Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לאחר שהתוכנית הראשונית של קניית רכב חדש/ליסינג נכשלה פניתי לתוכנית ב', נקנה רכב בכסף שהיה מיועד למקדמה

תתחדש על האוטו, וסע בדרכים טובות.

עשית בשכל שלא התפתית להיכנס לחובות. בסופו של דבר, תעשה עם הפולו את אותו הדבר שהיית עושה עם רכב חדש יותר.

מה שהכי נורא ברכב הזה, זה כמות נהגי המוניות שחשבו שזה בסדר להתעלל בנוסעים שלהם ולהסיע אותם בצפיפות הזו.

אתה יודע, אפשר לחכות לאוטובוס שהוא הרבה יותר מרווח, וגם הרבה יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתוכנית המקורית היה סכום כסף ששואף לכמעט 50 אלף שקל ועוד 20 אלף שלי, בתיכנון היה לקנות רכב חדש מהניילונים רק שמסתבר שיש דברים יותר חשובים מאוטו(כיסוי משכנתא של הבית של ההורים והוצאות לימודים) מה שהשאיר אותי עם סכום של 15 אלף שקל בלבד. אני חשבתי על הלוואות וכאלה אבל אני סטודנט שחי משבוע לשבוע בתקווה שלא יפטרו אותי אז למה להסתכן ? הפולו הזאת נבחרה בקפידה ובסיוע של קרוב משפחה שניתן לסמוך עליו ושעזר לי לא פעם, הרכב נבדק בקפידה ונקנה בלב שקט.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

טוב לשמוע שעשית החלטה מושכלת. להכנס לחובות של עשרות אלפי שקלים על אוטו חדש, שגם ככה יש לו ירידת ערך זה משהו שלא נכון לעשות עם משכורת נמוכה ולא מובטחת.

רכב ישן שמור יכול בהוצאות נמוכות ביותר, כמעט בלי ירידת ערך, לשרת אותך יופי, ויש עוד יתרונות.

תתחדש. יש לך רכב אולי משעמם, אולי אפור (תרתי משמע), אבל אמין, מסיבי ושמור מאוד.

פורסם

יש הרבה סרטונים ביו טיוב לגבי טיפול בשיטת 'עשה זאת בעצמך' למגוון חלקים ברכב. כגון חיישנים למיניהם, צינורות בלויים, מסננים, מערכות חשמל וכד'. ככה שאפשר לתחזק רכב ישן ללא עלויות גבוהות בתנאי שהרכיבים היקרים טופלו בקפדנות. למשל גיר, מנוע, שלדה, מע' קרור וכו', שאר הדברים כמו תאורה בתא הנוסעים, מתגים בלויים/לא תקינים - ניתן להמזין מאיביי ובעזרת הסרטונים וקצת סבלנות להחליף לבד.

פורסם
יש הרבה סרטונים ביו טיוב לגבי טיפול בשיטת 'עשה זאת בעצמך' למגוון חלקים ברכב. כגון חיישנים למיניהם, צינורות בלויים, מסננים, מערכות חשמל וכד'. ככה שאפשר לתחזק רכב ישן ללא עלויות גבוהות בתנאי שהרכיבים היקרים טופלו בקפדנות. למשל גיר, מנוע, שלדה, מע' קרור וכו', שאר הדברים כמו תאורה בתא הנוסעים, מתגים בלויים/לא תקינים - ניתן להמזין מאיביי ובעזרת הסרטונים וקצת סבלנות להחליף לבד.

אם כבר העלת את הנושא, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך לזהות מה הבעיה בתאורה. האור בתא המטען והאור שמאיר על הלוחית זיהוי האחורית לא עובד וניסיתי לאתר את הצמה או הפיוזים ללא הצלחה וכמובן שאשמח שמישהו יסביר לי איך לסדר את זה לבד(או שאצטרך לבקש מבעל מקצוע).

פורסם
..

אגב למה הסמל על תא המטען הפוך :?

כי האוטו גניב מאוד. לפחות כך זה יבלבל את הגנב למס' דקות :idea:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מה נפלתם על הסמל ההפוך...למה אף אחד לא מעיר לי על הג'נטים השחוקים ? :lol: כמו שציינתי קודם אני מפחד להסיר אותו כדי לא לגרום נזק לצבע(לא חסר לי).

פורסם
אם כבר העלת את הנושא, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך לזהות מה הבעיה בתאורה. האור בתא המטען והאור שמאיר על הלוחית זיהוי האחורית לא עובד וניסיתי לאתר את הצמה או הפיוזים ללא הצלחה וכמובן שאשמח שמישהו יסביר לי איך לסדר את זה לבד(או שאצטרך לבקש מבעל מקצוע).

ניסית קודם לבדוק שנורות+פיוזים לא נשרפו?

פורסם

כמו שצינתי קודם אני אשמח אם מישהו יראה לי או יגיד לי איפה המיקום המדויק שאני אדע איפה לחפש D:

• תוכן חדש...