Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי S89. לא בדקתי 4K, אבל כתוב שהוא יכול. הם גדולים מידי להורדה והטלויזיה גם ככה 1080P.

הבעיה היחידה שלו זה קירור, הוספתי מאוורר וקדחתי חורים בקופסא (עלות כמה שקלים בודדים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשקול את המעבדים של AMD מסדרת AM1,

פלטפורמה מאוד זולה, חסכונית בחשמל (25W), ושקטה.

החליפה אצלי מערכת מבוססת I3 (שעברה לשרת אותי כNAS).

מריצה אצלי הכל ובקלות, וגם עונה על הדרישות שלך. אם אתה ירושלמי, אתה מוזמן לקפוץ ולהתרשם בעצמך.

M-TECH E46

פורסם

מכשיר שקט וחסכוני גם אני מחפש.

איזה מיני פי. סי יוכל להתמודד עם openelec עבור xbmc ועם מערכת הפעלה נוספת ממנה אפשר להכנס ל Google ולפתוח כל אתר בו ישנם ערוצים וסרטים לצפייה ישירה?

פורסם (נערך)
תשקול את המעבדים של AMD מסדרת AM1,

פלטפורמה מאוד זולה, חסכונית בחשמל (25W), ושקטה.

החליפה אצלי מערכת מבוססת I3 (שעברה לשרת אותי כNAS).

מריצה אצלי הכל ובקלות, וגם עונה על הדרישות שלך. אם אתה ירושלמי, אתה מוזמן לקפוץ ולהתרשם בעצמך.

אלי, אשמח לקבל לינק עם קצת יותר פרטים על המערכת ועל העלויות שלה בארץ... (האם מדובר רק על מעבד? או מחשב שלם?)

זה אמור היה כבר צריך לצאת ועוד לא יצא.

רק 129 $

WINDOWS 8.1

את זה כבר מוכרים אבל קצת יותר יקר 200 $ וקצת אבל עם WINDOWS חוקי מותקן

לוטוס,

בינתיים שני המכשירים שהצעת נראים הכי מתאימים לצרכים שלי!

רק לא הבנתי אם אחד מהם ניתן לקנות בארץ??

ואם כן - באיזה מחיר?

מבחינת מחיר אני מניח שאפשר גם להזמין מחו"ל ועדיין יצא יותר משתלם מלקנות בארץ (אפילו עם מיסים).

בגדול - אני מנסה לצמצם יותר לכיוון ה500-600 שקל, השאלה אם יש אופציות כאלה בכלל?

(אם זה לא משהו ממש ישן, מניח שאפשר גם יד שניה).

ולכל מי שהציע מע' הפעלה חלופיות - כמו שציינתי בתחילת השרשור, אני מחפש וינדוס 7/8 בלבד. מכשיר שיתנהג ויעבוד בדיוק כמו PC רגיל.

גם הNUC נראה סבבה לגמרי,

מנסה להבין אם קיימת אופציית "אבזור" זולה יותר מ1000 שקל ושעדיין כוללת זכרון RAM וכונן קשיח.

עריכה אחרונה על ידי JMG

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני רכשתי בKSP.

תבחר במעבד מרובע הליבות בתדר 2 GHZ כמדומני מדגם 5350. זיכרון בסיסי (אין מה להשתגע) בנפח 4 GB יעשו את העבודה,

לעניין לוח האם? יש גם לMSI וגם לאסוס לוחות במחיר של 200 ש"ח, בתצורת ITX (קטן מאוד), כך שניתן לדחוף הכל במארז קטן מאוד וסולידי. המבחר שלהם גדול מאוד, גם בארץ.

בנוגע לספק / מארז / כוננים - אני משאיר את זה לבחירתך. אתה יודע טוב ממני מה אתה צריך.

M-TECH E46

פורסם

באמת שווה להתעסק עם "בניית" מחשב במחירים כאלה?

לא עדיף כבר לקנות משהו קטן ומוכן?

אני מדבר כמובן על שיקולי מחיר בעיקר.

כלומר - האם יש יתרון במחיר למחשב מורכב ב1000 שקל על פני מחשב "מותג" ב1000 שקל?

בברכה!

יונתן.

פורסם

זה אינדבידואלי לדעתי.

בשבילי? זה ממש לא התעסקות. להיפך, אני נהנה מזה.

אני סגרתי הכל במארז ML05 של סילברסטון, עם כונן אופטי דקיק של לפטופ בתצורת SLOT IN. אני מרוצה מאוד מהתוצאה הסופית.

הייתי יכול ללכת על איזה דונגל אנדרואיד, סטרימר, או NUC, אני תמיד אעדיף את המחשב, הרבה יותר וורסטלי עבורי.

אבל, שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.

M-TECH E46

פורסם

ה nuc די מומלץ , החסרון שלו שאין לו מאוורר שקט (כאשר המכשיר מיועד לסלון,מדובר במינוס מבחינתי).

