Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם תופעה של מתן סטרטר ארוך כ-3-4 שניות ורק אז הרכב מניע מעידה על סטרטר דפוק?

אצלי ברכב המשאבת דלק לא מזרימה במצב של סוויץ' אלא רק בהתנעה לכן אני לא יודע אם המצב תקין אבל לא נראה לי.

לפעמים הרכב נדלק בנגיעה, אך ברוב המקרים אני צריך להחזיק את הסטרטר 3-4 שניות עד שהרכב נדלק.

אציין כי הסטרטר חורק מדי פעם, קול צורם של חריקה.

בשאר המקרים, צליל הסיבוב שלו רגיל והמנוע מסתובב רגיל ובאופן עקבי.

הסטרטר שופץ לפני כ 3 שנים.

פורסם

אין שינוי,

המשאבה לא מזרימה דלק במתן סוויץ'.

בדר"כ מה שאני עושה זה שאם לוקח לו זמן להתניע בנגיעה הראשונה, סוגר סוויץ', פותח שוב והוא מניע בפעם ה2 או ה 3.

לפעמים מניע ישר בנגיעה אחרי כחצי שניה. זה לא קבוע.

פורסם

הכל חדש שם חוץ מהסטרטר.

משאבת דלק חדשה (לחץ תקין)

פלאגים חדשים.

קומפרסיה גם טובה - 160 לכל הצילינדרים חוץ מ 1 שהוא 150. פלאגים נראים תקינים לאחר פירוק.

חוץ מזה הרכב תמיד מניע ונוסע טוב מאוד בלי שום רעידות או בעיות.

ניתן לראות סרטון כאן לאחר חניה ארוכה.

לפעמים אחרי חניה ארוכה הוא מניע בנגיעה כמו שציינתי אז זה לא קבוע.

פורסם

נבדק בזמנו הלחץ לאחר החלפת המשאבה ונמצא תקין (בין 2.5 ל3 באר) אני לא זוכר בדיוק.

המשאבה הישנה הגוססת הפיקה 1.5 באר אבל התקלה היתה גם עם המשאבה הישנה.

אציין שיש וסת דלק אך הוא נבדק ונמצא תקין, אין זליגות אויר והואקום מחזיק (רכשתי מפירוק). הלחץ נבדק עם/ובלי הוסת.

פורסם

לא בדקתי, אחרי תדלוק למשל - שהמנוע כבוי 2-3 דקות יש או סטרטר ארוך או שהוא מניע בנגיעה.

לא יודע כל כך אם זה בעיה של לחץ דלק או סטרטר.

אם הסטרטר מסתובב כרגיל ללא שהיות או תקיעות למרות שהוא חורק באיזה נסיון התנעה אחת ל - זה אומר שהוא תקין?

עוד רכיב שלא החלפתי הוא החיישן קראנק אבל הוא נראה נקי והחיווט אליו לא קרוע, ההגיון אומר שאם החיישן היה דפוק בכלל לא הייתי יכול להתניע נכון?

פורסם

חבר שעון לחץ דלק תניע ואז תכבה בדוק מה הלחץ אויר חצי שעה הוא לא אמור להתשנות בכלל, אולי קצת לרדת מיד לאחר הדימום ואז להתייצב

• תוכן חדש...