Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי רכב קטן דיי הרבה זמן ורציתי לדעת מה דעתכם על הרכב הנ"ל.

-התקציב הוא 35K , נתקלתי בדגם LS (מנוע 1.2) אשר יכול להיכנס בתקציב.

-אופי הנסיעה הוא בעיקר בין עירוני - מטולה - חיפה.

אין לי בעיה עם ידני האם יש חלופות טובות יותר בתקציב הנ"ל? איך הרכב מבחינת אמינות? חסכון בדלק חשוב לי ממש אך אני יודע שאי אפשר לסמוך על נתוני יצרן.

פורסם

הספאר זריזה לעומת שאר הרכבים ולי הייתה גם די נוחה עם השברים בחיפה.

היא מעט פחות חיסכונית לעומת האלטו או הפנדה אבל בטיחותית יותר ומאובזרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי תודה רבה!

אבל שכחתי לשאול בהודעה המקורית מה אתם אומרים על הרכב עם המנוע הקטן יותר (1L 68hp) כמובן בהתאם לנסיעות הבינעירוניות שהן לא בתדירות יום יומית.

פורסם

זה היתרון של ספארק המנוע, הליטר כמובן יהיה חלש יותר.

קח את שניהם לנסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...