חסרון נוסף שאי אפשר להתקין עליו win os.

אין לי ניסיון במערכות הפעלה אחרות,לא בהתקנה ובטח לא בשימוש יומיומי.

האם ניתן להרכיב מחשב htpc שיתגבר על החסרונות הללו ויחד עם זאת יציג ביצועים דומים לnuc?

אני נגד מותגים , על חוסר הידע שיש לי בהרכבת המחשב, אני מוכן לשלם (לפעמים ההתקנה כלולה במחיר הסופי).

פורסם

הייתי קונה מאמזון למשל, המפרט הזה:

Gigabyte Intel Celeron N2807 Mini PC Barebones GB-BXBT-2807

http://www.amazon.com/gp/product/B00KR0QHXW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Kingston Technology 4GB 1600MHz DDR3L PC3-12800 1.35V Non-ECC CL11 SODIMM Intel Laptop Memory KVR16LS11/4

http://www.amazon.com/gp/product/B00CQ35GYE/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Kingston Digital 120GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive 2.5-Inch SV300S37A/120G

http://www.amazon.com/gp/product/B00A1ZTZOG/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

מחשב מיני (בדומה ל-NUC) עם HDMI USB3 וכו', זיכרון 4GB ראם ועוד SSD של 120GB מעל ומעבר.

משלוח באמצעות אמאזון גלובל: כולל מיסים, משלוח וכו', מחיר סופי: 287 דולר = 1,090 ש"ח.

Items (3): $222.72

Shipping & handling: $22.44

Total before tax: $245.16

Estimated tax to be collected: $0.00

Import Fees Deposit $41.68

Order total: $286.84

זה רק בשלוף כזה.

אפשר לחפש לעומק ואולי לקבל מפרט יותר טוב למחשב מיני, זיכרון או SSD אחר וכו'

או ללכת על פתרונות סיניים כאלה ואחרים.

בסוף החודש אמורים להיות מבצעי BF באמזון, אז אולי יהיה אפשר לקבל מחירים טובים יותר ולחסוך לא מעט.

פורסם

אם אני מבין נכון, Windows מאפשר להתקין תוספים למיניהם כמו פופקורן, zone; תוכנות מדיה כמו vlc, xbmc וגלישה לשם צפייה ישירה

Openelec מיועד בעיקר ל xbmc

ואנדרואיד שהוא הפשרה הכי משתלמת, בו אפשר להינות מכל העולמות, גם xbmc וגם כל מה ש Windows מאפשר

פורסם

הייתי הולך על וינדוס מהרגל, החופשיות. אנדרואיד עדיפות שניה מבחינתי.

אבל אם אתה לוקח מכשיר שיכול וינדוס 8.1 בלי בעיה הייתי הולך עליו.

אם פתאום תרצה מהמכשיר עוד אפשרויות שמחשב נוח הרבה יותר, עדיף...

אם זה נטו סרטים ותו לא, אז אנדרואיד יכול להיות פתרון מושלם ומספק.

אמזון גלובל זה שירות מעולה של אמזון שאתה משלם מראש על המוצרים, משלוח, מיסים ומכס.

אם צריך להחזיר לך כסף כי גבו יותר מדי - מחזירים. אם שילמת 300 דולר והם שילמו 350 בגלל המכס, אתה לא משלם שקל יותר.

אתה מקבל את המוצר עד הבית עם שליח (דואר ישראל לדעתי - שביתות לא משביתים דואר שליחים).

הזמנתי לא מעט איתם, ויש גם באיביי דבר כזה, שכולל תשלום משלוח, מיסים וכו' מראש.

מגיע מהר גם כן ולא משלמים שקל מעבר.

אלה פתרונות לראש שקט ושליח עד הבית זה הפתרון הכי טוב ולא כזה יקר. משתלם.

פורסם
מה אתה יכול להתקין על openelec ?

עדיף מכשיר עם אנדרואיד.

למה? תלוי מה השימוש שלו, אם זה למדיה סנטר OE עדיף בודאות על אנדראויד!

אתה יכול להתקין מספיק דברים על OE בשביל חויית מדיה סנטר טובה.

ה nuc די מומלץ , החסרון שלו שאין לו מאוורר שקט (כאשר המכשיר מיועד לסלון,מדובר במינוס מבחינתי).

חסרון נוסף שאי אפשר להתקין עליו win os.

אין לי ניסיון במערכות הפעלה אחרות,לא בהתקנה ובטח לא בשימוש יומיומי.

האם ניתן להרכיב מחשב htpc שיתגבר על החסרונות הללו ויחד עם זאת יציג ביצועים דומים לnuc?

אני נגד מותגים , על חוסר הידע שיש לי בהרכבת המחשב, אני מוכן לשלם (לפעמים ההתקנה כלולה במחיר הסופי).

מי אמר שאי אפשר להתקין על nuc2820 וינדוס? על שתיים כאלה פה הותקנו win7 ו 8.1

• תוכן חדש...