Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברכב הישן והנדיר שלי קיימת בעיה עוד מהבעלים הקודמים שגורמת לרכב להיחנק בטורים גבוהים ואף מוסך לא מצליח לפתור את הבעיה.

אחרי עשרות שעות של חיפושים בפורומים בחו"ל והחלפת לא מעט חלקים במוסך שמתיימר להיות מומחה לרכב,החלטתי לפנות למוסך מורשה שקיבלתי עליו המלצה לצורך דיאגנוסטיקה,לאחר יום קיבלתי שיחת טלפון מנציג השירות שטען שבבעיות מסוג זה צריך לחפור ברכב ולפי הממצאים שלהם על בסיס סריקה ממוחשבת צריך להחליף חיישן מסויים ושזה מה שכנראה יפתור את הבעיה אם כי הם לא יכולים להתחייב ב-100% ובכל אופן זאת הדרך היחידה להתקדם לטענתו.

אישרתי לו בטלפון להזמין את החלק ולהמשיך לעבוד על הרכב. לאחר יומיים הגעתי למוסך,שם נאמר לי שהבעיה לא נפתרה ושהם צריכים להמשיך כהגדרתם "לחפור" לי ברכב (או בכיס :mad2:) ושעכשיו הם חושדים בחיישן נוסף.

ביקשתי שיפרקו ויחזירו את הרכב לקדמותו ואני אשלם להם על העבודה-הם טוענים שאני חייב לשלם גם על החלקים (סדר גודל של 2000 ש"ח)

וצירפו לי הצעה להמשך העבודה ברכב עם עלות נוספות של עוד 2000 ש"ח-וגם אז אף אחד לא מבטיח שהבעיה תיפתר.

האם החוק מחייב אותי לשלם על החיישן למרות שלא פתרו לי את הבעיה?

(לא מדובר על נוזלים או רצועות וכו' שברגע שמשתמשים בהם אין אפשרות לעשות בהם שימוש חוזר)

ד"א-הם גם שרטו לי את הפגוש והפנס האחורי(הפגוש עבר צבע ופחחות לפני 4 חודשים) וכמובן שהם מתנערים מאחריות (שלא כהרגלי לא צילמתי את הרכב שמסרתי להם אותו אז כנראה שפה אין מה לעשות ושאכלתי אותה)

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם (נערך)

איזו אלטרנטיבה אחרת יש לי?

הוא ציין שזה מסוג הבעיות שמחייבות לחפור ברכב (זאת שיטת עבודה של מוסכים בארץ,תשלם על כל חלק שנראה להם עד שהבעיה תיפתר והכיס יתרוקן-הם הרי לא יודעים לעשות יותר מדי חוץ מטיפולים שוטפים)

זה משאיר את הלקוח חסר אונים אתה לא חושב?

אחד המוסכניקים ציין שזה יכול להגיע לסכומים של עשרות אלפים,כאשר כל פעם הם יחשדו במשהו אחר ואני אצטרך לשלם להם על חלקים שאני לא צריך ושלא יפתרו לא את הבעיה.

אין מוסכים שמחייבים רק על העבודה ומחזירים את החלק במקרה כזה?

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם

מכיוון שמדובר ברכב נדיר המוסך לא אמור לממן מכיסו את רכש החלקים. בכל מקרה אישרת מראש את התהליך ואינך יכול לחזור בך.

גם רופאים עושים לפעמים ניתוחים שלא מועילים.

בעתיד בדוק אם אתה יכול לרכוש בעצמך את החלק הנדרש. ייתכן שזה יהיה יותר זול בסיכום הכללי.

פורסם

מוסך VW מורשה בירושלים (מוסך גרוע חפר ויקר) בדק תקלה ברכב שלי.

התוצאה הצעת מחיר של 12-14 אלף שקל. על חישנים שונים שהם מקולקלים. (חיישן דוושה / מצערת / גיר / טורבו ועוד.)

התקלה הייתה הגיר נכנס למצב חירום.

לדבריהם. במידה וכל החלקים יוחלפו ולא תיפתר הבעיה. אני עדיין משלם על הכול!@! כ15,000 שקל כולל עבודה.

והם ימשיכו לחפש את התקלה.

בשורה התחתונה. התקלה היתה קודנית. שמנתקת את המחשב גיר.

מוסך אחר איתר את התקלה (220 שקל) ומתקין מערכות (יוסי אלפיין) הזיז חוט אחד מתחת להגה. ב150 שקל.

והתקלה נפתרה !! ב 400 שקל!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...