Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

2014-10-14 09.12.15.jpg2014-10-14 09.12.26.jpg

אהלן,

רציתי לשתף בחוויה נוראית שעברתי במוסך פליקס בתל אביב.

בגדול, באתי לעשות טיפול ראשון לגולף החדשה שלי (11 חודשים).

במהלך המסירה לא נתקלתי בבעיות. ביקשתי לציין במפורש בדף שצריך להוסיף מים כי ראיתי שזה מתחת לקו המינימום כרגע, ונאמר לי שאין צורך כי זה "סטנדרט" כשעושים טיפול (ותכל'ס בינינו זה די קופץ לעין כשפותחים את מכסה המנוע).

דבר נוסף שביקשתי במפורש, זה שיעשו עדכון תוכנה למערכת המולטימדיה ברכב (מערכת מקורית מגרמניה). בגדול, ל"יועץ השירות" (ככה הם קוראים ל"מנהל עבודה" או משהו כזה) לא היה מושג על מה אני מדבר (די הזוי לטעמי כשמדובר במוסך מורשה ששייך לרשת של היבואן), אבל הוא אמר שהוא יבדוק עם "הבחור שמבין בזה".

בקיצור, יצאתי לדרכי שמח וטוב לב (בערך).

אחה"צ הגעתי לאסוף את הרכב, עשיתי סיבוב מהיר סביב הרכב, הכל היה נראה תקין – ויצאתי לדרכי.

הדבר הראשון שנזכרתי בו היה עדכון התוכנה במערכת המולטימדיה ברכב. כמובן שהדבר לא התרחש, ולא נתנו לי לדבר עם "הבחור שמבין בזה". למעשה בגלל שהגעתי בשעת הסגירה (הרכב לא היה מוכן לפני כן) לא היו יותר מידי אנשים והבנתי שאצטרך לדחות את הטיפול בעניין לזמן אחר. ניחא.

לאחר כשתי דקות נסיעה, שמתי לב שהכיסא ליד הנהג הוזז לאחור עד הסוף. ברמזור הראשון נשענתי לכיוונו על מנת להחזירו קדימה, ואז לפתע אני שם לב שכל האזור של תא הכפפות והחלק התחתון של הדשבורד סביבו מלא שריטות. שריטות שפשופים ומה לא. עצרתי מיד בצד ויצאתי מהרכב על מנת לבוא מסביב ולראות מקרוב את הוונדליזם, ואז לתדהמתי העצומה אני רואה לאחר פתיחת הדלת (הימנית הקדמית) עיקום בפח (בחלק התחתון של המסגרת סביב הדלת, צילומים מצ"ב). הזדעזתי קשות, ומיד התקשרתי לפליקס על מנת לעדכן אותם שאני בדרך חזרה. כמובן שהנ"ל סגרו וענתה לי מוקדנית של מקרי חירום. אמרתי לה שתתעד שהתקשרתי וחזרתי הביתה מתוך מטרה לחזור מחר על הבוקר.

לאחר שחניתי עלה במוחי הקודח חשד מסויים. נגשתי למכסה המנוע על מנת לראות מה מצב המים שדרשתי שימלאו (כזכור זה "סטנדרט"). להפתעתי לא הוסיפו כלום, אפילו לא יריקה.

בשלב הזה כבר עלו בראשי תהיות בנוגע למה בעצם עשו ברכב שלי 5 שעות חוץ מנייר חול על הדשבורד ופטיש על הפח...................

בקיצור, התעצבנתי. התעצבנתי מאוד. תבינו האוטו אצלי 11 חודשים. מעולם לא שטפתי אותו מחוץ לשטיפה ידנית. שומר עליו. מלקק אותו. כל שריטונת שאני חוטף בגלל שאיזה אדיוט חונה צמוד אליי ופותח דלת עליי – כל שריטונת כזאת גורמת לי ללילה של נדודי שינה. אני יודע טוב מאוד אם השריטה חדשה או ישנה, בטח ובטח שאשים לב לעיקום בפח!!! ופתאום פה, במוסך של היבואן – אני מקבל שירות שיכולתי לקבל בכל מוסך מצוי בכפר בגליל!!!

