Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרדו מהבן אדם. אם שעון חום זה הדיל ברייקר שלו וזה הרכב היחיד בסגמנט שיש לו אותו אז באמת אין טעם בנסיעת מבחן כי אין אופציה אחרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבין לחלוטין את STIO, אני רוצה להיות מודע למצב המנוע כל הזמן.

לא מענין מה היצרנים חושבים, אנשים שמודעים יותר לרכב רוצים לדעת, הטיעון ללקוח טיפש לא נכון בדרך כלל לצרכני GTI.

Kia Niro 2017

פורסם

אני לא נכנס לך לשיקולים, הם לא מעניינים.

אני כן חושב, לאור מה שכתבת, שיש סיכוי לא מבוטל שלא תקנה את הרכב גם אם יגיע.

אני כן משוכנע שאם יש כאן נציג של צ'מפיון, לא עליך הוא בונה כשהוא מחליט אם להביא את הרכב או לא, למרות שקנית מהם רכב חדש בעבר.

אני כן חושב שהצהרות חד משמעיות לכאורה מהסוג הזה, ועוד במכתב פתוח, עושות לכולנו, כקהילה הרוצה שהיבואנים יתייחסו אליה ברצינות, שירות רע למדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כמובן שזו זכותך, האמת שגם לי זה קצת חסר. אישית ברכב רגיל אני אעדיף מחוון חום מנוע אמיתי אפילו על מחוון סל"ד.

אבל לפסול קניה של רכב בגלל זה? נראה לי קצת קיצוני. יש לי חבר שטוען שהוא לא מוכן לקנות מכוניות בלי תא לקופסת סיגריות בחלק העליון של הדשבורד . זה נשמע לי בערך אותו הדבר.

תגיד לחבר שלך שהוא אדם חכם. אם הוא משקיע כ"כ הרבה כסף ברכב חדש, זו זכותו המלאה להיות בררן ולהחליט לפי שיקוליו האישיים מה הוא רוצה ברכב.

בעיני צד ג' אולי זה נשמע "קיצוני", אבל אלו פני הדברים. אני חוזר ואומר: שעון חום מנוע ברכב יקר כזה - חובה. נקודה.

מצוין - תשמור את המשפט הזה טוב טוב אצלך או אפילו תשים בחתימה, ותבדוק אותי בהשקה של הרכב (בתנאי כמובן שיגיע ידני 3 דל' עם הלוח שעונים המלא).

אכן יש כאן נציגים מצ'מפיון, ושמח שהמסר עבר בצורה יוצאת מהכלל ובהחלט מעל כל הציפיות.

לסיום,

תודה לכל חברי הפורום שתמכו בהחלטה, וקצת פחות תודה לחברי הפורום שהיו עסוקים בלהשיג מטרות אחרות.

בכל אופן - הדיון הסתיים (מבחינתי לפחות. אתם יכולים להמשיך את הדיון המרתק על השיקולים שלי בניכם, זה פורום ציבורי). לא אגיב עוד על השיקולים האישיים שלי, ואם אצטרך עזרה ואם תרצו לעזור - אפתח שרשור ייעודי בפורום ייעוץ סמוך להגעת הרכב לארץ. המשך יום טוב.

פורסם

מה לגבי נורת ביקורת בלוח השעונים שמוודאת שהשעון חום תקין? אם היא דולקת באדום זה אומר שהשעון לא תקין. אחרת איך תדע אם שעון החום תקין או לא? הוא יכול להיות לא תקין בזמן שהמנוע עולה באש! צריך שעון לשעון החום, בקיצור.

:idea:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
תגיד לחבר שלך שהוא אדם חכם. אם הוא משקיע כ"כ הרבה כסף ברכב חדש, זו זכותו המלאה להיות בררן ולהחליט לפי שיקוליו האישיים מה הוא רוצה ברכב.

אני לא חושב שלוותר על הרבה יתרונות בגלל חיסרון אחד שולי זו התנהגות חכמה. אבל כל אחד והשיקולים שלו.

בכל אופן, אני לא מנסה להשיג שום מטרה, בטח שלא להציק או להעליב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכלתם את ראש לבן אדם.מה איכפת לכם מה חשוב לו? ומי אתם שתשפטו אותו.אני בתמורה לכסף שלי רוצה מה שבא לי בגבול ערך קניה שאני יכול להרשות לעצמי.ואם חום מנוע זה דיל ברייקר אז זאת החלטה שלי.לעניין הפולו,מקווה מאד שהם לא יגבילו אותנו עם dsg7 המסריח ואז כל העניין שיפוריים יירד לטמיון.חמש דלתות עם פול לד ,צבע לבן והנמכה קלה על oz ultra פשוט מהממת

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אכלתם את ראש לבן אדם.מה איכפת לכם מה חשוב לו? ומי אתם שתשפטו אותו.אני בתמורה לכסף שלי רוצה מה שבא לי בגבול ערך קניה שאני יכול להרשות לעצמי.ואם חום מנוע זה דיל ברייקר אז זאת החלטה שלי.לעניין הפולו,מקווה מאד שהם לא יגבילו אותנו עם dsg7 המסריח ואז כל העניין שיפוריים יירד לטמיון.חמש דלתות עם פול לד ,צבע לבן והנמכה קלה על oz ultra פשוט מהממת

זה בערך החלום (נוסיף עוד 2 דלתות זה לא בעיה)? :-D

f_l_Polo_Ultra.jpg

פורסם

מה הקטע של גלגלי הסקטבורד?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
הסיכוי שזה יקרה ברכב חדש נמוך בהרבה ואפילו אפסי.

