Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזו 407

aalperovich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של חבר מוכר פגו 407 שנת 2008 יד שלישית ויד ראשונה השכרה, לרכב מעל 150,000 ק"מ וראיתי פרוט מהמוסך של תיקונים נראה שהיתה לו תאונה ( לא ברור גדולה או קטנה)

נהגתי ברכב והוא מרגיש מצוין ויכול מאוד להתאים לי ( 3 ילדים בני 1,4,ו7) ונסועה מאוד נמוכה ש כ 10000 ק"מ לשנה. אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה ( למישהו יש המלצות למוסך?)

לרכב צריך להחליף 4 צמיגים ולהעביר טסט מחירון שלו לאחר הפחתות השכרה וק"מ הוא 31000 עם הרכב עובר בדיקת מוסך בצורה סבירה האם לגעתכם 20,000 ש"ח הוא מחיר הוגן שיכול לפצות על כל הבעיות שהזכרתי למעלה לדעתכם ?

פורסם

ב 20K זה אכן נשמע יחסית הוגן - בכפוף לבדיקה של עניין התאונה. אם מדובר בתאונה קטנה (מכה שתוקנה) אז זה בסדר, אבל אם הרכב עבר פגיעה קשה, זה מוריד מערכו (בוודאות), מסחירותו (שגם ככה בקרשים) ובמקרים מסויימים גם מבחינת הבטיחות שלו.

באופן עקרוני ה 407 היא תמורה מצויינת לכסף (!) ואפשר למצוא מכוניות שמורות מהמודל הזה באיזור ה 30K ש"ח אם תרצה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ובכן, איציק לא כתב לך את המובן מאליו כי הוא... מובן מאליו, אז אני אכתוב: יש המוני 407, לא כולן עם תאונה, נסועה גבוהה ועבר של השכרה.

לא כתבת אם המחירון שהצגת הוא של לוי יצחק או יד 2, אבל: כמדומני רבות מה407 נסחרות בפחות ממחירון ול"שלך" יש גם "עבר". הוסף לכך מחיר צמיגים, אגרת טסט, טירטור של טסט סמוך ואולי מיספר תיקונים ותיווכח שגם 20 אינו בגדר מציאה. אגב, מי שרכש את הרכב בעבר מהשכרה, תאונה וכדומה- ניסה לחסוך, אולי כדי להשקיע בתחזוקה אוהבת ואולי.. כדי לחסוך גם בה, ניתן רק לנחש. מה הניחוש שלך?

היכן לבדוק? תלוי היכן בארץ. מעבר למכונים ישנם מוסכים מתמחים המומלצים כאן בפורום ואם אתה מכיר פחח, הייתי מתחיל דווקא שם. בהצלחה רבה.

סמכות בענייני תיבול קציצות.

פורסם

המחירון הוא של לוי יצחק 31 זה לאחר שקלול השכרה וק"מ כלומר במקור המחיר הוא 40+.

אני מבין את נושא הנסועה, צמיגים, אי סחירות והכי חשוב השכרה אבל לא מכיר הרבה רכבים שנת 2008 שאפשר לקנות ב 20,000 ובפרט מהסגמנט והסוג של 407

פנדוב - מהו המחיר הנכון לדעתך שיפצה אותי על זה בהנחה שבבדיקה במוסך לא ימצאו נושאים מהותים שיפילו את הרעיון( גיר ושלדה בעיקר) ?

פורסם (נערך)

ובכן, המשפט הראשון שלך קצת משפר את מצב הרכב בשל העובדה שהמחיר משקלל כבר את נתוניו. יחד עם זאת, במקרים רבים המחירון מנופח ולעתים ישנו מצב אבסורדי בו כמעט כל המוכרים מבקשים 25 ומטה נניח, והמחירון הוא 30.

אני מזכיר לך את עניין הטסט אם הוא ממש קרוב- אגרה ואולי תיקונים.

מאחר ואיני מכיר את הרכב ולא חפרתי לאחרונה במחירי הדגם כולל טלפונים[שבהם המחיר יורד...] אני לא יודע מה המחיר הנכון אלא להציע כמה שפחות ולבדוק נכונות תוך שאתה מציב לך מקסימום מסויים. אם בעל הרכב הגיוני אזי תוכלו להגיע להבנה. אך לעתים מה שכדאי לך אינו כדאי לצד השני, במקרה כזה שווה לבדוק רכב עם נתונים טובים יותר שיעלה יותר. תלוי כמובן בכיסך.

בלי קשר, מחיר שאציע- קשור גם באלטרנטיבות ומידת הדחיפות בה אתה זקוק לרכב. עשה כמה טלפונים כדי ללמוד מעט אלטרנטיבות.

בהצלחה.

סמכות לענייני דיומא.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

שלום, ברשותי פזו 407 שנת 2007 ואני יכול להבטיח לך שזו תמורה מצוינית למחיר המגוחך, רק שתבדוק אם ברכב הוחלף/שופץ הגיר, אם כן יהיה לך ראש שקט לכמה שנים, אם לא אני ממליץ לך להתרחק ולחפש פזו אחר יש לא מעט ביד 2, כי זה תיקון יקר מאוד לשפץ/להחליף גיר.

פורסם

אני מכיר הרבה מכוניות שעברו יותר מ-200,000 ק"מ מבלי לשפץ גיר. הסוד הוא בהחלפת שמן גיר. יש מוסכים הממליצים כל 30,000 ק"מ, אולי קצת יותר. אצלנו בבית יש 407 משנת 2008. 75,000 ק"מ והרכב מראה ים של אמינות. צריך למצוא אחת טובה ולהנות ממנה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
כמה זמן / ק"מ גיר פזו צפוי להחזיק ? אם לא הוחלף/ שופץ בודאות יהיה בעייתי ? וכמה עולה לשפץ/ להחליף ?

תודה

תלוי בכל אחד וכיצד מטפלים בזה, ברכב שלי שקניתי הוחלף הגיר אחרי 135 אלף ק"מ.

מה שכן רכב אמין מאוד, תנסה למצוא אחת שמורה ותהנה ככל אפשר.

פורסם

אצלי בבית יש 407 יד 1 עם 67 באוץ. בלי עין הרע שום תקלה שום השבתה או לא הניע. אני מאוד נהניתי לנהוג עליו והוא מפנק מאוד. כמובן טיפולים שוטפים ברמה גבוה. לדעתי חכה, חפש עוד קצת, אולי תמצא משהו יותר טוב. נראה שרשימת הליקויים גדולה מידי, והשכרה או תאונה כבר הוא תנאי סף מבחינתי

פורסם

לנו היו כמה 407 במשפחה משנתון 2005, הראשון שהגיעו לארץ, והיו די הרבה בעיות.

אני יודע שהחל מ- 2007 חל שיפור מסוים.

קח את זה בחשבון, כי אחרת זה בור ללא תחתית.

בהצלחה

פורסם

שלום,

מעדכן שלקחתי את הרכב לבדיקה אצל אורן שרותי רכב שמומלץ מאוד בפורום. ויטלי בדק את הרכב תאונות, גיר תקלות והרים על הליפט ואמר שהרכב מצוין ואישר לקנות.

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...