למחרת הגעתי לפליקס ב- 07:00 בבוקר. פה לא היו הפתעות מיוחדות. האסטרטגיה שלהם היא פשוטה: הכחשה. הכחשה. הכחשה. ועוד מנהל המוסך הגאון אומר לי: "אתה היית פה לאורך הטיפול? ראית מה עשו? וכו", כאילו שהוא כן היה לאורך כל הטיפול צמוד לרכב שלי וראה מה עושים או לא עושים.....

בסיכומו של דבר, הוסיפו מים תחת השגחתי, מרחו שכבה הגונה של ווקס על השריטות בדשבורד (ובגללה נמנע ממני לצרף תמונה שלהן). לגבי העיקום בפח אין יותר מידי מה לעשות כי הדבר היחיד שהם הסכימו לעשות אחרי וויכוחים מרובים זה פחחות וזה לא משתלם (ירידת ערך).

השורה התחתונה היא פשוטה:

הכיסא שליד הנהג משוך לאחור + שריטות על הדשבורד + עיקום בפח = מישהו התעלל לי ברכב מאיזושהי סיבה.

לא מוסיפים מים למרות שזה מתחת לקו המינימום – אז מה לעזאזל אתם כן עושים במהלך טיפול לאוטו??

אין להם מושג לגבי עדכון תוכנה במערכת המולטימדיה באוטו – אתם מוסך יבואן או לא???

אני לא יודע מה אתכם, אבל אני איתם סיימתי. כף רגלי לא תדרוך במוסך שלהם יותר אף פעם. וגם לא בסוכנות שלהם (שם קניתי את האוטו). הם הפסידו אותי כלקוח לשארית חיי, כמו גם את המשפחה שלי (שבחלקה מחליפה אצלם רכב כל שנתיים-שלוש). הדבר שהגעיל אותי יותר מעצם ההשחתה, הוא הרפלקס האוטומטי של חוסר הנכונות לקחת אחריות על מה שהם עשו.

2014-10-14 09.12.10.jpg

2014-10-14 09.12.36.jpg

עריכה אחרונה על ידי donviollet
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שכדאי לך לפנות לנציג שירות ארצי בנושא ולספר לו את כל מה שקרה. אולי תקבל איזה שהוא פיצוי.

קורה שיש חוויה לא נעימה עם מוסך מורשה יבואן, גם לי זה קרה עם אחד המוסכים המורשים של צ'מפיון בב"ש והוא הפסיד אותי ועוד הרבה לקוחות אבל לעומת זאת יש מוסך אחר בבאר שבע גם מורשה צ'מפיון שהמשפחה שלי כבר לקוחות שלו מעל 10 שנים ואנחנו מאוד מרוצים ממנו מכל הבחינות.

לא חסרים מוסכים טובים, מאמין שלא תהיה לך בעיה למצוא.

פורסם
מה היה להם לחפש בצד הנוסע?

אלוהים יודע מה יש להם לחפש שם, אבל עובדתית:

1. הכיסא שבצד של הנוסע משוך אחורה עד הסוף.

2. שריטות ושפשופים באיזור תא הכפפות.

3. עיקום בפח סביב הדלת.

השורה התחתונה היא פשוטה. אני נוסע לבד, לעיתים נדירות עם עוד נוסע. ובכל מקרה לא מכניס שום מטען ש"שורט" ומשפשף, בטח ובטח שלא דופק לי עיקומים בפח. אני פדאנט שלא מהעולם הזה….

פורסם
אני חושב שכדאי לך לפנות לנציג שירות ארצי בנושא ולספר לו את כל מה שקרה. אולי תקבל איזה שהוא פיצוי.

קורה שיש חוויה לא נעימה עם מוסך מורשה יבואן, גם לי זה קרה עם אחד המוסכים המורשים של צ'מפיון בב"ש והוא הפסיד אותי ועוד הרבה לקוחות אבל לעומת זאת יש מוסך אחר בבאר שבע גם מורשה צ'מפיון שהמשפחה שלי כבר לקוחות שלו מעל 10 שנים ואנחנו מאוד מרוצים ממנו מכל הבחינות.

לא חסרים מוסכים טובים, מאמין שלא תהיה לך בעיה למצוא.

