Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

יש לי רכב דיהטסו אפלאוז' 1995 במצב טוב (199,000 ק"מ)

לאחרונה לאור שימוש לא זהיר של בני משפחתי תושבות המנוע ניזוקו ונגרמו מספר מספר תופעות לוואי,

לאחר שהרגשתי דפיקות פניתי למוסך והם החליפו את תושבת המנוע הימנית (מתחת לפילטר אויר) ולאחמ"כ אמרו לי שגם תושבות אחרות ניזוקו אך לא שווה להחליף אותם לכן כדאי שאסע בזהירות, לאחר כמה ימים עליתי באיטיות על פס האטה ואז הרגשתי רעש חזק מהמנוע פשוט דרדרתי הצידה והחנתי את הרכב, היום הגעתי ביחד עם חבר לבדוק את הרכב והתברר שהגלגלים התנתקו מהמנוע (\גיר) כלומר המוט (צירייה אם אני מבין נכון) שאמור לסבוב את הגלגלים מנותק מהמנוע כנראה שבבאמפר המנוע (גיר) ירד יותר מידי למטה וגרם לחלקים אלו לצאת (כמובן שהרכב לא נוסע ואף הקילומטרז' ומחוג המהירות מתקדם כשאני לוחץ על הגז )

השאלה שלי האם מוטות אלו אמורים לצאת כשיש מרחק בינם לבין המנוע או שפשוט הם נשברו וא"כ האם ניתן להחליף אותם כמו"כ ישנו רעש כשאני מחזיר את ההילוך לP אבל לא כשאני מעביר לD או לכל הילוך אחר,

אשמח לדעת מכיוון שאני רוצה לפנות למכונאי חבר שיבוא לטפל ברכב אך אם זה חלק שבור בגיר כבר חבל להשקיע ופשוט נמכור את הרכב לחלפים.....

עריכה אחרונה על ידי chaim1989
פורסם

החלק שמחייך בתמונה נקרא צלב הקרדן כמדומני, וביחד עם הקרדן(שנשאר בגיר) הם מהווים מכלול המאפשר לצירייה "להתארך" או "להתקצר" בהתאם למהלך המתלה.ברגע שהצירייה ניתקת יש לבדוק בתחילה את הסיבה להתארכות מהלך המתלה : תושבת בולם,בולם,משולש וכו'.

בהצלחה!

פורסם

תודה,

אני משער שהנתק נוצר מכך שתושבות המנוע והגיר היו רופפות ובחלקם ברגים שבורים, החזרתי את הצירייה השמאלית למקום אבל כעת הרכב רועד ממש כשאני נוסע עם גז במהירות אפילו 20 קמ"ש (ולא בירידה למשל) השאלה שלי אם יתכן כי הרכב יסע רק על ציריה אחת, כי עדיין לא הצלחתי לראות מה עם הציריה השניה ומצד שני כשציריה זו היתה מנותקת הרכב לא נסע כלל, האם זה אומר שחיברתי צירייה אחת בלבד ובעצם הרכב מונע רק בגלגל אחד? והאם זה הסיבה לרעידת שמרגישה כמו כיוון פרונט לא תקין (שומעים כמין חיכוך של צמיג בנוסף לרעידות)

היכן אני יכול לרכוש במחיר מוצדק לרכב כזה זוג ציריות קומפלט במחיר סביר (אשמח לדעת כמו"כ מה הוא מחיר סביר), אני באיזור ירושלים

• תוכן חדש...