Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/2689/2784757

חבורה של , גזענים, סכסנים אוהבי ריב ומדון, אתר וואלה הזה. בדואי במקרה, זה יכול להיות יהודי, צ'רקסי, ערבי או דרוזי, בא לגנוב משטחי האש של צה"ל, ונורה ע"י קצין צה"ל לאחר שהוא שלף סכין ואיים על חייו של הקצין. וואלה הגזענים , שמים תמונה של גשש בדואי, שמסמל על האדמה סימני עקבות, ועושה את עבודתו. איך קשור גשש בדואי, לזה שדרעק אחר במקרה מהמוצא שלו, איים על חייל בצה"ל, איפה ההגיון?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בדואי במקרה???

איפה אתה חי, הסוכן עמוס?

אין בדואים במקרה באזור צאלים, שבטה או קציעות.

חבר'ה על טרקטורון באמצע שטח אש הם בדואים, לא יהודים ולא נעליים, והם לא שם כדי לראות את פריחת הסירה הקוצנית או לחקור את מנהגי החיזור של חיפושיות הזבל.

תהרוג אותי, אני גם מנסה להבין למה הבדואים הולכים להיות גששים, לשרת בצבא ולהקריב את חייהם, בעוד אחיהם גונבים נשק ומשתלטים על ישובי הנגב. לפעמים אני חושב שמדובר באותם אנשים והכל קשור יחד.

איזה תמונה אתה רוצה שישימו? אולי של טנדר סובארו עם ילד בן 14 שנוהג בו בלי דלת? או בדואי שבא לקחת דמי חסות מאחד שבונה בית בעומר?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לאתרי חדשות יש 2 מטרות:

1. המשנית- להעביר חדשות

2.העיקרית- לקבל כמה שיותר רייטינג ותוצאה מזה, כסף- רייטינג מקבלים ע"י פרובוקציות, הגזמות, ודמגוגיה.

זה ההגיון.

יש 3 אפשרויות-

1. להתעצבן.

2. לנסות להבין שכול זה למטרת רייטינג ובכול מקרה להמשיך להתעצבן

3. להפסיק לצרוך זבל אינטרנטי וטלוויזיוני בדמות "חדשות"

אני אישית בחרתי באופציה מס' 3, ולא מרגיש שאני מפספס משהו.

פורסם

שמע אחי, אתה באמת חי בסרט.

הבדואים עושים שם מה שהם רוצים, באימון האחרון שהיה לי ניסו לגנוב לנו ציוד ואמל"ח 4 בדואים רכובים על טרקטורון.

טוב שירו בו וכדאי שיתחילו לעשות עם המטורפים האלו משהו.

הם ינסו לדרוס לדקור ותאמין לי שהם לא מפחדים מכלום.

זה שואללה שמו תמונה של גשש זו בעיה אחרת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שביט אתה אמיתי? חושב שבדואי גשש המשרת בצה"ל משקלו בחברה ככזה המתגורר בפזורה ומתפרנס למחייתו בגניבות משטחי אש?

זה הגיוני לשים תמונה כזאת?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני דווקא הבנתי שמה שמפריע לך שמוסיפים את שם המגזר ממנו בא הגנב. לי אישית זה גם נראה מיותר, אם כי לאותם הבדואים באיזורים האלו מגיע עונש הרבה יותר קשה. בכל אופן, מיותר לפי דעתי בכתבות מהסוג הזה להוסיף בדואי/חרידי/אריתראי. הפשע שהוא עשה לא קשור לעובדה שהוא בדואי, ולכן אני לא חושב שצריך לציין את זה.

פורסם
בדואי במקרה???

איפה אתה חי, הסוכן עמוס?

אין בדואים במקרה באזור צאלים, שבטה או קציעות.

צר לי על הדיבור הזה, אבל אל תבלבל את השכל.

כמי שמשרת שם מעל לשנתיים, זה נכון, הבדואים שם מסתובבים הרבה מסביב לגדרות, עוקבים אחרי הפעילות של הבסיסים באיזור, ומנסים לפרוץ, היו כבר כמה ניסיונות פריצה בזמן שאני משרת בבסיס המדובר, ואחת הנגדות אצלנו סיפרה גם שהייתה פריצה לבסיס וגנבו דלק, קצינים ותיקים סיפרו שפרצו כדי לגנוב רכבים, ניסו גם לגנוב כלי נשק.

הכול - בדואים.

אז אל תגיד סתם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבוגר צאלים עד שנת 99,את הגדר בחניה הקימו כי חיילי מילואים היו חוזרים מתרגיל בשטח ולא מוצאים את הרכבים שלהם,כמו כן גנרטור נתפס על ידנו במקרה כשעברנו מול טנדר שכמעט נוגע בכביש בחלקו האחורי,כשהסתובבנו לנסוע אחריו,הם פרקו מהרכב שהתברר כגנוב מהחניון בצאלים ומועמס בגנרטור ממה שנקרא בזמנו הפנטגון.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
שביט אתה אמיתי? חושב שבדואי גשש המשרת בצה"ל משקלו בחברה ככזה המתגורר בפזורה ומתפרנס למחייתו בגניבות משטחי אש?

אני כבר לא יודע מה לחשוב. נראה לי מוזר שהמגזר הזה מצד אחד שולח את בניו למות בפעולות צבאיות (אומרים שהראשונים שנהרגים בפעילות הם הגשש והכלב :oops:) ומצד שני מכיל בתוכו כל כך הרבה פורעי חוק ושמי זין. המכלילים תושבי האזור יגידו שכמות האמלח שיש לבדואים בנגב היא בלתי נתפסת, וחלק מזה תודות למשרתים בצהל. לך תדע...

צר לי על הדיבור הזה, אבל אל תבלבל את השכל.

הכול - בדואים.

אז אל תגיד סתם.

אני מסכים איתך חבר. לא הבנת את כוונתי. התכוונתי שאין דבר כזה "במקרה היה בדואי", ושאם מישהו נצפה רוכב על טרקטורון ליד בסיס צבאי בדרום- הוא בדואי שבא לגנוב נשק.

הייתי צריך לכתוב אין "בדואים במקרה" באזור צאלים, שבטה או קציעות :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לאתרי חדשות יש 2 מטרות:

1. המשנית- להעביר חדשות

2.העיקרית- לקבל כמה שיותר רייטינג ותוצאה מזה, כסף- רייטינג מקבלים ע"י פרובוקציות, הגזמות, ודמגוגיה.

זה ההגיון.

יש 3 אפשרויות-

1. להתעצבן.

2. לנסות להבין שכול זה למטרת רייטינג ובכול מקרה להמשיך להתעצבן

3. להפסיק לצרוך זבל אינטרנטי וטלוויזיוני בדמות "חדשות"

אני אישית בחרתי באופציה מס' 3, ולא מרגיש שאני מפספס משהו.

מסכים איתך ב 100 אחוז,מזמן הבנתי את זה.

פורסם

במקרה הזה אני באמת לא מבין על מה פות"ש מתלונן בנוגע לתמונה. אם לא הייתם אומרים שמדובר בגשש בדואי, מה שהייתי רואה שם זה פשוט חייל. אני לא רואה שום רמיזה למוצאו של החייל או לקשר שיכול להיות לו עם הפושע, להיפך אם כבר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

ולאחר הירי ואיומי הסכין פינו אותו במסוק (!!!) לבית החולים איפה נשמע דבר כזה שאדם שמאיים על חייך עם סכין יקבל פינוי לבית חולים ועוד במסוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...