Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט טראקס דפיקה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט טראקס דפיקה בגיר.

שלום חברים, יש ברשותי שברולט טראקס טורבו כ-7 חודשים וארצה לשמוע אם גם לכם יש "דפיקה" בגיר האוטומטי כשמאיטים או כשמאיצים (קיק דאון)!!!

לפעמים בירידה מתונה הגיר "נתפס" על הילוך ולשחרר אותו אני מעביר לידני או לוחץ חזק על דוושת האוץ.

אשמח שתשתפו ואנשים נוספים שברשותם טראקס כזה או דומה, יספרו.

פורסם

שלום יואב,

גש למוסך UMI מיידית ובדוק את העניין. הטראקס אינה אלא שברולט קרוז בתחפושת, אינסוף עניינים עם הגיר בדורות הראשונים אבל לא רק.

אל תשכח לעדכן.

בהצלחה

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

אם אומר את האמת?ברכבו של אבי (סוניק 2013) יש את אותה הבעיה,כאשר הרכב מאט או מאיץ,בין העברות יש מן "קיק" כזה קטן,אבא שלי אמר לי שהוא פשוט מוריד את הרגל מהגז לשנייה ואז אין את הקיק הזה,אבל יכול להיות בגלל שהגיר שלו הוא גיר רובוטי,הוא אמר שזה כמו קלאץ'.

פורסם
אצלם זה במעקב רק שב-UMI הדברים מתנהלים בקצב אחר...

אוקיי. ה10 סנט הנוספים שלי: גש למוסך UMI ר.ח החוף מוטורס בראשל"צ.

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם
אם אומר את האמת?ברכבו של אבי (סוניק 2013) יש את אותה הבעיה,כאשר הרכב מאט או מאיץ,בין העברות יש מן "קיק" כזה קטן,אבא שלי אמר לי שהוא פשוט מוריד את הרגל מהגז לשנייה ואז אין את הקיק הזה,אבל יכול להיות בגלל שהגיר שלו הוא גיר רובוטי,הוא אמר שזה כמו קלאץ'.

גיר רובוטי בסוניק?

בסוניק גיר פלנטרי גריל ככל שידוע לי.

דפיקות בגיר פלנטרי רגיל מצביעות על בעיה.

גשו למוסך כי הבעיה תחריף עם הזמן.

פורסם
גיר רובוטי בסוניק?

בסוניק גיר פלנטרי גריל ככל שידוע לי.

דפיקות בגיר פלנטרי רגיל מצביעות על בעיה.

גשו למוסך כי הבעיה תחריף עם הזמן.

מוזר!

תודה רבה לך , הערת נקודה חשובה מאוד.

פורסם

לפני כשבועיים יצא לי לנהוג על הסוניק 1.4 עם 20000 ק"מ. ואני חייב לציין שהגיר שלה היה מהלא נעימים שיצא לי לנהוג עליהם. כל העברת הילוך משולבת בדפיקה, בחירת הילוכים לא ברורה, והתנהלות עירונית מטלטלת.

פורסם
לפני כשבועיים יצא לי לנהוג על הסוניק 1.4 עם 20000 ק"מ. ואני חייב לציין שהגיר שלה היה מהלא נעימים שיצא לי לנהוג עליהם. כל העברת הילוך משולבת בדפיקה, בחירת הילוכים לא ברורה, והתנהלות עירונית מטלטלת.

בדיוק!

אבא שלי אמר,שברגע שהרכב מגיע לסל"ד של העברת הילוך,פשוט להקל את הרגל מהגז ואז שהרכב עובר הילוך ישר להחזיר את הרגל,ממש כמו בגיר ידני.

פורסם

שברולט טראקס, בקשר לדפיקה בגיר אולי יש למישהו\היא עוד רעיונות או הארות בעניין?

זה ממשיך ונהיה יותר גרוע ומ UMI אין עונים , " זה בבדיקה "...

פורסם
שברולט טראקס, בקשר לדפיקה בגיר אולי יש למישהו\היא עוד רעיונות או הארות בעניין?

זה ממשיך ונהיה יותר גרוע ומ UMI אין עונים , " זה בבדיקה "...

UMI זו הכתובת היחידה,אתה צריך ללחוץ עליהם מאוד ולהסביר להם שזה לא הגיוני שרכב חדש יעשה כאלו בעיות ואתה תסבול יותר מאשר תהנה מהרכב.

פורסם
UMI זו הכתובת היחידה,אתה צריך ללחוץ עליהם מאוד ולהסביר להם שזה לא הגיוני שרכב חדש יעשה כאלו בעיות ואתה תסבול יותר מאשר תהנה מהרכב.

תודה!!

• תוכן חדש...