Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ג'ימני 99-08.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שנים רבות שלא הייתי נוכח בפורום! האמת? התגעגעתי לאיכות והמקצועיות שרצה פה...

לאחר לבטים רבים, בדיקת רכבים בשוק והמון זיעה... כנראה שהחלטתי שאני לא רוצה "עוד" רכב ידני וחסכוני. אני רוצה ג'ימני!

מאמין שיש פה חברי פורום עם הרכב המדובר. הספקתי לקרוא עליו תגובות, חוות דעת, מחלות מולדות כאלו ואחרות.

אז אוכל לקצר ולהדגיש שההעדפה הגורפת היא לגרסה ידנית. כמובן שישנה התפשרות לאוטומט רק שיהיה קירור חיצוני.

בכל מקרה, אשמח לשמוע הערות, ייעוץ לכיוון ג'יפון אחר בתקציב, ממה להיזהר, כמובן גם ממי להיזהר 8).

התקציב הוא עד 45K. עם אופצייה כמה שיותר למטה, שישאר מעט ליישור קו במידת הצורך.

תודה רבה, שבת שלום ! :-D

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

בתור אחד שנמצא בשוק של הג׳יפוני סוזוקי פלוס מינוס בתקציב שלך נותר לי רק לאחל לך בהצלחה. קצת פחות ממה שאני אצליח, אבל עדיין הצלחה ;)

לא בדיוק הבנתי מה השאלה שלך, אם תהיה יותר ספציפי אולי אוכל לעזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדוע כל איחולי ההצעה האלו? :)

ראיתי לא מעט בטווח המחירים הנ"ל.

בכל מקרה, עקב ביקוש גבוה לרכב ורמת סחירות גבוהה, יש המון ישראלים שפשוט דורשים עשרות אחוזים מעל למחירון.

להגיד לך שזה שווה את זה? לא... אמצא בסוף במחיר טוב וריאלי.

רציתי לשמוע פשוט חוות דעת נוספות מאנשים שמבינים מעט יותר ממני. למשל: עלות אחזקה, כמו ברכב פרטי? יותר קרוב לג'יפ?

האם באמת חסכוני?

מבחינת נוחות, כבר הבנתי שממש לא מתאים לנסיעות עירוניות ארוכות... אך נחשב לחיית שטח קטנה. (לא שאני מתכוון לעלות דיונות וכאלו...)

פורסם (נערך)

לא הייתי רוכש ג'ימני לנסיעת כביש בלבד, בתקציבו יש אפשרויות הרבה יותר טובות לכביש כי הוא עגלה בכביש, קופצני ולא הכי בטיחותי שיש.

הגיר האוטומטי של מנוע ה-VVT, נכנס לך בתקציב שציינת (אמצע 2005 ומעלה) אמין ומסיבי הרבה יותר מזה של הדגם הקודם.

כבר לפי המפרט שלו ניתן להבין שהוא מיועד רוב הזמן לנסיעות שטח, אין דבר כזה באף מקום אחר ג'יפ קטן עם הילוך כוח ושני סרנים חיים מהשקית...

וזה כמובן מוכיח את עצמו כל פעם מחדש באמינות ושרידות לאורך זמן ובעבירות גבוהה.

עריכה לאחר שראיתי את ההודעה שלך:

אחזקה זולה ואמינות טובה, הטסט הטיפולים והביטוח כמו פרייבט זול ולא כמו הג'יפים הגדולים, צריכת הדלק באוטומטי 1:10 בערך.

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

פיזור המחירים של הרכב הזה אכן רחב ומהר מאוד כשתתחיל לבדוק רכבים תבין למה. רכב ממודל 2005 יכול לעלות 45 אלף ₪ ויכול לעלות 25 אלף ₪ ושניהם מחירים סבירים. אם תיקח בחשבון שלראשון יש מגונים, הגבהות, נעילת דיפרנציאל אחורית, צמיגי שטח חדשים ובאופן כללי הוא במצב מכאני טוב - רק אלו לבדם שווים את רוב ההפרש. הזמן שיקח לך לסגור את הפער הזה שווה כנראה את השאר.

