Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

משום מה, בניגוד לכל הגנטיקה המשפחתית, נולד לי ולאחי ילדים אוהבי כדורגל.

הם ביקשו ליום הולדת כרטיסים למשחק כדורגל.

אנו לוקחים אותם היום לת"א נתניה, לראשונה בחיינו - כל הארבעה.

נקנו כרטיסים ליציע של נתניה, למרות שהם אוהדי ת"א - זו אמורה להיות בעיה?

איזה עוד טיפים עלינו לדעת לפני המשחק - מתי להגיע, חניה, להביא \ לא להביא חטיפים וכו'?

תודה, צביקי

פורסם

רוצה טיפ? אל תבואו עם סממן של מכבי ת"א.

כשהייתי נער בשנת 1995 אבא שלי הפתיע אותי ואת דוד שלי בכרטיסים לדרבי של חיפה (אוהדים של מכבי חיפה) אך לצערי אבא לא ידע שהפועל מארחים את הדרבי וקנה כרטיסים לשער 4 שהיה משוייך לאוהדי הפועל במשחקי הבית שלהם.

עליתי על הטעות מבעוד מועד ולא לבשתי ירוק באותו היום.

מה שעוד יותר גרוע היתה העובדה שהפסדנו בדרבי לראשונה אחרי 19 שנה (2:1). אני זוכר כשקנדאורוב שלח פצצה לחיבורים וצימק את התוצאה רק אני ובחור שישב לפני קפצנו.

שנינו קפצנו משמחה רק שהוא המשיך את השמחה וצהל בעוד שאני תפסתי את הראש כלא מאמין. מיותר לציין את מי כיפכפו.

פורסם

אם זה לא יציע מעורב(לפעמים יש כזה), שלא יבואו עם חולצות/צעיפים/כובעים של הקבוצה.

יכול להיות ממש לא נעים, בייחוד אם קניתם כרטיסים ליציע שמאכלס את האוהדים הפנאטים יותר ;-)

לגבי חטיפים, תביאו, כי במגרש כל דבר עולה לא מעט. שתיה אי אפשר להכניס, אז קחו בחשבון,

שלא תצטרכו סתם לזרוק את הבקבוקים.

פורסם

מאז שג'ורדי קרוייף בישראל.

אדייק, זה לא כדורגל בישראל אלא יותר בכיוון של כדורגל ב-3 ערים, יש כדורגל בתל אביב (מכבי), יש כדורגל בב"ש ובקריית שמונה וכמובן בערים נוספות בהתאם למשחקי החוץ של 3 הקבוצות שציינתי....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר ממה שהזכרתם איננו כדורגל.נכון שמשחקים 11 מול 11 לפחות בהתחלה, אבל זה הדמיון היחידי.אם אתם רוצים להשלות את עצמכם, בבקשה.תראו פעם משחק באירופה ואז תבינו שכאן זה לא כדורגל.אגב, גם הנבחרת לא תעלה לשום טורניר משמעותי.למה? כי אין כאן כדורגל.בדוק.

סלע

פורסם

אל תלך לכדורגל.

בכלל.

האנשים (אוהדים עאלק) אינם יודעים פה להתנהג (הכללה גסה אך לדעתי - ברובה נכונה. אנחנו שומעים רק על האסונות והאוהדים המשוגעים שפורצים למגרש. מה קורה "בשגרה" במגרשים ולא מגיע לאוזנינו ? - אין איש יודע). זה גועל נפש בהתגלמותו, וכולם תורמים לזה.

אני - את הילדים שלי לא אקח מסיבה זו למשחק כדורגל.

אציין גם שלא הייתי בחיי אף פעם במשחק (רק כדורסל). זה לא חסר לי (וגם הרמה על הפנים).

כשהילדים יהיו גדולים וברשות עצמם - בוודאי שהשפעתי תפחת (אולם בכ"ז איני יודע עם יילכו לבד/עם חברים) ולא ישאלו אותי מה לעשות.

חוץ מזה - יש טמבלוויזיה.

alfa 156 2.5.

פורסם
דבר ממה שהזכרתם איננו כדורגל.נכון שמשחקים 11 מול 11 לפחות בהתחלה, אבל זה הדמיון היחידי.אם אתם רוצים להשלות את עצמכם, בבקשה.תראו פעם משחק באירופה ואז תבינו שכאן זה לא כדורגל.אגב, גם הנבחרת לא תעלה לשום טורניר משמעותי.למה? כי אין כאן כדורגל.בדוק.

אני רואה משחקים של הליגות השונות באירופה, בעיקר ליגה אנגלית וכמובן הספרדית.

ברור לחלוטין שהרמות של הליגות האירופאיות השונות שונות מהליגה בישראל, פונקציה של שיטות ניהול ואימון שונות וכמובן- הבדלים תהומיים בתקציבי הקבוצות.

ויחד עם זאת, לא סתם ציינתי את הגעתו של ג'ורדי קרוייף, הוא וכמובן בעל הבית מיטש גולדהאר ביצעו מהפכה של ממש במכבי תל אביב וכרגע זה מועדון שמתנהל בסטנדרטים שמאוד קרובים לאלה המונהגים באירופה ואת התוצאות רואים על המגרש.

זה לא בא להלל את מכבי תל אביב כמו שזה בא לציין שיש איזשהו שינוי גישה בליגה הישראלית שמכבי תל אביב התחילה אותו וקבוצות נוספות מתחילות לאמץ את המודל או לפחות חלקים ממנו.

בינתיים לא רואים את הפירות בקבוצות אחרות כמו למשל מכבי חיפה שלמרות המהפך שניסו לעשות בקיץ עדיין מקרטעים שלא לומר מפורקים, אבל זה תהליך וזה לא קורה ביום אחד.

אני מאוד מקווה שעם הזמן קבוצות נוספות יאמצו מודלים אירופאים ויהיו יותר בעלי קבוצות שמוכנות להשקיע תקציבים ולהפוך את הליגה הישראלית לאיכותית יותר.

כשמכבי תל אביב סגרה חוזה חסר תקדים בגובה 600K יורו לעונה לערן זהבי אדון יעקב שחר ליגלג ואמר שאין שחקן ישראלי ששווה את הכסף הזה.

שיילך להתווכח עם הקבלות של ערן זהבי.

עד שהגישה בליגה תשתנה, כפי שציינתי, יהיו 3 קבוצות ששולטות בליגה וממקומות 4 ומטה- כל יתר הקבוצות ברמה דומה ונמוכה.

כאוהד מכבי תל אביב כיף לי לראות את עירוני קריית שמונה והפועל ב"ש משחקות כדורגל יפה ונותנות בראש לאלה שפעם הוליכו את הטבלה (בית"ר י-ם, הפועל תל אביב, מכבי חיפה), מפרגן להם בענק ושמח שהן אלה שרצות לאליפות עם מכבי תל אביב ויתרה מכך, אפרגן להם בכיף אם הם יקחו אליפות על חשבון מכבי, מגיע להם כי בלעדיהם באמת לא היה כדורגל ישראלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...