אני בהחלט מתכוון לפנות בצורה מסודרת לצ'מפיון בנושא. כרגע אני מתרכז בלהפיץ את הסיפור בין חברים כדי שיזהרו מהמקום הזה..

פורסם

אכן מקרה חמור.

מציע לך לפנות במעלה השרשת בצ'מפיון, אולי יתעורר שם מישהו מתרדמת החורף.

לצערנו זו תרבות של רוב נותני השירות.״לא שלי מה איכפת לי״,זו בדיוק הסיבה שעלינו לפרגן לנותני השרות הטובים שעדיין נמצאים במדינה בעוד ועוד עבודה וגם מילה טובה מידי פעם לא תזיק.

דרך אגב.אשמח אם תעלה חשבונית מה בכל זאת עשו בטיפול ומה העלות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

פליקס מגיבים מדי פעם בפורום, לא? מעניין אם נזכה לשמוע את תגובתם הפעם.

אני התעצבנתי מהסיפור שלך, ולי אין שום קשר בכלל. מקווה שתפוצה איכשהו.

פורסם

יש להם נציג כאן - בוודאי יפנה אליך.

לגבי השריטות והשיפשופים - אם יש פגיעה אמיתית ולא לכלוך הרי שאתה בהחלט יכול לצלם. אם זה ליכלוך - אז מעצבן קצת. לא יותר.

לגבי הפגיעה בסף הדלת - עניין אחר. אבל הציעו לך תיקון - כך שללא סיפור הרקע הם לקחו אחריות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז ככה, קודם כל הם בפירוש לא לקחו אחריות ועד לרגע הזה הם מכחישים כל קשר. העניין הוא שלאחר וויכוחים מרובים מנהל המוסך אמר לי ש: "בכל מקרה, הדבר היחיד שאפשר לעשות פה זה פחחות וזה לא ישתלם לך בכל מקרה". בשום צורה הם לא לקחו אחריות. על לכלוך לא דיברתי בכלל. על הדשבורד היו שפשופים משמעותיים מאוד, גם מבחינת השטח הנרחב שכיסו וגם מבחינת העומק של החריצים, אבל לצערי לא צילמתי לפני השכבה העבה של ווקס שמרחו. העיקום בפח צולם ומובא בהודעה.

אעלה חשבונית בהמשך.

בכל מקרה, הטיפול הראשון היה חינם (קיבלתי שובר במסגרת הקניה של האוטו בסוכנות שלהם), אבל יש חשבונית שמפרטת כמה חרטות שעשו. אעלה בהמשך.

פורסם

בחיים לא הייתי משאיר את הרכב במוסך מחוץ לטווח הראיה שלי - לא מתאים להם? אני אמצא מוסך שכן. במקרה כזה אף אחד לא יוכל להתנער מכלום ובגלל שרואים אותך משגיח כמו נץ, יעבדו בזהירות רבה יותר. מה ציפית שיגידו? צודק, אנחנו מתנצלים על הנזק שגרמנו? כאן זה ישראל חביבי - רוצה שמשהו יעשה כמו שצריך, או שתעשה לבד או שתשב להם על הראש לאורך כל התהליך.

פורסם

איזה טיפול לוקח 5 שעות...?! הזוי!

רק אל תאמר שחייבו אותך לפי שעתון כי זה לפי דעתי סוגר את ה"פלומבה" (בשפת הערסים)... אבל לגמרי!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מאוד מעצבן מבין אותך,באמת מעניין לשמוע את תגובת הנציג ופה וכמובן תעדכן אותנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתייחס ברשותך לשריטות בדשבורד.

איזה ווקס בדיוק מכסה שריטות בדשבורד? האם באמת הם הוסרו? אם מדובר בשריטות לפלסטיקה הרי ששום חומר לא יכול לסדר את זה מלבד החלפה.

אם יש אפילו שריטה אחת כזאת אני הייתי דורש החלפה של כל חלק וחלק או פיצוי, זה פשוט חוצפה שכל מוסך פשוט עובד עם מגינים כדי לא ללכלך או לשרוט ללקוח את הרכב ובמוסך מורשה מרשים לעצמם להרוס כך רכב חדש.

Miata ND2

• תוכן חדש...