צריכת הדלק של הרכב הזה מכל העדויות היא סביב ה-9 עד 10 קילומטרים לליטר במצב המקורי. צמיגי שטח, גגון או רגל עצבנית יקלקלו את הנתון הזה.

עלויות אחזקה זולות יחסית לרכב שטח אבל גבוהות יותר מעלויות אחזקה של סוזוקי איגניס מאותה השנה, לצורך העניין.

הרכב הזה לא כל כך מתאים לדיונות בכל מקרה.

פורסם

אגב, אם יש לך קצת סבלנות, לדעתי בקרוב מאוד מתחיל יבוא חדש של הג'ימני - דבר שצפוי לצנן קצת את מחירי היד השניה שלו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אכן, השמועות טוענות שהייבוא הסדיר חוזר ובגדול... רק שזה נאמר כבר מעל לחצי שנה וכלום לא זז.

במידה וזה יתחיל, באמת אחליט להמתין שהשוק יתקרר.

אבל בכלליות, על פי הבנתי מכם, הרכב אמין. בעל שוק בריא. ללא עלויות אחזקה בשמיים. רק שלא כל כך מתאים לנסיעות עירוניות...

הבנתי נכון? (אגב, נשות צפון תל אביב לא חושבות כמוכם :-P)

פורסם
מבחינת נוחות, כבר הבנתי שממש לא מתאים לנסיעות עירוניות ארוכות...

מה זה "ממש לא מתאים", אין שום בעיה לעשות את כביש 4/2/6 לכל אורכו כל היום בג'ימני.

נכון, יהיה פחות מתיש ויותר נוח לעשות את זה עם סיטרואן C5, אבל מעשית אין לג'ימני שום בעיה להגיע ל120קמ"ש ולהישאר שם.

עכשיו בתור אחד שיושב עם האצבע על הדופק ביד2 תחת מדור 'ג'ימני' כבר כמה חודשים אני יכול להגיד לך שהתייאשתי, אני מחכה לחדש (או דאסטר) וזהו.

בלתי אפשרי למצוא רכב במצב נורמלי, בלתי אפשרי לקנות אותו אחרי שמצאת. (מישהו תמיד יגיע 5 דקות לפניך עם מזומן ביד)

הביקוש לרכב במצב טוב פשוט מטורף, אין דברים כאלה, אתה צריך להיות במצב דרוך עם כסף במעטפה בבית, התראות בנייד ובעל חוצפה להתקשר לאנשים ב11 בלילה או ב6 בבוקר ולהגיד "אני בא עכשיו עם מזומן אל תלך לשום מקום!".

כל רכב שעדיין נמצא בלוחות - שם מסיבה כלשהי. קח את זה בחשבון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חחח עד כדי כך?! זה מעיד על טובות...

אבל לפי מה שאני רואה יש לך כרגע ג'ימני? מעוניין למכור אולי?! :-P

פורסם

אל תתייאש כמו דניס.

אני בכלל חיפשתי גרנד ויטרה ומצאתי את עצמי בתהליכי סגירה מתקדמים על שני ג׳ימינים. עדיין לא החלטתי מה אעשה עם שניהם, אבל אני בטוח שלשניהם אני אמצא בית חם ;)

בכל מקרה היבוא של הג׳ימני לישראל יחזור בדצמבר-ינואר הקרובים. בדוק מול מנהל חטיבת סוזוקי בישראל.

פורסם

מה אתה שח!

מצאת ג'ימני במצב נורמלי ולא אמרת כלום? :(

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני אשמח לשמוע פרטים על הג'ימנים שקנית... מאמין שיש עניין מהצד שלי לקנייה של אחד מהם לפחות...

פורסם

היש פה בעלי ג'ימני? שיכולים לתרום לי דרכי חיפוש מתוחכמות?

פשוט הטובות נחטפות תוך שעה בכסף מזומן...

פורסם

יש אגדה אורבנית על מישהו מהפורום שפשוט הדביק פתקים על כל ג'ימני בהרצליה פיתוח וכך מצא את רכבו.

• תוכן חדש...