Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיעוד רכב משטרה לא עוצר בעצור

ExtraD
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, היום תיעדתי במצלמת הרכב שלי רכב משטרתי (מספר אדום, בלי סירנות)

לא עוצר בעצור ופשוט ממשיך לנסוע.

ניתן לעשות משהו בנידון?

תודה

קוד קופון מיוחד לחברי הפורום -  באתר שלי למוצרי תזונה וספורט -  יש להזין את הקופון בצ'קאאוט: CARS10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

רק לפני כמה ימים עצרתי להולכי רגל (סבתא וילדה קטנה) במעבר חציה. ג׳יפ משטרתי מסומן עקף אותי מימין ונסע כאילו כלום. הולכי הרגל עברו משמאל לימין ומזל ששמו לב והאטו את הליכתם.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הציניות?

מעבר לסיכון התנועה החוצה, יש כאן דוגמא (לא טובה) לציבור.

נו בחייאת, טרונצ'ו.

שיפרסם את התיעוד בשרשור הדבילים ויספק את נפשו או שיפנה לעמוד הפייסבוק של המשטרה שם יבקשו ממנו לגשת לתחנת משטרה, לבזבז את זמנו ולהגיש עדות על המקרה ואז או שיעשו לשוטר נו נו נו או שבמקסימום הוא יקבל דו"ח של 250 ש"ח.

מה שבטח יקרה זה שהשוטר יגיד שהיה בדרך לאירוע (מה שאולי נכון) ולכן לא הקפיד לעצור בעצור והמפקדים שלו יגידו לו: "טוב, תשים לב להבא, דע לך שכל אזרח היום מצוייד במצלמה וכולם מחפשים את השוטרים אז תפנים".

דווקא מאוד מעניין אותי לראות את הסרטון ולהבין מה עומד מאחורי השרשור, אזרחות טובה או תחושת נקמנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה כשמצלמים רכב משטרתי, זה נקרא "חפש את השוטר", אך כששוטר ממציא עברות ומלביש על אזרח, זה לא נקרא "חפש את האזרח"?

קבל סרטון של רכב משטרתי, שלא מאותת, עוצר בן נתיבים וחותך אותי ממש לפני אף הרכב.

אם אני הייתי מספיק טיפש בשביל לבצע תעלול שכזה לפני רכב משטרתי, זה היה עובר לי חלק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אמרתי משהו על חפש את השוטר.

תהיתי מה המניעים זה הכל.

אם באמת פותח השרשור רוצה לשנות פה משהו כדאי שיפנה לקצין פניות הציבור בתחנה הרלוונטית.

אם הוא רק רוצה לומר ראיתי שוטר שעושה עבירה ושם קצוץ על כולם אז כנראה שהוא הגיע למקום הנכון.

מה לעשות שבתוך עמי אני חי ואני מכיר את צד השוטר ואת צד האזרח.

כמו שיש שוטרים לא צדיקים, לא חסר גם אזרחים כאלה.

כבר מספר פעמים אזרחים שקיבלו ממני דוח העלילו עלי עלילות שווא שיצאתי מהם בשן ועין רק בגלל שהאזרח היה מונע מיצר הנקמה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...