Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכב קר ב 20-30 שניות לאחר ההנעה , הרכב לא מעביר הילוך עד שאני עוזב את הגז ולוחץ שוב פעם, כאילו הוא לא רוצה להעביר הילוך להילוך שני ,כאילו עושה לי טובה שההילוך עובר, או לחילופין קורה גם שהוא מתחיל לנסוע לא בהילוך ראשון אלה בשני או שלישי.

התופעה נעלמת לגמרי לאחר כ20-30 שניות ,משמע השמן גיר מתחמם טיפה ואז נעלמת הבעייה.

גיר אוטומטי חדש!!!, יחידת וואקום חדשה, גוברנר חדש ,שמן גיר חדש(הוחלף פעמיים), שמן דיפרנציאל חדש, צינורות וואקום חדשים, כלומר הכל חדש אבל עדיין ישנה התופעה הנ"ל.

הייתי אצל מ"ס מוסכים ואף אחד לא מכיר את התופעה, ולא יודעים איך להתייחס לזה.

אצל המוסך שהחלפתי את הגיר , הייתי אצלו מ"ס פעמים וגם הוא לא יודע איך לגשת לעניין הזה, בסוף רבתי איתו ויותר אני לא מתקרב אליו.

בקיצור ולעניין, אשמח על כל פיתרון אפשרי \ הערות\ תאוריות או כל דבר שיכול לעזור.

כמו כן החלפתי שמן שוב לאחר שניסתי תוסף אוטומוטור לגיר שגם לא עזר בכלל.

כעיקרון ברכב הנ"ל אני מטפל באופן עצמאי ועושה הכל לבד מלבד דברים כגון ברקסים וכאלה.

אני מכיר כל פיפס ברכב הזה אבל את התופעה הזאת עדיין לא הצלחתי לפענח.

אשמח על כל פיתרון אפשרי.

זה לא שאי אפשר לחיות עם זה אבל זה דבר מאוד מעצבן היות ואני פדנט בנושא הרכב הזה.

עוד משהו , כשמעבירים הילוך עם הבורר אז הוא כן מעביר,ניתן להתחיל נסיעה ב 1 ולהעביר ל 2 ואח"ך ל D והכל טוב, התופעה רק כשהרכב קר(לאחר לילה), הוחלף גם הרדיאטור והצינורות שהולכים לגיר.

מפלס שמנים , שמן גיר - מלא, שמן דיפרנציאל - טיפה מעל המכסימום , שמן מנוע חצי סינטטי LM מתוסף.

תודה לכל העונים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחי, לא השארת לנו עבודה...

תנסה, למרות שזה לא קשור להתחממות, לבדוק אם צינור הוואקום המתכתי היוצא מהסעפת יניקה לגיר לא סתום.

חוץ מזה, לפי הנשמע, הגוברנר טיפה'לה תפוס. אולי כדאי לנסות טיפה פוליש למשקולות ולתעלות שלהן.

סביר מאוד שזה יעזור.

ספי

פורסם
כשהרכב קר ב 20-30 שניות לאחר ההנעה , הרכב לא מעביר הילוך עד שאני עוזב את הגז ולוחץ שוב פעם, כאילו הוא לא רוצה להעביר הילוך להילוך שני ,כאילו עושה לי טובה שההילוך עובר, או לחילופין קורה גם שהוא מתחיל לנסוע לא בהילוך ראשון אלה בשני או שלישי.

התופעה נעלמת לגמרי לאחר כ20-30 שניות ,משמע השמן גיר מתחמם טיפה ואז נעלמת הבעייה.

גיר אוטומטי חדש!!!, יחידת וואקום חדשה, גוברנר חדש ,שמן גיר חדש(הוחלף פעמיים), שמן דיפרנציאל חדש, צינורות וואקום חדשים, כלומר הכל חדש אבל עדיין ישנה התופעה הנ"ל.

הייתי אצל מ"ס מוסכים ואף אחד לא מכיר את התופעה, ולא יודעים איך להתייחס לזה.

אצל המוסך שהחלפתי את הגיר , הייתי אצלו מ"ס פעמים וגם הוא לא יודע איך לגשת לעניין הזה, בסוף רבתי איתו ויותר אני לא מתקרב אליו.

בקיצור ולעניין, אשמח על כל פיתרון אפשרי \ הערות\ תאוריות או כל דבר שיכול לעזור.

