Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי גלאי צ'יטה ברכב.

אחת לתקופה הוא מתחרפן עובר למיילים כשהשעון מתאפס.

אצל עוד שני חברים מהעבודה זה קורה. נראה שללא חוקיות מסויימת.

תופעה מוכרת?

יש מה לעשות כדי למנוע את התופעה?

כל המכשירים נרכשו מחו"ל.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קורה לי גם מדי פעם, ועוד לא הבנתי את החוקיות. מה הכוונה 'כשהשעון מתאפס' ?

מה שקורה זה שהוא פשוט שוכח את ההגדרות האישיות שלך, ואז גם השעון לא מראה זמן, כי זו ברירת המחדל, וגם המהירות במיילים.

כנ"ל לגבי מרחק התראה וכו'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קרה לי בעבר והיה משגע אותי לגמרי.עד שגילתי שבמסך של ההגדרות בתוכנה (לא זה שמורידים את עדכון הקובץ בפועל בקמ"ש) יש "טאב"נוסף עם הגדרות כלליות כמו זמן ומרחק התראה ופרמטרים נוספים.ברגע ששינתי שם לק"מש הבעיה נפתרה.אני לא מול התוכנה אבל אם לא תמצאו מחר אוכל להעלות צילום מסך.

פורסם

זה לא העניין, ברור שאפשר לשנות לקמ"ש, הבעיה שאחרי זמן מסויים הוא פתאום שוכח את ההגדרות, צריך לחזור למחשב ולעדכן מחדש את ההגדרות האלה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כמו שרשמתי אצלי זה מה שפתר את הבעיה. הייתי מוריד עדכון ובעדכון עצמו בחרתי קמ"ש אבל זה היה משתנה למייל לאחר זמן מה. עד שגיליתי את המסך הנוסף שבו היה מסומן מיילים. מאז ששינתי שקט ועבר הרבה מאד זמן וביצעתי מספר עדכונים. גם המכשיר שלי נקנה בחו"ל. אולי פה מדובר בבעיה אחרת.

פורסם

אין קשר לקמ"ש שבוחרים בעדכון עצמו, המסך שאתה מדבר עליו ידוע, וזו הדרך להגדיר את השעון שיוצג בזמן עמידה, ואת מרחק ההתראות.

הבעיה שההגדרות האלה נעלמות ביום בהיר אחד והכל חוזר למצב ברירת מחדל. לך אין את הבעיה הזאת כנראה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תופעה הקיימת גם במכשיר שלי ולא מצאתי פתרון בינתיים. המכשיר שלי גם היה בתיקון (כפעמיים) כי הוא לא יכל למצוא לוויינים.

כנראה שזה לא המכשיר הכי אמין שיש.

עומר :-)

פורסם

+1 . גם שלי היה בתיקון פעמיים כי הוא לא מוצא לווינים. דרך אגב, אם התיקון היה אחרי האחריות, כמה עולה התיקון הנל?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני,

במקסימום התיקון היה עולה לך 100 דולר (מחיר של אחד חדש).

אצלי הוא התאפס רק פעם אחת, עוד בחודש הראשון שלו אצלי, וזה היה בזמן טיול בהולנד לפני כ3 שנים (כלומר, לא היה לי מחשב להתחבר אליו בכדי להגדיר מחדש).

הוא עובד יפה מאוד גם כיום, מתעדכן כמו שצריך (ויש לי מצלמות בדרך).

אגב, קרה לכם שהוא התחיל "להתפרק"? תושבות הברגים שלו התפוררו אצלי, כנראה מהחום, בינתיים פשוט הדבקתי עם דבק UHU צהוב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

היכן רוכשים במקום אמין אחד חדש ב 100$ , והאם ניתן לעדכן אותו לנתונים ולעדכונים מעת לעת בארץ?

התיקון עלה לי בארץ סכום אסטרונומי של 450שח.. [אמנם סך המעמ במחיר זה עומד על כמעט 70 שח ובכל זאת, באם היו מודיעים לי מראש שזה יהיה סכום הנדרש לתשלום בעבור התיקון, בוודאי שלא הייתי מאשר תיקון בסכום כזה ולכל הפחות הייתי מתחיל בשיעורי בית טובים לגבי אפשרויות נוספות].

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצלי זה היה קורה. הבעיה היתה בחיבור לא יציב. שהצ'יטה מקבלת "ספייק" של חשמל היא חוזרת להגדרות יצרן.

נסה להחליף את מקור החשמל ברכב.

פורסם

יש מצב שאתה צודק. כשאני חושב על זה, לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה של חיבור לא יציב, בסיבובים וקפיצות לפעמים המתח היה מתנתק וחוזר.

החלפתי את הקונקטור של הUSB (המולחם ללוח) וגם את הכבל עצמו (שניהם היו קצת בעייתיים), ומאז זה יציב, וגם לא זכור לי שההגדרות התאפסו בתקופה האחרונה, אז כנראה יש קשר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
היכן רוכשים במקום אמין אחד חדש ב 100$ , והאם ניתן לעדכן אותו לנתונים ולעדכונים מעת לעת בארץ?

אצל היצרן. המכשיר $120, מנוי פרמיום ב-$49 מקנה לך עדכוני מצלמות לכל החיים ואחריות למכשיר ל-3 שנים.

אצלי אחרי שנתיים הייתה לי בעיה, לא זוכר אם חיבור לרכב או טעינת עדכונים. רכשתי כבל חדש מהיבואן בארץ וזה לא עזר. שלחתי את המכשיר ליצרן וקיבלתי בדואר מכשיר חדש.

• תוכן חדש...