Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

נגיד ומכרתם מוצר חשמלי , אחרי כמה זמן אתם כבר לא לוקחים אחריות על תקלה

לדוגמא:

מכרתם פלאפון, אחרי יום מתקשר הקונה שהוא לא מטעין

מכרתם טלווזיה , אחרי שעה המוכר מתקשר שהיא לא נדלקת

וכו'

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני מוכר, מקבל את הכסף וכבר לא אחראי על כלום!

אני אומר את זה גם לקונה במפורש בשקיפות ומראה לו כל פיפס במוצר שאני מוכר, ומכרתי לא מעט. עד היום אף אחד לא התקשר :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא קרה לי מעולם, אבל אני מניח שאם תוך יום-יומיים הקונה מדווח על תקלה, ולא נראה שהיא נגרמה על ידי חבלה, הייתי מחזיר את הכסף.

פורסם

תלוי איזה תקלה...

אם בנאדם שקנה סמארטפון ואומר לי אחרי כמה ימים שהוא לא פועל ברשת הסלולרית שלו, אז אני אחזיר את הכסף(כמובן רק אחרי בדיקה)

אם בנאדם אחרי חצי יום מתקשר ואומר שהפלאפון לא מטעין, אז במילים יפות אני אגיד לו שזה לא העניין שלי.

פורסם (נערך)

כשאני מוכר פריט יד"ש, ההליך דומה מאוד לזכרון דברים במכירה של רכב.

אני נפגש עם הקונה, מצוייד בשני דפים בהם אני רושם את הפרטים שלי ושל הקונה, לרבות ת.ז, פרטי הפריט שאני מוכר + מס' סידורי, מציין שהקונה רוכש את הפריט תמורת סכום X ושהפריט נבדק על-ידו לשביעות רצונו המלאה, מחתים אותו. סוף סיפור.

פה מסתיימת סוגיית האחריות מבחינתי, אני לא עסק וכל מה שאני יודע הוא שסיפקתי לקונה פריט תקין ובשקיפות מלאה. כמובן שאם הפריט עדיין באחריות אז אני גם מצרף חשבונית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ברוב המוחלט של המקרים אני מראה לקונה שהכל תקין, אף פעם לא מסתיר שום דבר, תמיד מציין פגמים שידועים לי במידה ויש.

גם תמיד מוסר את כל מה שהגיע עם המוצר (ספרים, אביזרים נלווים).

רק פעם אחת קרה לי שקונה החזיר לי מוצר וזה כי הוא קנה ממני סוללה לטלפון, אני ביקשתי להראות לו על המכשיר שלו שהיא תקינה ועובדת, אמר שהמכשיר לא איתו. יום אחרי זה התקשר ואמר שהסוללה לא נכנסת למכשיר, קנה סוללה בלי לבדוק שהיא תתאים. למרות שזה רק באחריותו לבדוק תאימות למכשיר שברשותו וכמובן שציינתי במודעה לאיזה מכשיר היא מיועדת, הזמנתי אותו להחזיר ולקבל את הכסף בחזרה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

~

אני משתדל לקנות ולמכור רק דרך הפורומים או הקהילות הווירטואליות בהן אני חבר, ולאנשים שאני מכיר (גם אם לא אישית).

שום דבר בחיים לא ודאי וגם כאן אפשר ליפול, אבל ההסתברות לכך יורדת ב-90%.

פורסם

מכרתי לא מעט ביד 2,אני מראה לבן אדם את המוצר,מספר על הפגמים אם יש וזהו,אחרי זה איני אחראי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ב-2011 הצעתי למכירה PS3 ביד 2 שכלל בנוסף שלט וכמה משחקים. אדם התקשר, סוכם שיגיע אליי הביתה כדי לוודא שהמכשיר עובד. הוא הגיע יחד עם שני ילדיו הקטנים שעבורם המכשיר (עושה רושם שכסף לא שופע בכיסם, הגיעו אליי בגרוטאה). הכנסתי אותם, הראתי להם שהמכשיר עובד, השתדלתי לענות על כל השאלות ולבסוף נמכר במחיר של 1100 ש"ח.

מאוחר יותר באותו היום (או למחרת), הוא מרים אליי טלפון וטוען כי המכשיר לא עובד ורוצה להחזיר אותו (לא זוכר מה היתה הסיבה, אולי לא היתה להם טלוויזיה מתאימה). בכל מקרה, הבחור עשה עליי רושם טוב של אדם ישר ומכיוון שגם השוק היה לא רע, החלטתי לקבל את המכשיר חזרה אליי. בהחזרתו של המכשיר, וידאתי שהמכשיר עובד ושיחררתי את האדם לדרכו בחזרה עם כספו.

דרך אגב, למחרת, התקשר אליי אדם שהיה בלחץ לקנות את המכשיר, אמר שתופס אליי רכבת מתל אביב, עוד בתחנה בוצעה העסקה. הצעתי לו לבדוק שהמכשיר עובד, אך אמר שהוא סומך עליי וממהר כי זה עבור מתנה לבן דוד (שיהיה לי בריא, כך לא סוגרים עסקה). בתוך 5 דקות מהרגע שנפגשנו, מסרתי לו את המכשיר בתמורה לכסף ומאז לא שמעתי ממנו.

עדיין, ההחלטה מה לעשות במצב כזה תלויה מאד: איזה רושם האדם שמולי עשה, מהן טיעוניו, המאמצים שצריך להשקיע כדי למכור את המכשיר וכדומה. רכב לעומת זאת, לא הייתי מקבל חזרה בשום מצב.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

• תוכן חדש...