Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מיכל השפריצר שלי נסדק זאת אומרת שכשאני שם חומר במיכל אחרי שעה הוא הולך ואני רואה את הנזילה. כמה בערך יעלה לי להחליף את המיכל? תודה רבה מראש.

פורסם

נסה קודם לפרק אותו ולסתום את הסדק עם סופר 7:

btdinxufjzdn.jpg

אם זה לא עוזר אז יש לך מיכל מקורי ב-20 שקל, אי אפשר כרגע לברר מה מחיר המשלוח כי כנראה אין להם במלאי, בדרך כלל זה מתחדש תוך כמה ימים.

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=197154

Stay Dirty

פורסם

האמת ששמתי סיליקון בחור שראיתי עליו ועדיין ממשיך לנזול.. ואם אני הולך למוסך או חנות לחלקי חילוף כמה יכולים לקחת לי על החלפה? ותודה לך על התשובה!

פורסם

תברר מחר על הבוקר אצל יונדאי-שופ אם יש להם במלאי:

03-7162540

במקביל שלחתי הודעת ASK FOR WAREHOUSING לאתר שצירפתי לך קודם לגבי החלק הזה.

אני אעדכן אותך כשזה חוזר למלאי.

אין צורך במוסך, כמו שראית הפירוק קל - פתיחת 2 ברגים וניתוק המנוע. ואם בכל זאת אתה מסתבך ואתה מאזור השרון אשמח לעזור לך עם זה.

Stay Dirty

פורסם

הסתדרתי, בסופו של דבר הייתי צריך רק את המנוע עצמו שהוא נסדק. תודה רבה לך על תשומת הלב והסבלנות!

• תוכן חדש...