Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם יש לי סקודה פאביה 2008 אוט 1.6 בשבוע שעבר ביום ראשון בדקתי מים וראיתי שחסר לי משהו כמו 300מ"ל בערך הוספתי מים והמשכתי לנסוע במהלך השבוע בדקתי מים ולא היה חסר כלום היום כשהנעתי נדלקה לי הנורה ויצאתי לבדוק כשהסתכלתי ראיתי שהמכל עיבוי ריק לגמרי וצריך להוסיף כמעט ליטר יש לציין שהרכב אחרי נסיעה מאומצמת אתמול )בערך 100 ק"מ הרוב עליות אוטו מלא) השאלה שלי היא פשוטה מכיוון שאני לא מטפל במורשה אלא במוסך שאני מכיר השאלה אם כדאי ללכת למוסך שלי או ישירות למכון רדיאטורים? ודרך אגב אין סימני נזילה בולטים לפי מה ששמתי לב

מתנצל על החפירה תודה לעוזרים:)

פורסם

איזו נורה נדלקה, האדומה של חום מנוע? כנס למוסך לבדיקת המערכת בלחץ, ממש לא תקין! מאיפה אתה בארץ? ממליץ על מוסך רון בתל אביב.

פורסם

האדומה עם הציור של המים הבהבה לרגע ישר כיביתי מנוע הוספתי מים ונעלמה לחלוטין אני מהקריות בעייתי לי להגיע לרון בטח שהאוטו מאבד מים אני יגש עוד היום למוסך שלי לבירור

פורסם

עידכון /התייעצות

לצערי לא יצא לי להגיע היום למוסך אבל האוטו לא איבד מילגרם מים עשיתי איזשהי בדיקה השארתי תמנוע דולק משהו כמו 20 דקות בערך עם טיפה לחיצות גז מדי פעם והונטה /מאוורר לא עובדת גם לא אחרי שכיביתי את הרכב היא כאילו נדלקת רק עם המזגן לדעתכם יש סיכוי שזה יוניט?

פורסם

אם טמפ' נוזל הקירור לא הגיעה ל-90 מעלות צלזיוס אז המאוורר לא ייכנס לעבודה.

הסיכויים הטובים ביותר עבור המנוע שלך זה לקפוץ למוסך ולבצע בדיקה מקיפה של מערכת הקירור.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה היא רק אצלנו, בחו"ל הפאביה הזאת נמכרה עם לוח שעונים בעל מד חום מנוע ומחשב דרך מורחב. אני בודק מול המחלקה הטכנית של צ'מפיון אם ניתן להחליף לוח גם לזה הכולל מד חום מנוע, פעם רציתי לעשות זאת וירדתי מזה - עד שראיתי מישהו מחו"ל שעשה את זה גם.

תעדכן בבקשה.

פורסם

זה הפלאנג' הידוע לשמצה..

הדליפה היא killer leak - ז"א דליפה קטנה ולא מורגשת שלא שמים לב אליה ביומיום ואם שאננים לגביה היא תהרוג משהו, דבר ידוע במנועי ה 1.4 וה1.6 שהורכבו בפאביה.

פורסם

עידכון..

לצערי רק היום הגעתי למוסך כמובן שבכל יום בדקתי מים ווידאתי שהכל בסדר בכל אופן המכונאי עשה בדיקת לחץ ועוד כמה בדיקות שלא יודע איך הם נקראות או אם יש להם שם בכלל אחרי משהו כמו 45 דקות שהוא עבד על האוטו אם זה בלחפש משהו או בריכוז בבדיקת לחץ הגיע למסקנה שזה המכסה של מכל העיבוי וכנראה ממנו זה בורח בכל אופן אני אמשיך לעקוב ולוודא ומקווה שזה זה תודה על העזרה לכולם:)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי אלעד..יש לי רומסטר 2009 אותו מנוע אותה בעיה...לא מצאו לי מאיפה הנזילה ואני חוששת שזה ראש מנוע. הייתי שמחה להגיע לרון אבל אני גרה בזכרון

פורסם
היי אלעד..יש לי רומסטר 2009 אותו מנוע אותה בעיה...לא מצאו לי מאיפה הנזילה ואני חוששת שזה ראש מנוע. הייתי שמחה להגיע לרון אבל אני גרה בזכרון

לדעתי שווה להתקשר לרון ולקבוע יום ותאריך ולטפל בבעיה, כדי למנוע נזקים גדולים יותר חלילה. אפילו שווה לגרור אליו את הרכב ולא לבזבז ימי עבודה.

פורסם

ניסית להחליף טת מיכסה מיכל העיבוי?

פורסם
לדעתי שווה להתקשר לרון ולקבוע יום ותאריך ולטפל בבעיה, כדי למנוע נזקים גדולים יותר חלילה. אפילו שווה לגרור אליו את הרכב ולא לבזבז ימי עבודה.

האוטו כרגע אצל רון...

פשוט הגעתי מזכרון.. בדק בדק ומצא שהיוניט חום נוזל ("על הדרך" הנזילה הרסה לי את המחשב של הכרית בטיחות אוויר...:( )

• תוכן חדש...