Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוש דעה לגבי ה Seat Ibiza 79,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

קראתי כאן מספר שרשורים שנגעו בקצה המזלג על המבצע של Seat על האיביזה החדשה.

אפשר בבקשה לקבל דעה מקצועית לגבי ה-DSG בשילוב של ה TSI בשנתון העכשווי לאחר שעבר שינויים ולא בהסתמך על שנתונים מוקדמים יותר?

אני מאוד קרוב לרכוש את הרכב אבל הנושא של הגיר מטריד אותי כל פעם מחדש, מישהו יכול להרגיע אותי? או שמא החששות מוצדקות?

בנוסף, היית שמח לקבל פרטים על רמת הגימור של הסיאט המוצעת במבצע.

תודה מראש

פורסם

מה זאת חוו"ד "מקצועית"?

אתה מצפה שנציג של היבואן או אולי המהנדס הראשי של VAG יחשוף בפניך את מספר הלקוחות שפנו לקבל שירות עם ה-DSG7 מאז הרוויזיה האחרונה שהתיבה עברה?

אתה מוזמן לעיין במספר שרשורים שנפתחו כאן לאחרונה - אף אחד לא יכול להרגיע אותך, כי אף אחד לא באמת יודע.

פורסם

היחידים שבאמת יהיו אפקטיביים בתגובות הם אלה שיש להם את הגיר הנ"ל שזה מעט מאוד וגם הם יתחלקו לאלה עם הבעיות ולאלה שאין להם בעיות כלל.

בקשר לאבזור הוא מאוד מינימלי וברגע שמתחילים להוסיף את האבזור שרוצים המבצע כבר מתחיל לאבד מהערך שלו כמבצע.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לא יודע לגבי הגיר, אבל זו בהחלט הייתה אחת הסיבות שביטלתי אחרי שכבר הזמנתי.

הסיבה השניה הייתה האבזור, הלא קיים כמעט. כשהתחלתי לחשב את התוספות שאני רוצה, ביחד עם שיקולים כלכליים אחרים (ביטוח יקר, ירידת ערך/שוק), החלטתי לוותר.

למרות זאת ואחרי הכל, ולמרות שביטלתי, זו כנראה עדיין העסקה הכי משתלמת בשוק, רכב יפה, שילוב גיר/מנוע כיפי לנהיגה (אם עוד לא לקחת לנסיעת מבחן, חובה), למי שלא מפריע אבזור/גימור אז בכלל לא בעיה, ואמינות זה גם עניין של מזל.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה על התגובות.

היחידים שבאמת יהיו אפקטיביים בתגובות הם אלה שיש להם את הגיר הנ"ל שזה מעט מאוד וגם הם יתחלקו לאלה עם הבעיות ולאלה שאין להם בעיות כלל.

בקשר לאבזור הוא מאוד מינימלי וברגע שמתחילים להוסיף את האבזור שרוצים המבצע כבר מתחיל לאבד מהערך שלו כמבצע.

למה מעט מאוד?

פורסם

אמא שלי הייתה מעוניינת באיביזה החדשה, אני יעצתי לה לרדת מהעניין, סוניק במבצע 78אלף לדעתי עדיפה בהרבה. תא מטען גדול כמעט פי שניים. אחריות לשנה נוספת. שלא נדבר על אבזור. ולא לשכוח מחירי ביטוח.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...