Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף. הרכב שלי נראה מדהים, אבל לא היה לו מזל והוא שנת 93. ומישהו שם, גבוה גבוה במשרד התחבורה התעורר בוקר אחד והחליט: רכבים מתחת לשנת 95 חייבים מדבקות מחזירות אור. אבל היי, רכב כמו שלי שנת 95 שזהה חיצונית אחד לאחד לרכב שלי לא חייב, אבל שלי, כי לא שפר מזלו ונולד שנתיים לפני, כן חייב.

למה?!

פורסם

אני שמתי גם שאני לא חייב, הרכב שלי שנת 98

אם אפשר להגדיל את הראות של הרכב בלילה, למה לא?

יש ים עקומים בכביש.

עדיף שיראו אותי מרחוק ולא יכנסו בי מקרוב

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
אני שמתי גם שאני לא חייב, הרכב שלי שנת 98

אם אפשר להגדיל את הראות של הרכב בלילה, למה לא?

יש ים עקומים בכביש.

עדיף שיראו אותי מרחוק ולא יכנסו בי מקרוב

אבל אני לא רוצה את המדבקות האלה על הרכב שלי, אני מעצב אותו מכספי האישי, משקיע על צבע ודיטיילניג, בדיוק מאותה סיבה שאני לא רוצה פרסומות של מוסכים או ציורים ומדבקות.

פורסם

סבבה, תעשה מה שעשיתי בעבר עם הבימר, לפני הטסט מדביק אותם לא עם הדבק המקורי שלהם, אלה עם מעט דבק סלוטייפ שקוף איכותי של 3M שלא משאיר עקבות שמורידים אותו, ואחרי הטסט הייתי מוריד, ומחזיר אותם לאחסנה מתחת למיטה עד שנה הבאה.

עבד כמו קסם.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
סבבה, תעשה מה שעשיתי בעבר עם הבימר, לפני הטסט מדביק אותם לא עם הדבק המקורי שלהם, אלה עם מעט דבק סלוטייפ שקוף איכותי של 3M שלא משאיר עקבות שמורידים אותו, ואחרי הטסט הייתי מוריד, ומחזיר אותם לאחסנה מתחת למיטה עד שנה הבאה.

עבד כמו קסם.

תודה רבה, אעשה זאת כשאגיע לטסט

פורסם

כן, ואז כשמישהו יכנס בך מאחורה ברכב, חברת הביטוח יכולה לטעון שהנהג לא ראה אותך בבירור ושהרכב שלך לא עומד בתקני הטסט השנתי, אני במקומך לא הייתי עושה את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

409026_3132789554596_1110504691_33182014_677062623_n.jpg

חבל. עדיף לך לקנות פסים מגנטיים ולהדביק על המדבקות. ככה זה רב פעמי ולא צריך לזרוק את המדבקות לפח אחרי כל טסט, הרי זוג מדבקות עולה 20 ש"ח.

למה בכלל צריך מדבקות? כי חלק מהחוקים במדינה נכתבו ע"י אנשים טיפשים וצרי אופקים, במיוחד בכל מה שקשור ברכב ומוטוריקה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה בכלל צריך מדבקות? כי חלק מהחוקים במדינה נכתבו ע"י אנשים טיפשים וצרי אופקים, במיוחד בכל מה שקשור ברכב ומוטוריקה.

לא מדוייק.

לא פעם נפתחו בפורום שרשורים ברוח "למה הפנסים ברכבים חדשים כל כך גדולים", יש מי שאוהב אותם יותר ומי שאוהב אותם פחות, דבר אחד בטוח- יחידות התאורה ברכבים מודרנים גדולות משמעותית מאשר ברכבים מתיישנים, הן יעילות משמעותית ביחס ליחידות התאורה ברכבים מתיישנים (מבחינת עוצמת ופיזור האור) וגם האלמנטים מחזירי האור שופרו והוגדלו.

