Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד באיירפורט סיטי , גר ברמלה יוצא מכיוון פיקוד העורף למי שמכיר , בקיצור הכביש נוראי הנסיעה נהיתה לי סיוט אם זה בהלוך ואם זה בחזור...נסיעה של 40 דקות שבתכלס אמורה להיות 17 דקות , פקקים , תנועה מגעילה הכל בגלל אנשים שנוסעים 60 על הבוקר בשמאלי מה יהיה עם הנהג הישראלי ? האם מיום ליום יש יותר מכוניות בכביש ? היה סקר שכל 2 וחצי דקות קונים רכב חדש בארץ..בקיצור לומד נהיגה על אופנוע כבד הכי טוב

Tuning:lol:

פורסם

שעות העומס הן בלתי נסבלות לנהיגה. מצד שני, בעומס הזה, אופנוע כבד אולי יקצר את הזמן, אבל הנאה גדולה זה לא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אכן כביש לא להיט ומועד לפקקים. שילוב של נהג ישראלי לא מתחשב (אני עוד "רגע" פונה) ורמזור כל קילומטר שניים בערך, זה מתכון בטוח לנתיב מרובה עומסי תנועה.

פורסם

חפש חלופות גם אם הן יותר ארוכות אפילו בעשרה קילומטר ויותר.

אם זו עבודה יציבה שקול באמת מעבר לאופנוע.

אני לא מגיע לשום מקום שכולל בדרך פקקים, ופוסל כל עבודה שכוללת רוטינה של פקקים בהלוך או בחזור, אני יודע שלא לכולם זה אפשרי, אבל תבדוק אופציות.

Miata ND2

פורסם

בתוואי המתואר אין יותר מדי חלופות.

כביש 6 ואז כביש 1 נשמע כמו האופצייה היחידה, וגם זה חתיכת סיבוב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחלף רמלה דרום -> 431 -> 6 -> 1 -> 40.

כמו שכתבתי, חתיכת סיבוב אבל זו האלטרנטיבה היחידה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תנסה לשנות שעות עבודה. תבקש להגיע יותר מוקדם או תגיע למשרד מוקדם בלי להחתים שעון עד שמונה. אם לא תקבל רשות שקול להחליף עבודה. אם העבודה ממש טובה אין מנוס ממעבר לדו"ג.

המצב בכבישים רק ילך ויחמיר. אני בעצמי לומד לרישיון A1. לפי תקנות הרישוי החדשות בעל רישיון A1 יכול לרכב על כלים עד 47 כ"ס. ב-47 כ"ס נכנסים אחלה אופנועים בנפח 500 סמ"ק שיסעו בכבישים מהירים בלי להתאמץ.

פורסם

40 דקות? לצערי בארץ זה עוד נחשב זמן סטנדרטי.

מצטרף להמלצה לצאת מוקדם יותר, גם כדי לחסוך זמן בישיבה בעצבים ברכב, גם חיסכון בדלק ואצלי לפחות, כאשר אני מגיע מוקדם יש לי שקט, ומספיק יותר דברים בעבודה.

פורסם

בבוקר הדרך היא נוראית.

אני מכירה את הפקקים שם כי אני גרה בשוהם (שדרך אגב 2 דקות מאיירפורט סיטי בבוקר).

בדרך כלל אני על אופנוע בפקקים שם אבל עם הרכב זה סיוט.

אם אתה מנסה להגיע דרך בן שמן תזכור שיש את הפקק של הכביש של תל חדיד\בית נבאללה, נתיב אחד עם פקק ארוך.

פורסם

40 דקות זה טוב ולצערי סטנדרט בבוקר,אני יוצא מכיוון גדרה לכיוון נתבג בבוקר,לוקח לא פחות ולא יותר משעה וחצי עד שעתיים(במקרים גרועים).

כביש 40 ו 4 בבוקר זה אסון תחבורתי.

פורסם

40 דקות לעבודה זה מעולה. נכון, יש פקקים ועומסי תנועה בשעות הבוקר כי כולם נוסעים לעבודה.

אם יש אפשרות לשנות שעות העבודה, נניח לבוא מאוחר יותר וללכת מאוחר יותר - זה יכול לקצר לך את הנסיעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי חבר שהיה לוקח לו להגיע למפתח תקווה לעתידים פרק זמן דומה.

היום לוקח לו חצי מהזמן, כי הוא עבר לאופניים, בלי לרכב כמעט על הכביש (ויש מקלחת בעבודה).

ויש עוד הבונוס שאתה יכול לתקוע עוד כמה אלפי קלוריות של אוכל משמין וטעים בשבוע, שאתה שורף בדרך לעבודה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...