Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בימים אלו לגבי רכישת רכב קטן אוטומטי וחסכוני לנסיעות יומיות קצרה לעבודה ומספר פעמים בחודש נסיעות בין עירוניות של שעה.

אני מרגיש שהבחירה הנכונה היא פיקנטו חדשה/i10 (בעדיפות למבצע חבר) עם ראש שקט (אחריות) וצריכת דלק נורמלית יחסית.

ועדיין - הייתי שמח לשמוע על עוד אופציות מעט יותר ספורטיביות (לפחות במראה) באזור המחיר הזה. אשמח להצעות/דעות בנושא.

הייתי רוצה לחשוב על ולוסטר אבל נראה שהיא לא נכנסת לטווח מחירים כמעט בכלל.

ערב טוב

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

ב75 אלף אתה יכול לקנות סוניק עם מנוע 1.6 0 קמ יד 2 במוטודיל,עדיפה על רכבי המיני למעט צריכת דלק של חלקם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב75 אלף אתה יכול לקנות סוניק עם מנוע 1.6 0 קמ יד 2 במוטודיל,עדיפה על רכבי המיני למעט צריכת דלק של חלקם.

סוניק? האם היא גלגול של האוואו המזעזעת?

איך הספייס סטאר אגב, אם כבר אתה כאן:-)

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולוסטר חדשה נראה לי מאוד רחוק מהטווח שלך.

הפיקנטו והi10 די דומות מבחינת המכלול, אני נוטה לאהוב יותר את העיצוב של הפיקנטו.

אגב כמה הן יוצאות במבצע של חבר?

פורסם (נערך)

כמובן שהכוונה הייתה לולוסטר יד שנייה..

כרגע אף אחת מהן לא במבצע אבל כשהן במבצע זה בסביבות ה-73. טוב נסעתי טיפה בפיקנטו ולא התרשמתי בכלל. עושה רושם של צעצוע בלתי מוצלח ומתפרק

עברתי לחפש משהו יותר "רכב", כנראה מיד 2. אשמח להצעות לרכבי 1400, בעדיפות לרכבים עם מראה נאה.

Yulian - בחנתי את המיצובישי אבל ממש לא התחברתי לפנים הרכב.

עריכה אחרונה על ידי yotamavi

פורסם

תבדוק את היונדאי 20 עם מנוע 1.6 היא מאוד מאובזרת עם אמינות טובה.

סוזוקי סוויפט תהיה יותר חסכונית גם כן אמינות טובה עם מראה מעניין.

יש גם את הספייס כמו שרשמתי.

יש גם כמה הונדות אינסייט רכבים מאוד חעסכונים עם עיצוב מעניין.

פורסם

חשוב לי מאוד שסביבת הנהג תהיה מעוצבת ומזמינה.

אשמח לחוו״ד על פורד פיאסטה 2012-2013 - נדלקתי על המראה שלה עם הגריל הייחודי ותא הנוסעים החביב.

פורסם

בזמן אחרון צצים מספר בעלים שמדווחים על בעיות וביקורים במוסך עקב הגיר.

הרכב עצמו עם איכות חומרים טובה,מושבים נוחים,מאחור לא הכי מרווח בקטגוריה.

הגיר הרובוטי לא מספיק חלק,לי זה הפריע.

פורסם

אם אתה רוצה פיקנטו, יש לך גרסת ספורט שלה עם עיצוב נחמד. ובלי קשר לספורט, פיקנטו לדעתי עדיפה על ה-i10: מאובזרת, בטיחותית ומגיעה עם אחריות ארוכה יותר.

פורסם

טוב נסעתי טיפה בפיקנטו ולא התרשמתי בכלל. עושה רושם של צעצוע בלתי מוצלח ומתפרק

אינני מתווכח עם תחושתך ובטח לא רוצה להכתיר את הפיקנטו כמלכת הקטיגוריה אבל בכל זאת מדובר במלכת המכירות, לא ידוע על תקלות מיוחדות או התפרקות של מכוניות ולהיפך, חוץ מצריכת הדלק בדגמים האוטומטיים, שומעים רק או בעיקר תשבוחות.

גילוי נאות-אני לא נהגתי בפיקנטו .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מצד אחד אתה רושם רכב ספורטיבי לדוגמא ולוסטר ומצד שני אתה לא מרוצה מהפיקנטו.

כמובן שלא תהיה מרוצה כי אין בה שום שמץ של ספורטיביות.

אם אתה רוצה רכב קטן שיקח אותך מנקודה A ל-B ולא יזלול דלק וטיפולים זולים יחסית אז הפיקנטו וה-i10 יעשו עבודה טובה.

אם לא אהבת את הפיקנטו ואתה רוצה רכב שהוא יותר רכב אז תנסה סוזוקי סוויפט, מיצובישי ספייסטאר או פורד פיאסטה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

spidrman - כנראה אני פשוט רגיל לרכבים גדולים יותר, כי גם אני הייתי עד לכל הביקורות המשבחות עד שבאמת נהגתי על אחת...

וספורטיבי זה עניין יחסי, גם מהולוסטר הבנתי שלא כדאי לצפות ליותר מדי..

ההתלבטות היא באמת מה היתרון של רכב חדש מהחברה כמו פיקנטו לעומת התפשרות על רכב בין 3-4 כמו ולוסטר, שאני מניח יהיה הרבה יותר נוח לטווח הארוך.

עריכה אחרונה על ידי yotamavi

פורסם

ב71 אתה יכול גם ספייס סטאר 0 ק"מ

היא הרבה יותר מרווחת וחסכונית

נראית גם יותר ספורטיבית מהפיקנטו

ואפשר גם לשדרג עוד יותר את המראה עם סט המדבקות שלה

• תוכן חדש...