Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הדבר הכי מצמיא שאכלתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב המאכלים שהוזכרו כאן יבשים, והמים הם כדי להעביר אותם בגרון. אבל הם לא באמת מצמיאים.

אני זוכר שבמהלך קורס בצבא הזמנו פיצות, הפיצות שהגיעו שחו בשמן. במהלך האכילה לא נרשמה בהלה חריגה לנוזלים מצד האוכלים.

למחרת בבוקר הרגשתי צמא שקול לזה שיש במוצאי יום כיפור, חשבתי שזה רק אני, אבל היה תור מטורף לברזייה. גם מכונות השתיה עבדו חזק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם הזמנתי פיצה בצבא מקצרין ובמקום גבינה בולגרית פשוט שמו מלח בגבינה של הפיצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא שאני יודע, אבל פעם, שמעתי ממישהוא שאני לא מכיר שעישון ג'וינט מאוד מצמיא.:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
החולות של צאלים אחרי תרג"ד

אני חי ונושם צאלים כבר יותר משנתיים, לא ממש :D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פעם הזמנתי פיצה בצבא מקצרין ובמקום גבינה בולגרית פשוט שמו מלח בגבינה של הפיצה.

מה שצריך להדאיג אותך הרבה יותר הוא מה מקור המלח שהיה בפיצה? מצאת שם במקרה איזה "טל-בץ" שוכב לו על גבי הגבינה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למזלינו היה אפשר להבחין בוודאות שזה גבישי מלח בתוך המוצרלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נגיד את זה ככה - אני בחיים לא אוכל יותר בשו-שווארמה ברמת החי"ל אחרי שראיתי מלצר מנגב זיעה מעל הפלטה החמה ואחרי שחבר מצא לו שם שיער אנושי ממקור לא ברור מסתתר לו בסלט הקצוץ!

וכן, גם אחרי החוויה הזו - שתינו הרבה מים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא תאכל זיעה חרוכה של שוואמן בשוארמה, אבל זיעה של שוחט בשוארמה כן.

אפליה!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקרקר הצה"לי מעבר לכל תחרות, איךאתם אוכלים את החרא הזה ? זה כמו לאכול קרטונים מיובשים (גם אותו טעם)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

^ ואתה אומר זאת מניסיון?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...