Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ידוע אבל, רוב הסופרים הקטנים שפתוחים בשבת או הפיצוציות - מוכרים במחירים מופרזים.

למה קנית אם ידעת שהמחיר אמור להיות נמוך יותר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עד כמה שאני יודע, משרד התמ"ת.

מצאתי את הרשימה הזאת באתר שלהם בחלק שאחראי על פיקוח מחירים, מקווה שיעזור לך ושינקנקו את המקום הזה כמו שצריך.

dorsht - שימכרו באיזה מחיר שבא להם את המוצרים שלא בפיקוח. המוצרים שבפיקוח הם חייבים למכור במחיר הרגיל כל הזמן. פות"ש (פותח השרשור) הצהיר כי "לא היה לו כוח להתווכח". בנוסף אני מניח שההבדל הכספי של פחות מ-3 שקלים לא יפשוט לו את הרגל, והחישוב של עלות מול תועלת למצוא מקום אחר לקנות בו שמנת - המסקנה העלתה כי עצם הנסיעה למקום אחר תעלה לו יותר מ-3 שקלים. אם כן בחר פות"ש לתת להם בראש בתלונה שבתקווה תנקנק אותם בקנס יפה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
קניתי כי לא היה לי כח להתווכח.

למה להתווכח, כשאפשר להסתובב וללכת.

ככה עובד שוק חופשי, לא מתאים לך המחיר - לך למתחרים. בעצם זה שקנית במחיר שהם ציינו, נתת להם לגיטימציה לדרוש מחירים מופקעים.

ולמה בכלל לקנות שמנת (או מוצר אחר כלשהו שיש בכל סופר בחצי מחיר) בפיצוציה? יש לך כסף מיותר לפזר? אם כן, אאמץ אותו בשמחה :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן ערן, כבוד הרב הלפרין... אין שום סיבה.

אם אומרים כאן שהמוצר בפיקוח, אני מאמין.

אם אמור להיות שישה שקלים, אני מאמין. בסדר, כך צריך להיות.

ישנה גם מציאות. במציאות הזו, אתה צריך את המוצר הזה דווקא בשבת.

רוב החנויות סגורות.

אולי יש סניף של טיב טעם שפתוח וימכור במחירון, אולי מכולת ערבית, אולי פיצוציה שהיא מלכ"ר.

אתה יכול לחפש, יעלה לך זמן ודלק.

יכול להיות שגם לא בכל פיצוצייה יש, גם לא במחיר מופקע.

חיפשת מוצר, קנית במחיר מופקע באחוזים אך לא נורא בשקלים. שילמת על נוחות.

שילמת למי שעובד בזמן שאחרים אינם עובדים, לפיצוצייה שזה היתרון היחסי שלה- הם לא בהייטק.

אולי בעיניך הם גנבים, יש גנבים גדולים בהרבה וללא שום "נסיבות מקלות" חלק מהם גונבים ממך במצטבר מאות אלפי שקלים.

אבל יש מי שיצא למסע צלב נגד פיצוצייה.

אם המסע יהיה ארוך ומעייף, אני מציע לרכוש בדרך איזה רדבול במחיר מופקע מפיצוצייה ולהתחיל בעוד מסע.

שבוע טוב[ ושבוע שלם לרכוש מוצרים במחיר מפוקח]

פורסם

פנדי, אני מסכים איתך עקרונית, אבל זה לא רלוונטי.

מוצר במחיר מפוקח נמכר במחיר אחיד.

פיצוציות יחזיקו מוצרים מקבילים עליהם אין פיקוח (חלב "מועשר" של יטבתה ב10 ש"ח למשל). אין להם את הפריווילגיה החוקית לגבות דמי נוחות על מוצרים בסיסיים תחת פיקוח, ואת הרווח שלהם הם עושים על מוצרים אחרים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה יכול לשלוח על זה תמונה וידאגו לנקנק את הבחור. המכולת ליד המספרה של אבא שלי, עשתה דבר דומה עם מעדנים שכן רשומים וקיבל קנס של 10 אלף ש"ח ממה שזכור לי לפני כמה שנים.