כמו כן החלפתי שמן שוב לאחר שניסתי תוסף אוטומוטור לגיר שגם לא עזר בכלל.

כעיקרון ברכב הנ"ל אני מטפל באופן עצמאי ועושה הכל לבד מלבד דברים כגון ברקסים וכאלה.

אני מכיר כל פיפס ברכב הזה אבל את התופעה הזאת עדיין לא הצלחתי לפענח.

אשמח על כל פיתרון אפשרי.

זה לא שאי אפשר לחיות עם זה אבל זה דבר מאוד מעצבן היות ואני פדנט בנושא הרכב הזה.

עוד משהו , כשמעבירים הילוך עם הבורר אז הוא כן מעביר,ניתן להתחיל נסיעה ב 1 ולהעביר ל 2 ואח"ך ל D והכל טוב, התופעה רק כשהרכב קר(לאחר לילה), הוחלף גם הרדיאטור והצינורות שהולכים לגיר.

מפלס שמנים , שמן גיר - מלא, שמן דיפרנציאל - טיפה מעל המכסימום , שמן מנוע חצי סינטטי LM מתוסף.

תודה לכל העונים.

לא רק שלא השארת לנו עבודה כדברי ספי,אלא אני חייב לשבח אותך , ולהעניק לך ציון לשבח,

על הבהירות ומירב הפרטים שנתת, כמו סוג הרכב, מתי שפצת / החלפת תיבת ההילוכים מה בדקת ,

איזה ואפוא בדקת שמן לתיבה ולדיפרנציאל, ועוד ועוד...!

כן ירבו כמוך שואלים בפורום, ולצערי אין לי מה להוסיף לאחר דברי ספי, אלא לבדוק, תקינות צינור וואקום, בחיבור , מסעפת יניקה לתיבת ההלוכים!

בהצלחה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה הבעיה? בסה"כ 20-30 שניות, שאלו יהיו כל הבעיות שלך בחיים ובאוטו.

זה קורה גם למכוניות חדישות יותר ולדעתי זה בסדר גמור כי לוקח לזה להתחמם!

שנה שעברה זה לא היה ככה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היי

משיטוטים בפורומים של סובארו בחו"ל, משהו שם טען שהייתה לו את אותה הבעייה והיא נבעה ממצב שבו ישנה כניסת אויר לגיר ולכן זה גרם לאיבוד לחץ לאחר ההנעה, המצב מתאזן איכשהו עם הלחצים ברגע שמתחילים לנסוע.

החלטתי לפרק את הגוברנר ולראות אם הוא תפוס או משהו(שלושה ברגים), להפתעתי או לא להפתעתי גילתי שרק בורג אחד תופס אותו והשניים האחרים משוחררים לגמרי וכבר אי אפשר להבריג אותם כי ההברגה נהרסה, הוצאתי את המכסה של הגוברנר, הוצאתי את הגוברנר והכנסתי בחזרה, שמתי סיליקון שחור לאטימה מוחלטת(ממש מריחה קלה),3 ברגים חדשים ...נאטם לחלוטין, בימים שבאו אחרי התופעה פשוט נעלמה, אם כי לפעמים זה חוזר אבל רק לכמה שניות, הגעתי למסקנה שמרגע ההנעה, צריך לנסוע בלטיפה על הגז עד לסוף הרחוב(50 מטר) ואז העסק גם מתחמם טיפה וגם הרכב נוסע ללא שום בעיות בגיר.

לעניין הרכב הזה,

"לא רק שלא השארת לנו עבודה כדברי ספי,אלא אני חייב לשבח אותך , ולהעניק לך ציון לשבח,

על הבהירות ומירב הפרטים שנתת, כמו סוג הרכב, מתי שפצת / החלפת תיבת ההילוכים מה בדקת ,

איזה ואפוא בדקת שמן לתיבה ולדיפרנציאל, ועוד ועוד...!

כן ירבו כמוך שואלים בפורום, ולצערי אין לי מה להוסיף לאחר דברי ספי, אלא לבדוק, תקינות צינור וואקום, בחיבור , מסעפת יניקה לתיבת ההלוכים!

בהצלחה!

בברכה

צביקה"

הכל טיפ טופ, אין לך מושג עד כמה צביקה.

• תוכן חדש...