Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתהליך הקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כהה,קראתי את כל המאמרים בדביק ונהייה לי בלאגן בראש.

החלטתי איזה רכב אני רוצה לקנות.התקשרתי לבעל הרכב שאלתי אותו איפה טיפל,מתי עשה טיפול אחרון ומתי טיימינג וקבענו להיפגש.כאשר אני ניפגש איתו אני אמור לבקש ממנו את הרשיון רכב ואת הת.ז שלו ולהשוות פרטים,במידה והכל בסדר אני אמור לבקש ממנו להיסתכל קצת על האוטו ולבדוק שמן ונוזל קירור.אחר"כ להיכנס ולראות ששום דבר לא שבור שהקילומטראז' תקין ושהכל עובד(חימום+קירור) במידה והכל טוב ללכת לבדוק במוסך ורק אז אם הכל בסדר ללכת לדואר לשות העברת בעלות.

עכשיו לא הבנתי איך לבדוק ברשם המשכונות ואיך אני צריך להחתים אותו על זכרון דברים ועוד כל מיני דברים מנהליים

פורסם

אתה יכול להכנס לאתר של רשם המשכונות לרכב ולעשות בדיקה און ליין, הבדיקה עולה 10 שקלים.

אתה יכול לעשות את הבדיקה גם בדואר ושם אין לי מושג כמה זה עולה.

זכרון דברים זה טופס לא רשמי שאתה יכול להוציא בחיפוש קטן בגוגל...

http://levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=84&FID=152&PID=21

בגדול, אתה רושם את העסקה עם כל האותיות הקטנות שסכמתם ביניכם ושניכם חותמים ב-2 עותקים כמובן.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...