Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן לי לגלות לך משהו - כוח זה דבר שמתרגלים אליו. תמיד תרצה יותר. אז כן, מעל 500 גם בין 100 ל-200 אתה נדבק לכסא, אבל אחרי כמה זמן גם זה לא באמת ירשים אותך.

בקיצור - קנה אופנוע 1000 :evil:

:-D

תודה!!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יאפ. מסכים לחלוטין.

שבועיים בחברת 535d-X ויומיים בחברת M3, הבהירו היטב שהפער המהותי הוא לא מ-0 ל-100 (שם יש הבדל של שנייה בלבד. בתחושה, ה-535d מרגישה חזקה יותר - כנראה בזכות ההנעה הכפולה והרי המומנט הזמינים מאפס), אלא בהאצות מ-200 וצפונה (שם ה-M טיפסה מהר מהותית במהירות עד 285 קמ"ש).

אמנם לא ציינתי אבל מתחילת השירשור אני בעיקר מדבר על 100 צפונה.

תודה

פורסם

8 ימים על מוסטנג פנסקי עם משהו באיזור ה450+ סוסים לעומת הבימר 330 שהייתה לי בזמנו עם 230 סוסים, המוסטנג הרגישה כמו משהו רע מאוד שהולך לקרות כאשר מצמידים את הגז לריצפה, קשה להתווכח עם 0-100 באיזור ה4 שניות.

לעומת זאת כאשר השכרתי קורבט לשמונה ימים עם 435 סוסים ומשקל מופחת מהמוסטנג ,תגובת המצערת לעומת הבימר הייתה כהה יותר,כלומר הבימר הרגישה הרבה יותר מידיית וקופצנית לעומת הקורבט.

Porsche 944 turbo

פורסם

בקיצור זה לא בהכרח הסוסים כמו גיר, עקומת מומנט וכו. אני כל הזמן צופה בסרטונים ביוטיוב והרבה פעמים אני שומע את הבוחן אומר "המספרים שלה נחותים אבל היא מרגישה הרבה יותר מהירה\חזקה"

פורסם

אל תשכח גם את המשקל. כמובן גם תכונות נוספות כמו בידוד ונוחות משפיעות מאוד על תחושת המהירות.

אמנם מכוניות שמגיעות סטוק עם 500 כ"ס בד"כ נהנות מאיכויות בהרבה תחומים, אך ככלל, לכוח אולי מתרגלים אבל יש דברים אחרים שלא. לכן לתת משקל מכריע לנתוני הכוח זה סיכון בליפול על כמה תכונות שמקשות על החיים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
תזכיר לי כמה כ"ס יש ל E שלך?

כרגע איזור ה-525 כ"ס אבל שוב, להסתכל רק על נתון הכ"ס לטעמי זה שגוי כי יש יותר מדי נתונים שמשפיעים.

קח לדוגמא c63 ו-M3 מהדור היוצא, על נייר נתונים די קרובים אחד לשני אבל בפועל התאוצות של ה-c63 מרגישות יותר עוצמתיות.

יש הבדל בין איך מנוע אטמוספרי עם הספק x מרגיש לעומת אותו הספק x על מנוע מוגדש, יש רצועות כח שונות וכן הלאה.

מסכים עם דבריו של רוני לגבי ההתרגלות לכח, מתרגלים לזה ומהר.

בכל אופן 500+ בהחלט מרגיש חזק, זה לשייט על 170, לתת קיק דאון ולהדבק למושב.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רכב עם 500 כס יעשה 100-200 סביב ה 8 שניות במידה והוא שוקל טון וחצי, רכב עם 300 יעשה סביב 12 שניות 100-200

רכב אם 400 יעשה 9.5 10 שניות בקירוב .

פורסם
רכב עם 500 כס יעשה 100-200 סביב ה 8 שניות במידה והוא שוקל טון וחצי, רכב עם 300 יעשה סביב 12 שניות 100-200

רכב אם 400 יעשה 9.5 10 שניות בקירוב .

זה דיי מדוייק. לרכב של 360 כ"ס ו 1.5 טון וע"פ נתוני יצרן הוא עושה כ 13 שניות אבל בפורום אנגלי שאני כותב וקורא מישהו בדק עם דלק 98 והוציא 12 שניות בכמה נסיונות. חייב לומר שה 8 שניות שרכבים של 500+ גם לא נשמע כזה מהיר אבל אני בטוח שזה מרגיש אחרת מ 12. ה 4.7 שהפורשה 918 ספיידר עושה כבר נשמע מהר מאוד :evil:

פורסם

הנה הודעה מפורום שמראה קצת מספרים: http://goo.gl/xjEP6i

12 שניות זה ממש מרשים.

לרכב כמו שלי עם ~300 סוסים 19 שניות זה ממש טוב. 1.7 טון משקל על 300 כ"ס- 7 שניות הבדל מהרכב שלך, אבל ברור שיש עוד המון משתנים חוץ מכוח ומשקל.

פורסם
הנה הודעה מפורום שמראה קצת מספרים: http://goo.gl/xjEP6i

12 שניות זה ממש מרשים.

לרכב כמו שלי עם ~300 סוסים 19 שניות זה ממש טוב. 1.7 טון משקל על 300 כ"ס- 7 שניות הבדל מהרכב שלך, אבל ברור שיש עוד המון משתנים חוץ מכוח ומשקל.

ז"א נזמין גולף R ונקבל משהו טוב :)

מעניין שהגיעה למקום 6 :twisted:

קובי

:-)

פורסם (נערך)

Nissan GTR עם קיט של Alpha

ציטוט:

ACCELERATION:

0 - 100 km/h - 2.68 sec.

0 - 200 km/h - 5.80 sec.

0 - 300 km/h - 11.80 sec.

0 - 350 km/h - 17.67 sec.

it is not the best results!!!

בקיצור 100-200 ב3.12

העברתי לכם כבר, ההתחלה משעממת.

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

פורסם
Nissan GTR עם קיט של Alpha

ציטוט:

ACCELERATION:

0 - 100 km/h - 2.68 sec.

0 - 200 km/h - 5.80 sec.

0 - 300 km/h - 11.80 sec.

0 - 350 km/h - 17.67 sec.

it is not the best results!!!

בקיצור 100-200 ב3.12

העברתי לכם כבר, ההתחלה משעממת.

אתה תאמין לי אם אני אגיד לך שיש אחת בדיוק כזאת מאותה סדנת שיפורים עם 1500 כ"ס בארץ ? אומרים שהיא סוגרת 407.

והיא בצבע שחור, ואין שום הבדל חיצוני בינה לבין הסטוק.

• תוכן חדש...