השורה התחתונה היא שבתנאי חשיכה הניראות של רכבים מודרנים גבוהה משמעותית מזו של רכבים מתיישנים.

למה ברכב שנת 93 שלך חייבים פסים ובאותו רכב בדיוק לא חייבים?

כי משרד התחבורה חייב למתוח איזשהו קו כשנכנסת תקנה חדשה, הדרך הקלה לעשות זאת היא למתוח קו שמתבסס על שנת דגם הרי לא ריאלי לקבוע לכל דגם ודגם תאריך בו נכנסת התקנה החדשה לתוקף.

בכל תקנה שמתבססת על שנתון יש מי ש"מרוויח" ויש מי ש"לא מרוויח", לצערך אתה בצד הלא מרוויח.

היה לי מקרה דומה כאשר רכשתי את ה-106 שלי, היא היתה שנת 96 וזהה לחלוטין לדגמי ה-106 המוקדמים, אני נפתרתי מהפסים המכוערים ושמתי רק מדבקה סמלית "שמור מרחק", חברים אחרים שלי עם אותם רכבים נאלצו להשאר עם הפסים.

אל תתרגש, תקנה פשוט פסים מגנטיים וזה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידן, אם היו רוצים לחוקק חוק לטובת הציבור היו מגדירים שטח מינימלי בפנס למחזיר אור. רכב שבמקור אין לו מספיק שטח של מחזיר אור בפנס יצטרך להוסיף מחזירי אור סמליים, לא את הפס הענק הזה x2 שנראה כמו משהו שצריך להיות על ציוד הנדסי כבד. אין פרופורציה בשיט בין הפסים האלה לגודל מחזירי האור ברכבים מודרניים. ישנם מכוניות מתחת שנתון 93 שלהן מחזירי אור מקוריים גדולים יותר מבכמה מכוניות חדשות.

אין בחוק הזה היגיון לא משנה כמה תחפש.

פורסם

דבר אחד בטוח- יחידות התאורה ברכבים מודרנים גדולות משמעותית מאשר ברכבים מתיישנים, הן יעילות משמעותית ביחס ליחידות התאורה ברכבים מתיישנים (מבחינת עוצמת ופיזור האור) וגם האלמנטים מחזירי האור שופרו והוגדלו.

השורה התחתונה היא שבתנאי חשיכה הניראות של רכבים מודרנים גבוהה משמעותית מזו של רכבים מתיישנים.

בכל תקנה שמתבססת על שנתון יש מי ש"מרוויח" ויש מי ש"לא מרוויח", לצערך אתה בצד הלא מרוויח.

.

צדקת רק בדבר אחד : מי שמרוויח זה זה שגזר קופון באמתלת "בטיחות".

אתה יכול לקחת כל רכב מודרני שפיזור האור לא תקין אם בגלל עכירות או התקנת נורות לא מתאימות או קצר במערכת החשמל .

אין שום קשר למה שרשמת ואין לך סימוכין או מדידות לגבי הדברים שכתבת .

אני לא בטוח שבארה"ה או אירופה חובה להתקין פסים זוהרים ואם כן אשמח לקבל לינק.

הנה דוגמה לפנס של לגאסי מודל 1990 מול פנס של אימפרזה מודרנית.22022009_223312_6537536744_.jpg20130319114535153.jpg

בברכה

מוטי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק. הנראות של הרכבים זהה ולפעמים היתרון הוא של הרכב הישן. זה תלוי בדגם הרכב עצמו ולא בשנתון.

פורסם

יש חוק, אין מה לעשות.

לשים לפני הטסט ולהוריד אתה יכול כל דבר, לוחית רישוי, חלונות שחורים, פסים זוהרים וגם ג'אנטים 19''

הבעיה מה קורה שתופס שוטר ומחליט לבדוק את העניין...

גם לי יש חובה לשים שלט ברכב ממקום העבודה"אך הנהיגה שלי *3903" וע''פ נוהל6

חוק חייב לשים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...