Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . כרגע הצטרפתי אליכם : לצערי רכשתי פורד פוקוס ובמהלך השנתיים שאני מחזיק ברכב הוא בילה כבר 5 פעמים במוסך 3 ימים כל פעם בכל תהליך כזה הוחלפו המצמדים עקב בעיות רעידה בנסיעה איטית(זחילה) וכל פעם שלוחצים על דוושת הדלק הרכב רועד , כמובן לאחר כל החלפה הרכב מפסיק לרעוד וחזר לעצמו לאחר כ 5000ק"מ .כל פעם במוסך(המרכזי בניר צבי) טוענים שכעת הכל בסדר ואין לי כוח להכניס את הרכב למוסך פעם נוספת. האם למישהו יש עצה מה עושים

פורסם

נראה לי שעדיף לנסות להגיע עם היבואן להסדר הכולל טרייד-אין וקניה של מאזדה (או מיני או במוו [emoji12]) במקום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לזה פתרון כי זאת לא כל כך בעיה. הקלאץ' מחליק בזחילה כמו בכל רכב ידני. זה קיים ברוב הרובוטיות (חוץ מיבואנים שמצאו פיתרון במרכאות - שמורידים את גובה הקלאץ' גורמים לחיכוך קבוע שאולי עוזר ברעידות אבל גורם לך לשלם 5000 שקל על החלפת קלאץ כל 40K קילומטר)

פורסם

לפני שנכנסתי לשירשור חשבתי על הפוקוס שלי, והיא אצלי שנה ו 9 חודשים (לפחות היא מהעבודה ואני מחזיר אותה עוד שבוע)

אז גם אצלי הרכב עבר כ 8 "עידכוני גרסה" ו2 החלפות קלאץ' כאשר ההחלפה האחרונה ארכה פחות מ 24 שעות ולא הורגש שום שינוי ולו הקל ביותר, כך שאני כבר חושב שלא נעשה כלום.

-המזגן לא מחמם בתחילת נסיעה בעומס חום (מעל ל34 מעלות)

-בהנעת בוקר ראשונית יש מן בקפיירים לכמה שניות.

-פעם אחת בעמידה הפעלתי איוורור והמנוע פשוט נכבה!

-התנהגות הגיר היא לא פחות מזוועתית, מלווה בהיסוס בהורדת/ העלאת הילוך, לפעמים ההחלפת היא פתאומית מלווה במכה חזקה. על רעידות בזחילה אני לא מדבר בכלל.

אז כפי שציינתי אני מחזיר את הרכב ובחיים לא הייתי מעיז על לחשוב לקנות אותו כרכב פרטי.

לא סתם הפוקוס הבאה תהיה עם תיבה פלנטרית רגילה במנועי הבנזין. (הרובוטית תישאר רק בדיזלים)

פורסם

יש הרבה פתרונות, למשל:

1) סע להום סנטר/ACE/כל חנות טמבור בקרובה לביתך.

2) רכוש כמות מספיקה של ספריי בצבע ירוק.

3) רסס על כל חלקי הרכב עד לכיסוי מלא.

4) דאג שהרכב יחנה ליד ה"צפרדע" השכונתית ;) בימים של פינוי.

אפשרות נוספת- תחנה את הרכב בשטחים פתוחים :loco:.

ועכשיו ברצינות, האם ניסית להיפגש עם נציג שירות ארצי? האם ניסית לגשת למוסך מרכזי אחר שיאבחנו את הבעיה?.

פורסם

האם הרכב נמצא עדיין באחריות ? אם כן לפחות תתנחם בזה , אם לא אכן , לעשות כמו שאמר רונן שחפ , ואלי פנייה לאיגוד המוסכים על שירות לקוי של המוסך שלא מוצא את התקלה ואתה חוזר לשם כמה וכמה פעמים.

פורסם

לצערנו איגוד המוסכים לא יעזור בזה .

מניסיון אחרי שדיברת עם היבואן בצרוף כל המיסמכים והיבואן התחמק ממך יש לשלוח מייל לייצרן .

הייצרן לא יתחמק ממך עד שהבעייה תיפתר .

שאלה למה הייצרן עצמו לא שולח מייל ליבואן ?

• תוכן חדש...