Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שמי שיתעקש להשתמש דווקא ב 2.0 ימצא אותו על המדפים עוד תקופה ארוכה. (לא יעלם בזבנג)

מעבר לזה יש עוד כמה מוצרים מגבילים שמבטיחים ציפוי דומה או אפילו עמיד יותר.

לא רק אופטימום קיימים בנישה זו.

איזה מוצר טוב יותר? זו שאלה לא פשוטה. הרי מי שמיישם ציפוי כזה, ישן בשקט כמה שנים.

והדעות מילא חלוקות- כמו בכל מוצר אחר בתחום. צריך להחליט מה מיישמים? ולפעול לפי זה.

גרוע זה לא יכול להיות.

מבחינתי דווקא האפשרות שקיימת ליישם חומרים נוספים מעל הציפוי? נותנת לי יותר דחיפה ליישם אותם. כי מה לעשות, היצר לשחק במוצרי ווקס/תרסיסי פיניש תהיה קיימת גם אחרי הציפוי, אפילו הטוב ביותר.

מוצר שייתן לי ציפוי איכותי לכמה שנים? שימנע סווירלס עד כמה שאפשר? מכות פח קטנות? יהיה מבחינתי בחירה נבונה.

על שאר הדברים של תחזוקה ותוספת גלוס, אני כבר אעשה לבד. (רק תנו לי הגנה ארוכת טווח)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל את הווקסים למיניהם אתה עדיין יכול ליישם עם כל ציפוי כי לווקסים / קוויקים אין את היכולות ״להתמזג״ עם המשטח שאליו אתה מיישם אותם.ואת ההנאה מתהליך מובטח לך בכל מקרה.אבל יש הבדל בין כאשר אני מיישם ווקס שאני יודע שאין תועלת ממנו לבין זה שאני יודע שבאמת יש לי הגנה אמיתית על הצבע.ואז אפשר מדי פעם ״לחפף״ ולא להרגיש רגשות אשם שאולי פספסתי באיזו פינה.די ,הדיטיילינג הזה דפק לי ת׳ראש עמוק

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אל תיכנס לפאניקה,יש מוצרים אחרים עם עמידות של בין 5-10 שנים והם הרבה יותר מוצלחים מאופטי קוט,רק קח בחשבון שהם לא זולים.

אודה לקבלת דוגמאות למוצרים כאלו.

אני מניח שהם חדשים יחסית וטרם יש הוכחות שהם אכן מקיימים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, לעניות דעתי רק c. Quartz ואופטי מקיימים את מה שמבטיחים, נכון לעכשיו כל השאר עדיין במבחן הזמן.

קארפרו מתחייבים לשנתיים ומקיימים, אופטימום הורידו את האחריות לכל החיים, אבל במקום זה העניקו אחריות לחמש שנים (לא חושב שברת מימוש בארץ. בחול יש דיטיילרים מוסמכים ע״י אופטימום).

לגבי השנתיים עמידות של האוטם החדש, כרגיל, זה תלות בהכנה ובתחזוקה, אפשר למשוך יותר, כך נאמר ע״י מישהו מאופטימום בדיויילינג וורלד.

על חשבון הפתחת עמידות מקבלים לא מעט אקסטרות, בדמות חלקלקות של הרכב, גלוס דיי מטורף, שיפור העמידות הטובה ממילא לסווירלס, שזה הכי חשוב.

כשהחומר ככ קל ליישום, יישום של פעם בשנתיים פלוס, הופך את העסק לבדיחה נעימה.

"יאללה בירי".

פורסם
חבל שזה מגיע גם לעולם דטיילינג.מוצר מאד מוצלח שבמקום אבולוציה אנו מקבלים רבולוציה.כנראה באמת לא משתלם לייצר מוצר שהוא מאד עמיד כי הלקוחות לא חוזרים.ד"א ניתן עדיין לקנות את OPTI2.0 בארץ?יש לו פג תוקף? אולי עדיף לקנות ולשים בצד שיהיה לרכב הבא?:-(

יש עדיין OPTI- COAT במלאי אם תרצה [מחיר מיוחד ל-8 יח' אחרונות - 325 ש"ח]

ה- GLOSS COAT יגיע בדצמבר-ינואר.

