Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב גרמני(50 אלף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מחפש רכב שנתון 2010 2011,רכב גרמני התקציב שלי הוא עד 50 אלף.

חשוב שהרכב יהיה חסכוני,ידני ואני לא מחפש את מנועי האלפים אבל כן שיהיה חזק כדי שכשאני ארצה לעקוף או לנסוע לחרמון לא תהיה בעיה.

והכי חשוב כמובן שהאוטו יהיה אמין

עריכה אחרונה על ידי Dima890
פורסם

אני בספק אם תמצא רכב שעונה על הדרישות שלך,

ולמה דווקא גרמני? על מה ההתעקשות אני לא מבין.

חסכון בדלק וביצועים לא בדיוק הולכים ביחד. (אלא אם כן תלך על דיזל, אבל בתקציב שלך זה עשוי להיות בעייתי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדוק במחירון ״פולו״ של פולקסווגן.

הוא רכב גרמני, ובתקציב שציינת יכול להכנס בשנתונים שרשמת.

נדמה לי שפעם באמת ראיתי כזה בחרמון, הוא מצליח להגיע לשם.

אם אתה באמת גר בנווה אטיב, כדאי לך לרדת בשנתון ולחפש במוו 330.

הוא יותר עונה להגדרה של ״רכב גרמני״ ומתאים בהרבה לאזור שציינת. (בטח אם ציינת שמחפש גרסה ידנית).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למה באמת רק גרמני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עוד רכב "גרמני" בתקציב הוא אופל קורסה.

שהיא אחת מהמכוניות הגרועות שנהגתי ונסעתי עליהן כסופר מיני. (ואני מדבר על ה1.4 הידנית)

פשוט רכב מזעזע שלא טוב בכלום. תא נוסעים קודר ומיושן, בטיחות נמוכה, אבזור לא משהו בכלל - הכול בקמצנות.

גם סוזוקי אלטו תעלה לחרמון הרי, כולנו יודעים את זה כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לצערנו הרב, ניתן לראות לא מעט גרמניות שלא מחזיקות מעמד כמשומשות. לא רוצה לפרט, אבל אנשים פתחו כאן פוסטים על זה.

לדעתי השיקול שלך צריך להיות למצוא אקזמפלר טוב ומתוחזק היטב, ולא משנה לצורך הענין אם זה יהיה פיג'ו או רכב יפני, אם אתה רוצה גיר רגיל, אין כל בעיה. לי היתה בזמנו קליאו 1.6 בי, שנת 2000, יד ראשונה אוט', שעלתה יפה מאוד לחרמון והייתי איתה כמה פעמים בחרמון.

נכון שרכב עם גיר רגיל, אפילו קליאו, היה עושה את העבודה טוב יותר, אבל נתתי זאת רק כדוגמה.

בהצלחה

פורסם

מצטרף לדעה שאין קשר לגרמני או לא. הייתה לי פונטו שנת 2000 הכי לא גרמניה שאפשר שעלתה לחרמון, לאילת וגם לאוזבקיסטן הייתי יכול לנסוע איתה.

בתקציב כזה לא חסרים רכבים במיוחד אם ידני בא בחשבון.

השאלה היא על איזה רכב שמת עין?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

שלא תהיה בעיה לעלות איתה לחרמון?

היה לי פיאט אונו מנוע 1.0 בציר 93 שעלתה לחרמון כל שנה בלי בעיה

חייב רכב גרמני משהת 2010 בשביל לעלות לחרמון?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

תחושץ הנסיעה והנהיגה על רכב גרמני היא הסיבה שאני מעדיף רכב גרמני,יש הבדל משמעותי בין נסיעה באוקטביה לבין נסיעה באלטו או בפיגו׳

פורסם
תחושץ הנסיעה והנהיגה על רכב גרמני היא הסיבה שאני מעדיף רכב גרמני,יש הבדל משמעותי בין נסיעה באוקטביה לבין נסיעה באלטו או בפיגו׳

אז למה לא לרשום חשובה תחושת/נוחות הנסיעה במקום שיצליח להגיע לחרמון?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אולי בין אוקטביה לפיגו 107,לי יוצא לנסוע המון על מוניות חלקם די חדשות כמו פאסט,גיטה וגם פעם על הפיגו 301,אז איכות החומרים טובה יותר,אבל מבחינת נוחות הפיגו אפילו נוחה יותר והייתי מעדיף אותה ולא את האוקטביה או פאסט מהבחינה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אבא שלי אמר שמבחינתו המגאן עדיפה בנוחות על הA6 שהייתה לנו בגרמניה.

פורסם

שמת לב שעשית השוואה בין רכב משפחתי/מנהלים לרכב מיני?

ב-99% מהמקרים הנסיעה ברכב משפחתי תהיה נוחה ונעימה יותר מאשר ברכב מיני צפוף וקטן. גם אם תיקח רכב משפחתי לא גרמני...נניח הונדה אינסייט או סיויק, יונדאי i30, טויוטה קורולה שחלקם אפילו מיוצרות בהונגריה/הודו {ממש לא גרמניות} ותיקח מולן רכב מיני או סופרמיני גרמני...נניח פולו או איביזה, הנסיעה ברכבים הלא גרמניים אבל משפחתיים תהיה הרבה יותר נוחה מאשר ברכבי מיני הגרמניים.

אל תשכח שעל נוחות משלמים ועל רכב משפחתי חדש אתה משלם לעיתים פי 2 וצפונה מרכבי המיני/סופר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...