Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה לעזאזל אפשר לקנות מגבים עם מתאם שמתאים לרנו סניק 2?

בכל חנות יש רק את הרגילים( hook)

יש לרנו מתאם די מעצבן.

_________________________________

  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוויתי קושי דומה בבואי להחליף את המגבים לרנו קליאו 3. גם אלו שלכאורה הגיעו עם מתאם מתאים לא ממש התאימו. מציע לך לפנות למורשה יבואן רנו/ניסאן (לא המרכזי) באיזור מגוריך ולבדוק את התחליפי שלהם שעושה עבודה טובה, במידה וההפרש מצדיק לא לרכוש מקורי, אמור להיות את שניהם במוסך.

 

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כתבתי באיזור מגוריך. אם זה ב"ש, אז ב"ש. התחליפיים שהם מוכרים (בחיפה במקרה שלי), לפחות אצלי, עושים אחלה עבודה.

 

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מצאת? גם אני מחפש לסניק שלי (שנת 2005) ובאשקלון לא מצאתי בשלוש חנויות חלפים.

במורשה אין במלאי וצריך להזמין מראש. המחיר 180 שקלים לפני מע"מ. :shock:

פורסם

חכה רגע לפני שאתה קונה בארץ - כנס ל wiperblades.co.uk ותזמין מהם. מחירים מעולים, משלוח מהיר, החבר'ה שם מגיבים מהר במייל. קניתי מהם זוג של ולאו, עלה פחות ממה שרצו על סיני בארץ.

 

מה שכן, בסניק 2 חשוב לזכור שיש שני סוגי חיבורים: בשנים 2004-מחצית 2005 (כלומר ככה"נ רכבים שיוצרו בפועל החל מסוף 2003 ועד סוף 2004) יש חיבור אחד (מעיין וו), והחל ממחצית 2005 ועד לסוף יצור הסניק 2 יש חיבור מסוג אחר (מעיין פס ישר). את החיבור מהסוג השני קל יחסית להשיג, אבל החיבור מהסוג הראשון קצת יותר מאתגר.

פורסם

dmx - אלו הוישרים שאתה צריך:

כאן

 

מה שיש לך זה מהדגמים המוקדמים של הסניק 2 (בהודעה המקורית שלי היתה טעות - בדגמים המוקדמים לא מדובר בחיבור וו, אלא בחיבור כמו בתמונה שהעלית).


×
×
  • תוכן חדש...