Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-3 הרכבים הקודמים שלי החלפתי מצבר אחרי ששבק חיים ולא הצלחתי להניע בבוקר.

הרכב הנוכחי אצלי שנתיים עם המצבר שהיה מורכב ואין לי חשק להיתקע יום אחד בגלל השכנים שהתחלפו, החברים שהתרחקו וחוסר הרצון לבקש טובה מאנשים. בפעם האחרונה שעשיתי טיפול ואולי גם פעם אחת לפני במוסך טענו שהמצבר חלש למרות שהרכב מניע בנגיעה כשהוא קר וטיפל'ה פחות כשהוא חם. לא מזמן הנעתי כשהרכב קר והייתה השהייה של שנייה וזה גרם לי לחשוש, אולי בגלל מזג האוויר הקריר בלילה.

אז.. מתי אתם מחליפים את המצבר ברכב שלכם?

והאם מישהו יודע לדרג את מצברי ה-70A של VARTA מהפשוט לטוב ביותר (BLACK/SILVER/BLUE וכו')?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהוא לא עובד יותר.

קרה לי לפני 3 שבועות כשנסעתי לעזור לחבר לקנות מחשב נייד, לא חוויה נעימה, בטח שהוא כל כך התרוקן כשאפילו כבלים לא עזרו לי להגיע הביתה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מחליף אחרי הפעם השניה שהוא מאותת לי.

בפעם הראשונה אני לא תמיד בטוח.

לא מחכה שימות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ב-2 הרכבים הקודמים שלי החלפתי מצבר אחרי ששבק חיים ולא הצלחתי להניע בבוקר.

גם אני :-P ובמקרה זה היה היום ("מה בימים ההם, זה היה היום בבוקר!!")

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אחרי פעם- פעמיים שאני צריך כבלים, המקרה האחרון היה שכבלים לא עזרו כי כנראה היו חלשים מדי כדי להניע והבנתי שעדיף כבר להחליף ולגמור עם זה.

אין סיבה להחליף מצבר כטיפול מונע לדעתי, המצבר הקודם שלי החזיק 6 שנים, אם הייתי מחליף אותו אחרי שנתיים-שלוש הייתי זורק לפח מצבר תקין.

Miata ND2

פורסם

המצבר הראשון של הפאביה החזיק 5 שנים והוחלף בגלל קשיי הנעה בבקרים וגם בגלל שהיינו לקראת החורף (באוקטובר).

בעת סיבוב סטרטר התצוגה בלוח השעונים נעלמה וחזרה, הסטרטר היה חלש מאוד ונתקע באמצע אבל עדיין הניע. אני מאמין שאם לא הייתי מחליף הייתי יכול למשוך איתו עוד שבוע ;)

פורסם
לא חוויה נעימה, בטח שהוא כל כך התרוקן כשאפילו כבלים לא עזרו לי להגיע הביתה.

ככה"נ בגלל שהשתמשת בכבלים גרועים. עם כבלים טובים תניע גם עם מצבר ריק.

:turn-l:
פורסם (נערך)

מולטימטר פשוט יספר לך לפני ההנעה מה מצב המצבר ואם יצליח להניע.

ממליץ להטעין את המצברים עם מטען טוב אחת לשנה לפחות הטענה מלאה, ואז הם יחזיקו חמש שש שנים בקלות.

ברגע שהטענה כבר לא עוזרת, אז מחליפים. אין טעם לסחוב מעבר.

לגבי ההבדלים בין סוגי הורטה, השחור זה הזול, הכחול הבינוני והכסף הוא היקר.

היבואן שלהם כתב פעם כאן בפורום על ההבדלים שאינם משמעותיים. בצע חיפוש. אם אתה מצליח להשיג שחור תקנה כי זה הכי זול.

בדרך כלל אני קונה כחול כי זה מה שיש.

ניתן לקנות מצברי ורטה ממתוגים עם שמות אחרים כגון startup יותר בזול אבל אז האחריות קצרה יותר. אני מעדיף לראות את שם המותג האמיתי.

ממליץ לקנות וורטה אצל איש שטח בתל אביב - פערים משמעותיים במחיר וגם הרבה יותר זול ממחסני היבואן בצריפין.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
ממליץ לקנות וורטה אצל איש שטח בתל אביב - פערים משמעותיים במחיר וגם הרבה יותר זול ממחסני היבואן בצריפין.

כשאתה נתקע אין אפשרות להיות כל כך בררן (אני מעמק יזרעאל).

כמה אמורים לעלות שלושת המצברים של VARTA?

http://www.varta-automotive.com/en-gb/search-batteries?ids=5774000783162,5740120683132,570901076D852,570500065D842,5704090643122&application=pc&year=2007&manufacturerNo=106&modellineNo=5120&modeltype=17970

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

וורטה כחול, 74AH, אצל איציק מצברים/מצברי חיים ברנשטיין (א.ת ראשל"צ הישן), עלה לי 630 ש"ח.

מדובר על לפני כחצי שנה לערך ( + החזרתי לעסק מצבר ישן).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

שלשום החלפתי מצבר כאשר הרכב התחיל להניע באיטיות והוולטמטר שתקעתי בשקע המצבר ירד ל-11 וולט לפני ההתנעה.

ניגשתי למשמלאי ב"מצה" שמכר לי לפני חצי שנה צמיגי מישלין במחיר הוגן. הפעם חיבר את המכשיר שלו והראה לי מתח 7.5 וולט, ומכר לי מצבר MCT במחיר שנראה מפולפל. גם הוא טכן שמדובר בוארטה, כ"הוכחה" הראה לי לוח שנה של היבואן עם כל המותגים שלו, על המצבר מוטבעים החודשים 11-12.14 והאחריות 24 חודש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצבר נגמר כשתא אחד בו מת, וזה קורה די בפתאומיות, ואז שום טעינה לא תועיל לו.

על פי רוב המצבר "מאותת" על פטירתו הקרובה, והתעלמות מהאות, שלרוב כוללת הנעה איטית וכבדה, תוביל להתקעות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחת הסיבות לכך שהחלפתי באופן מונע הואש מדובר ברכב של אשתי, והדבר האחרון שאני צריך הוא לנסוע לסייע לה במקום העבודה שלה בעיר אחרת. בכל מקרה - המצבר שהוחלף היה בן 4 שנים פלוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החלפתי מצבר לפני חודש, לא בגלל שהקודם מת אלא בגלל שהוא הראה סימני גסיסה אחרי נסיעות מרובות בעיר.

אחרי נסיעה ארוכה הכל טוב ויפה, אבל סיבוב סידורים בחדרה היה גומר אותו.

לא חיכיתי שהוא ימות לגמרי, אז אולי שילמתי "דמי מצבר" חודש או חודשיים מוקדם, אבל למי אכפת?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לי מד מתח, ומצבר מחליפים כשהוא מתחיל לזייף.

מד מתח עולה גרושים באיביי ויכול למנוע אי נעימות, גם פתרון טוב לניטור מתח הטעינה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...