Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו זוג צעיר, בלי ילדים, גרים בניו ג׳רזי. עוד חודש וחצי אני מחזיר את הטויוטה קאמרי שלקחתי בליסינג לשנתיים ואני מתכנן לקחת רכב אחר בליסינג ל3 שנים. לא יודע איך זה עובד בארץ, אבל כאן אפשר לקחת כל רכב בליסינג.

סדר העדיפויות שלי הן כדלהלן:

1. בטיחות.

2. רכב זריז.

3. נוחות - פינוק.

4. אבזור.

מה לא חשוב?

אמינות - יש אחריות יצרן. צריכת דלק - יחסית זול פה בכל מקרה. גודל - אנחנו סה״כ זוג.

הרכבים ששמתי עליהם עין הם (אבל לא מוגבל, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) לפי הסדר:

1. ביואיק ווראנו (Verano).

2. קרייזלר 200.

3. פורד פיוז׳ן. (נראה לי שבארץ הוא נקרא פורד מונדאו).

4. הונדה אקורד.

5. שברולט מליבו.

6. ניסן אלטימה.

במקור, חשבתי גם מיני קופר (דגם עם 4 דלתות שנקרא Mini Hardtop) או גולף. אבל בעקבות הפוסט שפתחתי אתמול, אני מבין שיש יתרונות לרכב גדול גם אם אין צורך בגודל, בגלל נוחות, מתלים וכו׳.

חשבתי גם על קמרו או מוסטנג או FR-6 או מיאטה אבל המתלים לא מתאימים לאשתי, היא מעדיפה כמה שפחות להרגיש את הכביש. כמובן שידני לא בא בחשבון מבחינתה.

כל הרכבים הנ״ל בגרסה בסיסית עולים בסביבות ה22,000 עם האיבזור שאני מעוניין מגיעים בערך ל25,000.

אשמח להמלצות על איזה ללכת וגם על איזה לא ללכת, אלו שיישארו אני אלך לעשות נסיעת מבחן.

תודה מראש על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי Davidi
פורסם

קשה לתת חוות דעת על רכבים שלא נמכרים בארץ כמו הקרייזלר 200 או הביואיק ווראנו.

אתה רוצה להגיד לי שאפשר לקנות שם מליבו חדשה ומאובזרת ב-90K שקל?!

נו מה, באת לפזר לנו מלח על הפצעים...? :wink:

פורסם

אופס... לא ידעתי שלא מוכרים אותם בארץ. אז אפשר להתעלם מהשניים הראשונים, אני אשמח לחוות דעת לגבי השאר.

לגבי מליבו זה לא בדיוק, הגירסה הכי בסיסית היא בסביבות ה22.5, אם אתה מעוניין באבזור מלא, לדעתי בקלות זה יכול לקפוץ ל30. אבל מה שאותי מעניין באבזור זה יותר הקטע של מצלמת רוורס וחיישנים שמציקים לך אם אתה עובר נתיב בטעות.

אני מתנצל אם אני מפזר מלח על הפצעים :) פשוט יותר קל לי לכתוב בפורום בעברית... למשל איך היית אומר באנגלית אוטו זריז אבל לא עם משמעות של אוטו מהיר?

פורסם

מאוד ממליץ להתייעץ בפורום מקומי כי אף אחד פה לא בקיא במפרט הטכני ובאבזור של איך הרכבים האלה נמכרים בארה"ב בכלל ובניו ג'רסי בפרט או על מבצעים אטרקטיבים על דגמים כאלה ואחרים.

פשוט לא הגיוני לשאול את זה פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...