Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מציעים מזדה 2 במחיר מאוד אטרקטיבי, יד 1 פרטית עם 70,000 ק"מ, לדבריהם ללא תאונות, חיצונית היא כמובן נראית טיפ טופ, במחיר של 44900 ש"ח, לעומת המודעות האחרות זה מאוד אטרקטיבי, כדאי ללכת על זה או שזה מגרש בעייתי (רמאויות)?

פורסם

תבדוק מחירון שלה, ואל תוותר על בדיקה מקצועית במכון בדיקה , לפעמים יש מציאות, ומצד שני לא כל מה שנוצץ זהב...

אני אישית מעדיף להמנע ממגרשים, במיוחד רכב יד 1 פרטי עם ק"מ נמוך , לא אמורה להיות בעיה למכור אותה, אם היא שם סימן שיש משהו קצת חריג, אולם מצד שני רכב עם ק"מ נמוך במיוחד שווה בדיקה נוספת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
תבדוק מחירון שלה, ואל תוותר על בדיקה מקצועית במכון בדיקה , לפעמים יש מציאות, ומצד שני לא כל מה שנוצץ זהב...

אני אישית מעדיף להמנע ממגרשים, במיוחד רכב יד 1 פרטי עם ק"מ נמוך , לא אמורה להיות בעיה למכור אותה, אם היא שם סימן שיש משהו קצת חריג, אולם מצד שני רכב עם ק"מ נמוך במיוחד שווה בדיקה נוספת.

השאלה אם מכון בדיקה לא מקושר איתם.... מה לגבי שירות בדיקת רכב שמגיע אליך כמו "המומחה"?

פורסם

את "המומחה" בימ"ש החליט לסגור לפני כמה שנים כי הסתבר שהוא בעצם היה "הנוכל".

אני לא יודע מי זה "המומחה" של היום אבל תנקוט במשנה זהירות.

V5

פורסם

סוחרי רכב... הייתי אצלם פעם לפני הרבה זמן.

תבדוק טוב טוב את הרכב,

אגב, לא כתבת איזה מודל הרכב.

פורסם
סוחרי רכב... הייתי אצלם פעם לפני הרבה זמן.

תבדוק טוב טוב את הרכב, יש סיכוי לא קטן שהוא אכל פיצוץ...

אגב, לא כתבת איזה מודל הרכב.

2009, האמת שגם לי צירוף המלים מגרש מכוניות+חולון לא עושה כ"כ טוב. העניין שבמחיר הזה נימכרות מזדה 2 2009 עם עבר ליסינג, ופה זה יד 1 פרטית...

פורסם

בצע חיפוש יסודי ברשת (ונדמה לי שאפילו גם כאן באתר) על "טרייד אין חולון". נתקלתי בשמם רבות בפעם הקודמת שחיפשתי רכב, והתיאור שלך נשמע דומה להפליא לתיאורים שראיתי בהודעות שהתייחסו אליהם. בניגוד לכותב מעלי אני אזהר בלשוני ולא אוסיף מעבר לזה...

אם אתה בקטע של מגרשים/חברות גדולות, ההמלצה שלי היא על אוטוסנטר, שם נתקלתי בשירות הכי טוב והכי אמין. ואני מדבר על יותר מקניה אחת וגם הפידבקים שקיבלתי מאנשים שהמלצתי להם היו חיוביים כולם. צריך רק לשים לב לדבר עם נציג רציני. גם לובינסקי טרייד עושים רושם של מקום רציני אבל אני עצמי לא ביצעתי שם רכישה, אבל שמעתי מאחרים שקנו וגם נוכחתי בכך בעצמי בתהליך החיפוש.

פורסם

מוסיף לחבר'ה מעליי, אם ברצונך רכב ממגרש שהיה בבעלות פרטית, תחפש בטרייד אין של הייבואנים כמו קרסו או כלמוביל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תחפש בטרייד אין של הייבואנים כמו קרסו או כלמוביל.

מסכים לגבי טרייד אין של יבואן באופן עקרוני. הסיכוי לנוכלויות נמוך מאוד והרכבים בד"כ טובים, כי רובם מגיעים מלקוחות פרטיים שעושים טרייד אין בקניה של רכב חדש, או לפעמים אם ליבואן יש זרוע ליסינג אז מ דובר ברכבים שמגיעים ממנה והם בד"כ שמורים ומטופלים כראוי, ובאופן כללי הרכבים עוברים סינון טוב. והם בעיקר לא מעוניינים לפגוע במוניטין שלהם.

עם קרסו אין לי ניסיון, אבל אני כן יכול להגיד דבר אחד לגבי כלמוביל - הם יקרים מאוד. אפס גמישות לגבי מחירים. פשוט אין עם מי לדבר שם על המחירים. יצא לי כמה פעמים לחפש לי וגם לעזור לאחרים, והם פשוט היו קיר מהבחינה הזו. ועוד כל פעם מחרטטים לך איך בעצם אם הם יעשו לך הנחה הם יפסידו והמעשיות שלהם על איך הם בעצמם שילמו כמעט מחירון על הרכב, מראים לך איזה סכום מפוברק במחשב כאילו זה מה שהם נתנו על הרכב, כאילו הם לא שוחטים איזה 30% מהמחירון לכל מי שמוסר את הרכב שלו אצלם.

• תוכן חדש...