Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

irobot VS irobot - שוטף רצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו irobot שואב רצפה ואנחנו די מרוצים.

אני מעוניין לקנות בנוסף גם שוטף רצפה של irobot

יש להם שני דגמים:

iRobot Braava 380 לניגוב רצפה - 1240 ש"ח

iRobot סקובה 450 - לשטיפת רצפה - 2990 ש"ח

האם למישהו יש ניסיון עם השוטף רצפה?

אני מודע לכך שהוא לא ישטוף 100%, אבל עדיין, האם הוא עושה את העבודה?

והאם הוא שווה הפרש של 1750 ש"ח לעומת המנגב רצפות?

תודה

פורסם (נערך)

הסקובה יעיל בעיקר לחללים שהם לא גדולים. בנוסף, אם יש לכם מרצפות מבריקות, הוא פחות יעיל כי נשארים סימנים

קלים, ואז צריך לעבור עם סמרטוט לח כדי להעלים אותם. במרצפות רגילות או פרקט אין את הבעיה הזו.

אם יש לך דירת 2 חדרים הייתי קונה אותו, אם זה למטרת שטיפה של דירה גדולה, הייתי מוותר.

לנו יש סקובה, ואני שם אותו בעיקר בחדרים אחרי השאיבה של הרומבה. ככה הוא שוטף חלל שאינו גדול, ועושה עבודה

לא רעה, למרות שלצערי המרצפות בבית הן מהסוג המבריק, ולכן יש צורך לעבור אחריו.

גם מבחינת הסוללה, בדגם שיש אצלי, שהוא קצת יותר ישן, היא לא מחזיקה יותר משני חדרים, למרות

שהסוללה עצמה הוחלפה לא מזמן לחדשה.

לגבי ההפרש לעומת מנגב הרצפות, זה שאלה מה אתה רוצה? הסקובה שוטף ממש את הרצפה, ושואב

את המים המלוכלכים, כך שהוא תחליף לשטיפה רגילה של הרצפות. המנגב רק מעביר מעין סמרטוט חד

פעמי על המרצפות, ולא ממש שוטף אותן.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

אני רוצה משהו שישטוף לי את הרצפה (אחרי מעבר של השואב אבק)

אם המנגב יעשה את העבודה אז זה מספיק.

ד"א, לסקובה יש תחנת עגינה?

פורסם

יש לי את שלושתם, הם משלימים מעולה אחד את השני.

לגבי הסקובה:

ראשית, אל תצפה לנוחות העבודה של הרומבה. אין לו דוק, הוא לא עובד לבד לפי תזמון והוא מכסה שטח יחסית קטן בטעינה אחת.

בטעינה אחת הוא עושה או חלל גדול (לדוגמא סלון-מטבח) או שני חדרי שינה.

הוא מנקה מאוד טוב (רואים לפי המים) אבל לא משאיר מראה מבריק ונקי אם המרצפות מבריקות או חצי-מבריקות (לפטו).

לגבי הברבה:

מכסה שטח הרבה יותר גדול ועובד בצורה הרבה יותר מסודרת, אבל קצת יותר מסורבל לתפעול (לא קריטי).

מנקה סביר אבל יודע להשאיר רצפה מבריקה שנראית טוב.

עקרונית פעולה של רומבה סקובה וברבה אחד אחרי השני יתנו לך רצפה נקייה מאוד שנראית גם נקייה מאוד, וזה אידיאלי.

אני לא עובד ככה כמובן. אצלי הרומבה עובד בזמנו החופשי מתי שבא לו.

באיזשהו יום במהלך השבוע אני זורק את הסקובה בחדרי השירותים (שם הרצפות לא מבריקות והוא עובד מושלם) שניהם בטעינה אחת.

ביום שישי (בדר״כ) הסקובה מנקה את הסלון-מטבח-פינת אוכל ובמקביל הברבה את חדרי השינה. כששניהם מסיימים, או אני או הברבה עוברים עם סמרטוט לח בזריזות אחרי הסקובה.

השורה התחתונה - לא גרפתי מים כבר כמה חודשים טובים והרצפות אצלי תמיד נקיות.

צריך רק למצוא רובוט טוב לחלונות ומשהו שינקה אבק.

פורסם

היה לי את הברבה הרבה לפני הסקובה מהתקופה שקראו לו מינט ורכשתי בארה״ב. עם רובוט אחד די מתיש לנקות את כל הבית, אז צירפתי עוד אחד.

כאמור הסקובה מנקה טוב יותר אבל לא משאיר רצפה מבריקה. הברבה בדיוק להיפך.

וכפי שאמרתי, כן, ברבה אחרי סקובה זה מושלם.

פורסם

תגידו, לא יותר פשוט לשים אישה בבית? גם שואבת, גם שוטפת, גם מנגבת אח"כ, ואם הדגם נכון אז אפילו מכינה אוכל, אופה וכו'?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מה, כמו פולניה אילמת?

פורסם

^^ כן, עם שמן קוקוס וטחינה. קיצר ya_pl - אתה חי בסרט.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני יודע שאני חי בסרט, אבל אם אפשר לנצל את הרווקות בסתלבט על הנשואים למיניהם (לפחות עד שהבומרנג יחזור אלי [emoji12]), אז למה לא?

• תוכן חדש...