Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי שבת שלום ,

קניתי בשעה טובה לאשתי רכב

מסוג פיאט פונטו שנת 2002 מנוע 16V דגם ELX 80 כ"ס

לקחתי את הרכב לבדיקה במכון קומפיוטסט טירת הכרמל

הרכב יד 2 (לפני ההעברת בעלות) 60,000 ק"מ מ-נכה (המנוע תואם את הק"מ הנמוך לפי הבדיקה)

כמו כל רכב ישן ישנם כמות ליקויים שצריך לתקן

בבדיקה נאמר לי בע"פ שהרכב במצב מעולה ביחס לשנתון גיר מנוע שלדה תקין (בטופס הדברים נרשמו באכזריות)

לפי טופס הבדיקה צריך לעשות כיוון פרונט החלפת תושבת גיר תיקון חור באגזוז והחלפת צמיגים אחוריים

לקחתי את הרכב למוסך לתקן את הליקויים ושם נאמר כך בנוסף לכל הליקויים שנאמרו במכון הבדיקה שצריך לבצע

צריך גם החל' בלמים קדימה צלחות ודיסקיות + החל' תושבת מנוע + החל' רצועת מנוע + ניקוי בית מצערת + החל' צינורות בלם קד'(בבדיקה יצא תקין ולא נאמר כלום לגבי הליקויים הללו) החל' כל החלקים הללו מסתכמים בסכום גבוה שהייתי יכול להוריד מהמוכר

המכונאי אדם ישר שאני מכיר שנים הוא אמר שהוא מוכן לתת לי מכתב לגבי כל הליקויים ברכב

האם ניתן לתבוע בעזרת מכתב זה בצירוף הצעת מחיר ממוסך מורשה?!

אודה לתשובתכם.

מצ"ב תמונת טופס הבדיקה

546616c1748b5.jpg

פורסם

אני לא מבין במה הם רימו אותך הכל רשום לך בפירוט רשום שיש להחליף רצועה ושהמנוע מזייף ולא עובד יציב אין את האפשרות לדעת ממה הוא מזייף מבלי בדיקה יותר מקיפה כן לרוב לפי מה שידוע לי לא בודקים בלמים קדמיים פיזית כי לא מפרקים גלגלים .

אין לך על מה לתבוע אותם.

אני הייתי מתרחק מהרכב הזה כמו מאש

פורסם

בטופס הבדיקה הכל כתוב. אני לא יודע מה אמרו לך בע"פ [וגם מסופקני שתצליח להוכיח את זה], אבל אני לא רואה הרבה סיכוי לתביעה, משום שכאמור הכל כתוב בטופס. לא קראת אותו לפני הקנייה?!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא קראת כנראה מספיק דו"חות בדיקה של מכונים...(הכל מגובה בכל מיני כסת"חים שונים ומשונים).

חבל על התביעה.

תקן את מה שדרוש תיקון (כמעט כל רכב דורש יישור קו זה או אחר) - ותהנה מהרכב.

בפעם הבאה שתקנה רכב משומש - קח את הרכב לבדיקה אצל אותו מכונאי שאתה סומך עליו ולא למכון בדיקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מצאת רכב די מבוקש, עם נתונים טובים וללא תאונות.

כל מה שצריך לסדר זה בלאי רגיל לרכב משומש.

תקן את מה שנדרש ותהנה מהרכב. חבל לבזבז זמן, כסף, עצבים ואנרגיות על תביעות מיותרות וחברות סיכוי.

תנסה לראות את החצי טוב המלאה ( לדעתי במקרה שלך לפחות שלושת רבעי כוס מלאה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רשום לך בפירוט הסיבות האפשריות לתקלה אי אפשר לדעת בוודאות מה מצב רצועת הטיימינג מבלי לפתוח את מכסה השסתומים לפחות. כמו כן בפירוט תקלות גיר רשום תומכים בקיצור אין פה שום קייס

פורסם

אסכם זאת כך

ניתן לתבוע לא בטוח שניתן לזכות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רשום לך בפירוט הסיבות האפשריות לתקלה אי אפשר לדעת בוודאות מה מצב רצועת הטיימינג מבלי לפתוח את מכסה השסתומים לפחות. כמו כן בפירוט תקלות גיר רשום תומכים בקיצור אין פה שום קייס

נראה לי שהמכונאי התכוון לרצועת אביזרים (מנוע) ולא לרצועת תזמון. בגיר רשום תומכים אבל לא רשום שום תומכים למנוע (תושבת המנוע).

לא צריך לתבוע כל כך מהר. אתה יכול לגשת עם המכתב למכון ולברר אתם למה הם לא דיווחו לך על החלקים האחרים (רק

תושבת מנוע, רצועת מנוע, צינורות בלם קדמיים לדעתי).

פורסם

לפעמים עדיף לבצע את בדיקת הרכב במוסך מומחה לפי בחירתך ולא במכון בדיקה.

דו"ח הבדיקה של המכון נכתב באופן שמכסה כמעט כל פגם הנובע מבלאי רגיל של רכב.

פורסם

קודם כל חבל שאתה לא קורא קצת באינטרנט על קומפיוטסט בטירת הכרמל... הייתה יכול למנוע את זה.

גם לי זה קרה, שאמרו לי ש"הרכב מצויין" ובטופס כתבו משהו אחר.

אני תבעתי אותם, והפסדתי. כי מה שהמכונאי אמר לא שווה כלום, רק מה שכתוב.

ואני אספר לך דבר נוסף : גם מה שכתוב לא שווה כלום, כי אתה חותם על הטופס שאומר שהם לא אחראיים לנזק והם לא לוקחים אחריות..

זה נקרא כסת"ח מדרגה ראשונה.

פורסם
נראה לי שהמכונאי התכוון לרצועת אביזרים (מנוע) ולא לרצועת תזמון. בגיר רשום תומכים אבל לא רשום שום תומכים למנוע (תושבת המנוע).

לא צריך לתבוע כל כך מהר. אתה יכול לגשת עם המכתב למכון ולברר אתם למה הם לא דיווחו לך על החלקים האחרים (רק

תושבת מנוע, רצועת מנוע, צינורות בלם קדמיים לדעתי).

בידיוק רצועת אביזרים למנוע וגם צינורות בלם קד' וגם תושבת מנוע כל זה לא רשום בבדיקה!!!!

איך אפשר לכסת"ח על הכל על מה אני משלם בדיקה?!?!

פורסם (נערך)

על פניו עוד מקרה של התלהבות יתר מק"מ נמוך. השאלה הנשאלת, בדקת היסטורית טיפולים ? לשלול מקרה ששיחקו בקילומטראז או סתם לא טיפלו ברכב.

אגב, מוזר שקנית רכב מודל 2002 מנכה, הם בדר"כ מוכרים אחרי 3.5 שנים בגלל הפטור ממס קניה.

שכח מתביעה ותקן את הליקויים, הפרטים שנשכחו לא מגיעים לכדי רשלנות, חבל על הכסף והאנרגיה שתזרוק.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...