Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא שאני מצדיק את הנזקים שלכאורה נגרמו לך על ידי המוסך, אבל מה הקשר בין הזזת המושב אחורנית לבין התעללות ברכב?

העניין הוא פשוט: יועץ השירות ומנהל המוסך מכחישים לחלוטין את האפשרות שהנזק נעשה על ידם בתואנה ש"אין לנו בכלל מה לעשות בצד הזה של הרכב". אז זהו, שמישהו עשה שם משהו... הכיסא הוזז עד הסוף אחורנית + שריטות על הדשבורד סביב תא הכפפות + עיקום בפח במסגרת סביב הדלת. מישהו עשה שם משהו. לא יודע מה, אבל משהו.

פורסם
אתייחס ברשותך לשריטות בדשבורד.

איזה ווקס בדיוק מכסה שריטות בדשבורד? האם באמת הם הוסרו? אם מדובר בשריטות לפלסטיקה הרי ששום חומר לא יכול לסדר את זה מלבד החלפה.

אם יש אפילו שריטה אחת כזאת אני הייתי דורש החלפה של כל חלק וחלק או פיצוי, זה פשוט חוצפה שכל מוסך פשוט עובד עם מגינים כדי לא ללכלך או לשרוט ללקוח את הרכב ובמוסך מורשה מרשים לעצמם להרוס כך רכב חדש.

השריטות לא הוסרו, אבל מתחת לשכבה העבה שמרחו לא ניתן לראות אותן בבירור ולכן נבצר ממני להעלות תמונה שלהן.

פורסם
אכן מקרה חמור.

מציע לך לפנות במעלה השרשת בצ'מפיון, אולי יתעורר שם מישהו מתרדמת החורף.

לצערנו זו תרבות של רוב נותני השירות.״לא שלי מה איכפת לי״,זו בדיוק הסיבה שעלינו לפרגן לנותני השרות הטובים שעדיין נמצאים במדינה בעוד ועוד עבודה וגם מילה טובה מידי פעם לא תזיק.

דרך אגב.אשמח אם תעלה חשבונית מה בכל זאת עשו בטיפול ומה העלות.

חשבונית מצ"ב.

אגב רק אלוהים יודע מה באמת עשו 5 שעות עם האוטו. אם מים לא מילאו, אז מי ערב ששמן החליפו??? הרי זה אפילו פחות בולט לעין ממים....CCF18102014_00000-page-001.jpg

פורסם
מה עם לדבר עם הבעל בית של המוסך ?

אז ככה, קיבלתי החלטה שבשלב ראשון אני הולך לשלוח מכתב מסודר עם תיאור מלא של השתלשלות האירועים לבעלים של פליקס (עמיר טורנר) וכן גם למשרדי צ'מפיון (פניות הציבור).

נחכה ונראה מה יהיה...

פורסם

אל תשאיר את זה ככה, פנה לצ'מפיון ובקש פיצוי (טיפול חינם או כד') כי לבצע פחחות לדבר הזה באמת שלא שווה, אבל על האוגמת נפש שנגרמה לך הם צריכים לשלם!!!

פורסם

לפני שהכנסת את הרכב לטיפול, עברת עם היועץ\בוחן מסביב לרכב כדי להראות לו שהרכב נראה חדש כמו ביום קבלתו?

וגם בתוכו ?{לא רק מבחוץ}.

אני לפני טיפול כלשהוא במוסך, ולא משנה איזה, הרכב רחוץ ומצוחצח, עוברים ביחד על כל שריטה וסימן{אם יש כאלה}, כדי שלא יהיו אחר כך תשובות מתחמקות מצידם.

חוץ מזה תמיד יש להם איזה שהוא טופס עם ציור של רכב, ושם בדרך כלל מסומנים כל המכות והשפשופים ברכב.

הגיע הזמן שבכל מוסך בארץ יהיה טופס כזה ואדם שיעשה סיבוב סביב הרכב ביחד עם הלקוח. גם אם אין יש להתעקש להראות להם שהרכב ללא פגיעות.

עכשיו במקרה שלך זה המילה שלך כנגד המילה שלהם. מקווה בשבילך לטוב. אני מבין אותך כי גם אני לא פחות פנאטי בקשר לרכבים.

פורסם

בבקשה תמשיכו לקנות מהם,שיהיה לנו מה לקרוא פה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני שהכנסת את הרכב לטיפול, עברת עם היועץ\בוחן מסביב לרכב כדי להראות לו שהרכב נראה חדש כמו ביום קבלתו?

וגם בתוכו ?{לא רק מבחוץ}.

אני לפני טיפול כלשהוא במוסך, ולא משנה איזה, הרכב רחוץ ומצוחצח, עוברים ביחד על כל שריטה וסימן{אם יש כאלה}, כדי שלא יהיו אחר כך תשובות מתחמקות מצידם.

חוץ מזה תמיד יש להם איזה שהוא טופס עם ציור של רכב, ושם בדרך כלל מסומנים כל המכות והשפשופים ברכב.

הגיע הזמן שבכל מוסך בארץ יהיה טופס כזה ואדם שיעשה סיבוב סביב הרכב ביחד עם הלקוח. גם אם אין יש להתעקש להראות להם שהרכב ללא פגיעות.

עכשיו במקרה שלך זה המילה שלך כנגד המילה שלהם. מקווה בשבילך לטוב. אני מבין אותך כי גם אני לא פחות פנאטי בקשר לרכבים.

פייר יצאתי צעיר. לא ידעתי שיש לי אפשרות לעשות סיבוב סביב האוטו איתם. והם בטח שלא טרחו להציע זאת (מוסך יבואן כבר אמרנו..?).

פורסם

לדעתי דבר ראשון היית צריך לצלם את השריטות, אבל זה כבר עבר.

הבעיה פה היא נקודתית אבל אולי יכולה להצביע על התנהלות מערכתית של המוסך. תבקש לראות את הסרטונים מהמצלמות ובמקביל תתקשר למנהל מוסך / מנהל שירות - אין דבר כזה שאין מעליהם מישהו.

אני בטוח שאת הרכב רכשת במיטב כספך, אז כדאי שלא יזלזלו בך או בכסף שלך ובנוסף גם לא עשו כלום מבחינת טיפול (מים, מולטימדיה וכו').

סתם פרופורציה, אם היה מגיע אליך מתקין של חברת כבלים / לווין והיה שובר לך / מעקם איכשהו חלק מהקיר היית מגיע עד מנכ"ל אותה חברה בוודאות...אז לדעתי גם כאן אתה צריך לעשות את זה. בשום אופן לא לוותר.

• תוכן חדש...