גם אם זה קורה, אתה באחריות.

חוץ מזה, אתה לא באמת יודע אם זה מחוון אמיתי או סתם מחוג ליופי עם 3 מצבים במכוניות חדשות.

בפיאט הזאת בטח ראית תנודות בתחום העבודה התקין של המנוע. באוטו חדש אין לך באמת מושג, זה תקוע על 90 מעלות כל הזמן.

חבר הפורום STIO צודק ב-100 אחוז לגבי עניין שעון החום.

הסיבה היחידה שייצרני הרכב הפסיקו בדגמים מסויימים להתקין שעון חום היא כלכלית בלבד ומכאן כמה חכמי חלם לקחו את המחסור בשעון חום כחלק באמת מיותר ובליווי הסברים טכניים 'חכמים'.

שים לב, בדגמים ברמת איבזור גבוהה יותר או ברכבים בסיגמנט כמו גולף תמיד קיים שעון חום גם ברמת איבזור בסיסית ביותר.

זה לא נכון שהשעון נשאר תקוע על 90 מעלות צלזיוס. עם התנעת הרכב השעון מציג את הטמפ' הנכונה עד טמפ' של 90 מעלות צלזיוס ולאחר מכן אם הטמפ' יורדת מתחת ל-85 מעלות או עולה מעבר ל-105 מעלות צלזיוס המחוג מתחיל לזוז ויציג את הטמפ' הנכונה. אם וכאשר הטמפ' תעלה מעבר ל-115 מעלות צלזיוס גם מנורת אזהרה תדלוק וגם תשמע צפצוף מעצבן.

כול עוד הטמפ' בטווח הנכון השעון יציג 90 מעלות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה בעצם אומר שזה מתפקד כמו נורה, כתבת את זה בעצמך:

עם התנעת הרכב השעון מציג את הטמפ' הנכונה עד טמפ' של 90 מעלות צלזיוס ולאחר מכן אם הטמפ' יורדת מתחת ל-85 מעלות או עולה מעבר ל-105 מעלות צלזיוס המחוג מתחיל לזוז ויציג את הטמפ' הנכונה. אם וכאשר הטמפ' תעלה מעבר ל-115 מעלות צלזיוס גם מנורת אזהרה תדלוק וגם תשמע צפצוף מעצבן.

עד שהמנוע מתחמם יש נורה כחולה, כשהוא מתחמם לטמפ' עבודה זה נכבה וכשזה עובר את טמפ' העבודה התקינה יש אור אדום ואם תרצה גם ציפצוף מעצבן.

עכשיו כשכל אחד יכול להתחבר עם הטלפון למחשב ולראות טמפ' אמיתית, מחוון עם מחוג סתם מיותר. כלכלית, עיצובית, פסיכולוגית או מה שלא תבחר לקרוא לזה.

וזה לא שעון, זה מחוון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אני לא נכנס לך לשיקולים, הם לא מעניינים.

אני כן משוכנע שאם יש כאן נציג של צ'מפיון, לא עליך הוא בונה כשהוא מחליט אם להביא את הרכב או לא, למרות שקנית מהם רכב חדש בעבר.

אני כן חושב שהצהרות חד משמעיות לכאורה מהסוג הזה, ועוד במכתב פתוח, עושות לכולנו, כקהילה הרוצה שהיבואנים יתייחסו אליה ברצינות, שירות רע למדי.

ואני חושב שהתגובה שלך היא לא חכמה.

מאוד לא חכמה.

ואני עוצר את עצמי מלכתוב משהו בוטה יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אתה בעצם אומר שזה מתפקד כמו נורה, כתבת את זה בעצמך:

אתה מפרש את זה כמו שנוח לך וזה גם משרת את דעתך בנושא.

שעון החום מציג טמפ' אמיתיית כאשר טמפ' נוזל הקירור מגיעה ל-105-107 מעלות צלזיוס לעומת זאת מנורה אדומה ברכבים שבהם לא קיים שעון חום המנורה נדלקת כאשר הטמפ' כבר קריטית קרי 115 מעלות צלזיוס יחי ההבדל הקטן.

דוגמא נוספת

נניח שהתרמוסטט במערכת הקירור מתחיל לזייף לאחר שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה ומידי פעם הטמפ' יורדת מתחת ל-85 מעלות צלזיוס למשך 30 שניות ולאחר מכן שוב פעם עולה לטמפ' עבודה של 90 מעלות צלזיוס או עולה מעבר ל-105 מעלות צלזיוס ויורדת בחזרה לטמפ' עבודה במקרה כזה שעון החום יציג את השינויים האלה לעומת זאת מנורה אדומה או כחולה לא תאיר לך בעוצמת תאורה חזקה יותר או חלשה או בכלל לא במקרים מסוג זה

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נתון מספרות טכנית שנורת חום אדומה ברכב ללא מחוג נדלקת רק ב115 מעלות ולא לפני?

• תוכן חדש...