Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את הרעש המעצבן הזה של איזה רצועה או משהו, רעש כזה קטן ששומעים אותו בעיקר בנסיעה ליד קיר או בלילה שהשכונה שקטה, אבל הרעש הזה מנקר לכם?

מישהו יכול להמליץ על מורשה פורד , מוסך קטן ואישי באזור המרכז, שחש להם סבלנות לאיתור רעשים קטנים כאלו? מיקצוען שלא יפרק לי חצי רכב , אבל כזה שמבין את נפשו המיוסרת של חובב רכב שיש לו רעש קטן אך מרגיז, שהמוסכים "הגדולים" שרוצים לעשות רק טיפולים, "לא שומעים"?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

חלש , רק שאני נותן טיפה גז בניוטרל. זה לא מיסב בוודאות. זה רעש מעצבן או של אחזה רצועה או גלגלת או משהו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יש לי פוקוס 2008 ואני מטפל בשי לי באור יהודה

אמינים וסבלניים מאוד (גם אני מכור לרעשים מוזרים באוטו :) )

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

האוטו נכנס היום למורשה אחר בחולון, אבחנו "מותחן מנוע ורצועה" ,החלקים לא במלאי , הוזמנו, יגיעו מחר. לשאלתי לגבי מה המשמעות, האם לנסוע כרגיל או להמנע, נאמר לי לנסוע כרגיל.

נחכה ונראה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...