Opel Adam S 2017

פורסם
פנדי, אני מסכים איתך עקרונית, אבל זה לא רלוונטי.

מוצר במחיר מפוקח נמכר במחיר אחיד.

פיצוציות יחזיקו מוצרים מקבילים עליהם אין פיקוח (חלב "מועשר" של יטבתה ב10 ש"ח למשל). אין להם את הפריווילגיה החוקית לגבות דמי נוחות על מוצרים בסיסיים תחת פיקוח, ואת הרווח שלהם הם עושים על מוצרים אחרים.

אתה קיינד אוף צודק ומזכיר לי לכתוב משהו שרציתי ושכחתי: צריך לתת להם קנס גבוה ולהראות להם. לא רק להם, גם לפיצוציות אחרות.

יש למנוע מפיצוציות וחנויות נוחות כל מוצר שגורם לנו נוחות

אנו מעדיפים שיהיה לנו לא נוח- במחיר מפוקח. כשלא יהיו חנויות נוחות יהיה הכי נוח.

אישית, אני לא נותן שיעבדו עלי: אני לא קונה בשבת אלא ניגש למכולת שבה מוכרים שמנת לא במחיר מופקע ולא במחיר מפוקח, אלא במחיר מוזל.

אני נדבק עם האף לחלון כל הלילה ומחכה שהחנות תיפתח ביום ראשון על הבוקר- אז אני רץ למדף , חוטף שמנת, משלם ויוצא לפני שיתחרטו.

נ.ב במקביל אני שולח בני משפחה לעוד חנויות שאולי יפתחו מוקדם יותר.

נ.ב לנ.ב:בסוף יש יותר מדי שמנת בבית, אני מחזיר חלק לחנות. אם יוצא לי, אני מחזיר לפיצוציה עם מחיר מופקע ואז מקבל יותר כסף ממה שהוצאתי.

נ.ב לנ.ב לנ.ב: אם אני קונה במכולת על הבוקר שמנת ואחרי שעה חוזר בשביל חומוס ורואה שהביאו שמנת חדשה עם תאריך תפוגה ארוך ממנה שקניתי בבוקר, אני מה זה מתעצבן... אולי זה חוקי אבל זה לא אתי מצידם.

איזה עולם, אני יורד מהארץ.

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחשבה טובה - אם תגלח את הראש, השמנת תחליק למטה

פורסם (נערך)

חלה טריה עם שמנת חמוצה בזיגוג לימון ושמן זית, זו ארוחת בוקר!

משם ישר לעבודה בחפירת מנהרות.

זה למה אני אוהב את ישראל, אתה יכול לגנוב לו מיליונים מתחת לאף

אבל אל תזיז לו את הקוטג'!

כי גם קוטג' הוא מוצר צריכה בסיסי! אין שום סיבה.

נ.ב:

בדקתי, השמנת אמורה לעלות 6.60 ולא 6.30 כפי שרשום בכותרת.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

מסכים עם מה שאמרו - שילמת על נוחות.

אם היית מתארגן כמו שצריך היית קונה בסופר וזהו... לא צריך לחפש כל מקום על מה להתלונן.

פשוט פעם הבאה להתארגן טוב יותר וזהו.

פורסם

אין לי ספק ששילמתי על נוחות. זה גם בסדר מבחינתי.

הבעיה שזה לא חוקי. מקרה של מדיף בושם , אבל לא כשר(בפראפרזה על כשר אבל מסריח).

אליבא דהפנדוב, אם אני מבין נכון - תלונה תביא לגריעה של מוצרים בפיקוח מפיצוציות? אני בספק. כי גם על מוצר בפיקוח יש רווח.

בכל מקרה - לא התלוננתי, סתם תהיתי מה אתם הייתם עושים.

• תוכן חדש...