מקווים לתמחור בסביבות -250 ש"ח [בתקווה ששער הדולר יפסיק להתפרע]

* יש לקחת בחשבון שמזרק ה-OPTI-COAT מכיל 20CC

ואילו ה - GLOSS COAT מכיל 10CC בלבד.

פורסם

כפי שכבר כתבתי, אני משתמש קרוב לשנתיים ב wolf hb. מבטיח שנתיים. שנה הוא נתן כמו גדול. ואז היה נדמה לי שסווירלים התחילו להתרבות. אולי הם היו רק על הציפוי עצמו... ולכן יישמתי שוב. חומר מצויין. כמובן כפוף לשמירה עליו. ONR + QD.

כמו כן, חשוב ליישם בטמפרטורה הנכונה. בפעם השניה יישמתי בטמפרטורה גבוהה מדי ואז הוא "נדבק" חזק מדי. אבל התוצאה הסופית הייתה שוב מצויינת.

פורסם
אודה לקבלת דוגמאות למוצרים כאלו.

אני מניח שהם חדשים יחסית וטרם יש הוכחות שהם אכן מקיימים.

דווקא מוצרים שיש להם להם לא מעט שנים פז"מ,למשל כמו MODESTA,KAMIKAZA,ועוד.

רק,כמו שרשמתי,הם לא זולים.

פורסם

אז מה שאתם אומרים זה שבפסח אני אוכל לשים ציפוי דמוי אופטי-קוט שמחזיק "רק" שנתיים, לא דורש פוליש 3 רמות ועולה חצי מחיר?! ווהו!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)
דווקא מוצרים שיש להם להם לא מעט שנים פז"מ,למשל כמו MODESTA,KAMIKAZA,ועוד.

רק,כמו שרשמתי,הם לא זולים.

מודסטה וקמיקאזה קיימות משנת 2013, על איזה פז"מ אתה מדבר בידיוק?

כנראה שאתה שבוי בהייפ ובמחירים גבוהים שלפיהם קבעת שהמוצר טוב או שווה משהו.

מודסטה בכלל מצחיקים, מספרים שהציפוי שלהם משפר את מקדם הגרר.

i.g. , המוצר כן דורש את אותה ההכנה כמו לכל ציפוי אחר, אבל היישום אמור להיות בדיחה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
מודסטה וקמיקאזה קיימות משנת 2013, על איזה פז"מ אתה מדבר בידיוק?

כנראה שאתה שבוי בהייפ ובמחירים גבוהים שלפיהם קבעת שהמוצר טוב או שווה משהו.

מודסטה בכלל מצחיקים, מספרים שהציפוי שלהם משפר את מקדם הגרר.

i.g. , המוצר כן דורש את אותה ההכנה כמו לכל ציפוי אחר, אבל היישום אמור להיות בדיחה.

אני מציע לך לבדוק את העובדות שלך עוד פעם כי אתה טועה ומטעה!.

אין קשר בהכרח בין מחיר המוצר לטיב שלו,זה ידוע,למרות שמודסטה משתמשת בחומרים מאד איכותיים ויקרים,וקמיקזה בטכנולוגיה המתקדמת ביותר שיש בסוג החומרים הזה.

פורסם

לא כל כך הבנתי מהאתרים שלהם, האם נדרש הליך יישום מיוחד או שגם אני יכול לעשות את זה? ואם כן מה מיוחד ביישום.

פורסם
אני מציע לך לבדוק את העובדות שלך עוד פעם כי אתה טועה ומטעה!.

