Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה התחדשתי ביונדאיi35 כסופה מליסינג, משומשת היטב.

כמובן הכל מגעיל מבפנים ומבחוץ.

בלוח שעונים יש סימנים של חומר ניקוי כלשהו על הפלסטיק השקוף(לא יורד עם חומר לניקוי חלונות).

המושבים מוכתמים(רוב הסיכויים שאני אקנה כיסויים למושבים).

בריפוד הגג יש כמה כתמים.

שמשות הרכב שמנוניות גם לאחר ניקיון עם חומר לניקוי חלונות.

על מכסה המנוע יש כמה נקודות של חלודה/ צבע שירד טיפה, בשאר הרכב שריטות קטנות שאני מעוניין להעלים.

לכל זה אני צריך חומרים + מדריכים לישום אם אפשר(אין לי כלום אפילו לא שמפו לרכב)... אין לי מכונת פוליש, אם צריך לעשות אז הכל יהיה ידני, יש לי מקום מוצל+צינור מים.

עדיפות שהקניה תהיה באינטרנט בישראל/ איביי/ כל אתר אמין וזול..(בלי לינק יהיה לי קשה למצוא). אם המחירים באוטוסנטר מוצדקים אז כמובן שיהיה לי יותר קל לקנות משם כחבילה אחת.

אני מחפש את התמורה הכי טובה לשקל.

התקציב הוא 400 שקל כמובן גמיש אם יש הצדקה/ יהיה חסר לחומר כלשהו.

תודה מראש[emoji2] .

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש,

סתם שאלה - האם בדקת את הרכב כראוי לפני הקנייה?,

כי נשמע שלא ממש שמרו עליו \ התייחסו אליו בצורה הכי עדינה.

לא תמיד הזנחה של פנים הרכב מעידה על המכאניקה, אבל בכל זאת.

so far so good so what

פורסם

הרכב במצב טוב מאוד אולי אני מגזים בתאור שלי.. זה דברים קטנים שיש בכל רכב ליסינג שראיתי.. אבל הם מציקים לי... כנראה כל זה בגלל שהם משתמשים בכל מיני תכשירים ליפות את הרכב ושוטפים אותו עם במכונה העיקר שיראה טוב כשקונים אותו.

פורסם

הכי גרועים אלה התרסיסים השומניים שהם שמים על הפלסטיקה.

תמיד כשהייתי לוקח את הרכב לשטיפה (גם אם הוא לא פרטי) הייתי אומר מראש שאין צורך בזה.

so far so good so what

פורסם

תנסה העלות לנו תמונות גם מבחוץ גם מבפנים, כמה שיותר יותר טוב.

בכל מקרה, אולי עדיף לך לשקול להכניס אותו למכון כמו סוויוקס שיעשו עבודה יסודית עם הכלים והחומרים המתאימים בעלות סבירה, עלות קניית החומרים+העבודה+העובדה שאולי אין לך שואב רטוב, ומכונת פוליש כבר אמרת שאין, מביא לעובדה שאולי עבודה עצמית במקרה הזה לא כדאית.

כמובן אם אתה בכלל מהסביבה של תל-אביב/והאזור, אם אתה מאילת זה לא רלוונטי ;)

הכל תלוי כמובן במצב הרכב, תיארת פה מצב דיי עגום, אבל אולי התיאור סתם נשמע מוגזם.

פורסם

אני מטבריה. חוץ מזה אני מעדיף לעשות הכל לבד, ככה גם ישארו לי חומרים.

לגבי התמונות אני אשתדל לצלם.

הכנתי סל קניות, אני צריך עצה איפה לקצץ/ להחליף לחומר יותר טוב/ פחות טוב וזול לשמעותית.

לא מצאתי משהו לריפוד בגג.

06293d17de0a3a48bc13a98c349cdbd2.jpg

פורסם
פלסטלינה אפשר להזמין מאיביי20 ש"ח, לסכך עם onr מדולל או אפילו להרטיב עם השמפו ומים את הפח.

היא תהיה יעילה כמו זאת? כי הרכב ממש זקוק לטיפול פלאסטינה טוב.

פורסם

על השמפו הזה הייתי מוותר, הוא פשוט גרוע, קונה במקומו שמפו כלשהו מהמבחר של cg.

זול במעט ויעיל בהרבה, או לחילופין onr.

תרסיס לניקוי שמשות, מוותר והולך על ביתי פשוט (כחול).

פלסטלינה סינית.

לגבי סיכוך לפלסטלינה, אל תעשה זאת עם שמפו ומים, פחות סיכוך משמעותית מנוזל ייעודי או onr מדולל, אתה לא רוצה להסתכן בשריטות.

במקום הכפפת מיקרו הגרועה הזאת הייתי בוחר בכפפה של carplan דווקא, הירוקה, "נודל" (תלתלים), פשוט מושלמת לטעמי.

"יאללה בירי".

פורסם
על השמפו הזה הייתי מוותר, הוא פשוט גרוע, קונה במקומו שמפו כלשהו מהמבחר של cg.

זול במעט ויעיל בהרבה, או לחילופין onr.

תרסיס לניקוי שמשות, מוותר והולך על ביתי פשוט (כחול).

פלסטלינה סינית.

לגבי סיכוך לפלסטלינה, אל תעשה זאת עם שמפו ומים, פחות סיכוך משמעותית מנוזל ייעודי או onr מדולל, אתה לא רוצה להסתכן בשריטות.

במקום הכפפת מיקרו הגרועה הזאת הייתי בוחר בכפפה של carplan דווקא, הירוקה, "נודל" (תלתלים), פשוט מושלמת לטעמי.

תודה רבה.

לגבי נוזל האטם שבחרתי.. אם אני אחליף אותו לאטם של carplan הוא יהיה יעיל באותו המידה?

פורסם

כמו שכתבו לך. פלסטלינה, מניסיון הסינית הפשוטה עושה עבודה טובה.

לסיכוך, onr מדולל אחד לעשר יעשה עבודה מצויינת.

לחלונות חבל על הכסף, סנו קליר בעשרה שקלים יעשה אותה עבודה.

ואם אתה מזמין מאוטוסטור, יש לך את הקופון הזה: AS856526

יוריד לך 6 אחוז.

פורסם
כמו שכתבו לך. פלסטלינה, מניסיון הסינית הפשוטה עושה עבודה טובה.

לסיכוך, onr מדולל אחד לעשר יעשה עבודה מצויינת.

לחלונות חבל על הכסף, סנו קליר בעשרה שקלים יעשה אותה עבודה.

ואם אתה מזמין מאוטוסטור, יש לך את הקופון הזה: AS856526

יוריד לך 6 אחוז.

תודה! הקופון בא לי בטוב :)

לגבי הפלסטינה נראה לי אני אשאר אם הערכה... כי גם ככה אני קונה הכל בארץ כחבילה אחת.

אבל גם אזמין מאיבי לפעמים הבאות.

פורסם

אני במקומך הייתי נכנס לשרשור של היד השניה וקונה הכל שם. אישית הייתי משקיע יותר בפנים הרכב וקונה apc לפחות, g6 וכו.

• תוכן חדש...