Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למה הכוונה בד"כ?

שהמנוע והמכלולים במצב טוב אבל שאר הרכב סביר להניח שלא כל כך?

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

אין בזה חוקים. ג'ונגל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

"אין לי מה לכתוב בתיאור"

"הרכב נוסע די סבבה אבל נראה לא משהו"

"אני ישראלי ממוצע שחוזר על קלישאות (שכחתי "יד ראשונה מרופא")

מזכיר לי את הבדיחה- מה הכוונה ב"יפה לגילה"? גם זקנה וגם מכוערת

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מצב קוסמטי חיצוני קל לראות גם בעין לא מומחית.

מצב מכני קשה לקונה הלא מיומן לאבחן.

לכן ברכב שבמבט ראשון נראה מוזנח ומבריח קונים, מציינים זאת, כדי שתתנחם שיש בו מצב טוב בפרמטר מסויים, שאינך יכול לבדוק.

בדכ מאפיין רכבים מוזנחים ישנים וחבוטים.

נראית לא משהו, אבל אופי סבבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לכן באמת , המינימום ברכב זה לבדוק כמה שיותר את הרכב , מכון בדיקה , מוסך מומחה , היסטוריית טיפולים וכו וכו כל השאר לא רלוונטי , לצערנו כבני אדם אנחנו נמשכים אחרי החיצוניות ולכן רכב מתוקתק חיצוני ופנימי ייחשב כשמור ותקין + , למרות שזה לא מעיד בהכרח .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האוטו זרוק אצלו בחניה כבר שנתיים בלי לזוז והוא רוצה למכור. ביום פרסום המודעה הוא ניסה להניע את הרכב והצליח ולכן כתב "מצב מכאני מעולה".

מי לא רושם את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האוטו זרוק אצלו בחניה כבר שנתיים בלי לזוז והוא רוצה למכור. ביום פרסום המודעה הוא ניסה להניע את הרכב והצליח ולכן כתב "מצב מכאני מעולה".

התבלבלת - זה לרגל נסיעה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או "מניע בנגיעה". זה שהיה צריך לגעת בו עם כבלים ממצבר אחר זה כבר לא חשוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המצב המכאני של הרדיו מעולה.

לא אומר גורנישט. כל אדם רושם את זה סתם בשביל למשוך את האידיוט שחושב שזה אומר משהו.

פורסם

חבר פעם מחר רכב, שהיה אצלו שנתיים ועבר ק''מ ממוצא. הוא היה מתגאה בזה שהוא לא מטפל באוטו, והאוטו שלו נוסע חלק. גם הוא רשם את זה במודעה. אז כמו שאמרו כבר, אין סיבה לייחס לזה חשיבותץ לא לטובה ולא לרעה.

פורסם
חבר פעם מחר רכב, שהיה אצלו שנתיים ועבר ק''מ ממוצא. הוא היה מתגאה בזה שהוא לא מטפל באוטו, והאוטו שלו נוסע חלק. גם הוא רשם את זה במודעה. אז כמו שאמרו כבר, אין סיבה לייחס לזה חשיבותץ לא לטובה ולא לרעה.

הדגשתי את החלקים החשובים בהודעה שלך. לטיפולך המהיר. אני מצפה שבקרוב הסטטוס של "חבר" ישתנה. :-D

פורסם

אפרופו דברים שאנשים רושמים במודעה;

jimnylol.png

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נו באמת, אין לזה סוף.

"רכב חברה" אבל "היה רכב מנכ"ל בלבד". מכירים?

על "מתחייב בבדיקה" כבר נפתחו פה אינספור שרשורים. הוא מתחייב בבדיקה, אבל לא התחייב באיזה בדיקה מדובר ועל איזה תוצאה בדיוק.

אין סוף סיפורים שרכב הליסינג היה בעצם כל הזמן רק של עובד יחיד, רואה החשבון של החברה שמתנדב באור ירוק חושב שנהיגה מהירה היא פשע נגד האנושות. פעם ניסו למכור לי סקודה כזאת, אחרי קצת בירורים עלה חשד שהרכב היה רכב זונה בארגון גדול כזה או אחר וירדתי ממנו.

רכב שהוא "מטופל רק בחברה", אבל במרווחי טיפול יחודיים.

• תוכן חדש...