אין קשר בהכרח בין מחיר המוצר לטיב שלו,זה ידוע,למרות שמודסטה משתמשת בחומרים מאד איכותיים ויקרים,וקמיקזה בטכנולוגיה המתקדמת ביותר שיש בסוג החומרים הזה.

בדקתי את העובדות שלי, לא טעיתי בכלום.

אתה מדבר על פז"מ של שתי חברות שאם תחבר את הקיום שלהן ביחד תגיע לשנתיים.

אתה מדבר על איכות חומרים גבוהה וכו' בשתי חברות שיש לי ספק אדיר שיש לך או למישהו שאתה מכיר אישית התנסות עם המוצרים שלהם, אז על סמך מה ההצהרה?

על סמך הקד"מ באתר שלהם? או שבחנת הרכב חומרים לעומק ומצאת שהחומרים שישנם במודסטה עדיפים על פני oc נניח?

מי שטועה ומטעה זה אתה (משפט פורומים אהוב אגב).

סורי על הציניות אגב, פשוט לא אוהב שמדברים שטויות.

גם לגבי החארטה של המקדם גרר, מוזמן לחפש את הטענה הזאת של מודסטה באתרים הרלוונטיים.

שי, לגבי מודסטה, יש צורך בחומרים מקשרים לפני יישום הציפוי הסופי, יש הליך מאוד מפורט לגבי יישום החומרים שלהם.

תקופה ארוכה הם לא מכרו מוצרים לצרכן אלא מכרו את החומרים לדיטיילרים מורשים שלהם, לפני כמה חודשים התחילו למכור את המוצרים דרך i4d גם לצרכן.

לגבי קמיקזה אין לי מושג, וכנראה שגם לשאר העולם אין מושג, אתר קיקיוני מלא בשגיאות כתיב וניסוח מצחיק, אפס ביקורות מהעולם.

אבל המוצרים שלהם יקרים ורשום באתר שלהם שהם סטנדרט חדש ושהם מתקדמים ביחס לאחרי, אז כניראה שהם שווים משהו.

"יאללה בירי".

פורסם

אחרי קצת גוגלינג ברשת, קראתי על פול דלטון בעלים של אחד ממכוני הדיטיילינג המצליחים בUK.

דלטון, עזר לrupes לפתח מכשירי פוליש והוא עצמו משתמש בmodesta ובין היתר בswisswax,gtechniq וzaino.

המוניטין של דלטון(עבודות על: ווירון,פאגני,קוניגסאג וכדומה) מכובד מאוד בחו"ל ופורום autogeek.

אני מאמין שדיטיילר מכובד בעל ניסיון ומוניטין רב מחו"ל לא רוכש ומשתמש במוצרים "כדרך אגב".

אגב, במפגש האחרון בקארווש-חיפה, ספק הסחורה(OPT) מוטי, הביא עימו ציפוי שאיתו ציפה כמה

חלקי רכב של המסחרית(יום לפני כן).

הציפוי היה כל כך קשה, שניירות שיוף 1500 ו2000 בקושי שרטו את פני השטח. לאחר 5 דקות עם מכונה רוטורית וFG400,

התחיל לחזור הגלוס לאותן נקודות ששוייפו באכזריות.

אחרי מה שראיתי במו עיני, הרגשתי שהC1(שאגב, אני די מרוצה ממנו) שמיושם על רכבי,

עמיד כמו מרגרינה בשמש לעומת הציפוי הזה.

אמנם כבר שכחתי לגמרי את שם החברה והציפוי אך אני מאמין שעם כל כך הרבה חברות וציפויים שונים יש לא מעט מתחרים ראויים.

חלק ניכר מהציפויים בשוק ללא מוניטין גדול או קיים בכלל, זה לא אומר שכולם שקריים.

גם מוצרים בעלי מוניטין טוב, סופגים ביקורות מעורבות ולכן אין מוצר מושלם, בין אם זה במחיר,עמידות או יישום.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...