Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי ללכת על רכב זה כי הוא עונה מבחינתי על כל הצרכים שלי.

את הרכב אני הולך לקנות מסוזוקי עצמה מאנשים פרטיים שפשוט שדרגו את הרכב למודל החדש.

יש לי כמה שאלות לגבי הקניה של הרכב מסוזוקי.

1. אם המחיר של הרכב לפי מחירון לוי יצחק 74,000 כמה אני אמור לשלם או כמה אוכל להוריד כדי להגיע למחיר הטוב ביותר אפילו באחוזים כמה אמורים לשלם פחות הרכב נקנה כמובן במזומן לא יודע אם זה משנה את החברות הגדולות.

2. כמה זמן אחריות אני צריך להוציא מהם.

3. אילו הטבות בקניית הרכב אפשר לקבל אחרי שרכשתי מהם נגיד טיפולים חינם.

4. אם יש לכם עוד איזה יעוץ לפני שאני קונה את הרכב מה לשים לב מה לבקש ועל מה לשים דגשים.

שוב אני אומר לכמה אני אמור לשאוף שאני הולך לקנות את הרכב ככה אני ידע פחות או יותר עם העיסקה משתלמת או לא.

תודה ואחלה יום :)

פורסם (נערך)

1. אין סכום מסויים שאתה "אמור" לקבל בתור הנחה, תראה מה הרכב שמציעים לך וכמה מבקשים עליו, תבדוק מה האלטרנטיבות שלך מחוץ לסוכנות של סוזוקי ותחליט אם העיסקה טובה לך או לא.

מחירון בסיס שלו אולי 74K אבל לרכבים עם ק"מ נמוך וחודשי עליה לכביש אחרי ינואר יש תוספות למחירון. מכאן השאלה כמה ואם בכלל הם יתגמשו לטובתך.

2.הם לא חייבים לך שום דבר. יש חברות טריידאין שנותנות 3 חודשים אחריות ויש כאלה שלא מכירות בך שניה אחרי שיצאת מהם. לא יודעת מה המדיניות של סוזוקי.

לרכב יש אחריות יצרן 3 שנים, אם אתה קונה רכב שעדיין לא הגיע לגיל 3, אז אתה נהנה מאחריות יצרן.

3. על מה ולמה מגיע לך טיפול חינם?

4.תשים לב שאתה קונה רכב ולא עיסקה. תדאג לבחור את הרכב שמתאים לצרכים שלך בצורה הטובה ביותר (למשל, אם אתה עומד לגמוע קילומטרים רבים, כדאי לך לבחור ברכב עם ק"מ נמוך. או ההפך, אם אתה הולך לעבור 5K ק"מ בשנה, אז אין טעם להתעקש על ק"מ נמוך ולשלם יותר, אתה יכול לבחור רכב עם ק"מ ממוצע-גבוה בידיעה שתאזן אותו עם השנים) ולא את ההוא עם ההפחתה הכי גדולה מהמחירון (לכל הפחתה יש סיבה).

תשים לב שיש גם רמות גימור שונות. אני לא בקיאה בכל רמות הגימור של הסוויפט, אבל GLXI הכי מאובזרת שכוללת בקרת שיוט, כניסה והנעה ללא מפתח, מגנזיום 16 אינץ' וכנראה עוד כמה דברים, תשאל את עצמך אם אתה צריך את הפינוקים האלה ואם אתה מוכן לשלם עבורם לעומת רמת גימור בסיסית.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קודם כל תודה רבה סידרת לעצמי כמה דברים לגבי הקנייה של הרכב.

לגבי המחירון אני התכוונתי שאחרי כל שכלול ולא משנה באיזה דגם או כמה ק"מ שציינתי עם הסוכן מכירות הגענו ל 74,000 הרי לשלם מחירון היום על רכב לא נשמע לי כל כך הגיוני השאלה כמה פחות בגלל זה אמרתי באחוזים כמה בערך אחוז אפשר לרדת מהחירון של הרכב.

ולמיטבת ידעתי שאתה קונה רכב מכל סוכנות גדולה סוזוקי או מחברות הליסינג נותנים לך שנה אחריות וגם אפשרי להוציא טיפול ראשון חינם אז אני שואל מה מקובל.

הרי לא הגיוני שאני אלך לקנות רכב לא יקבל כמעט כלום או שאני לא אדע מה לדרוש כמו שצריך וישלם מחיר מקסימלי לרכב בלי שום דבר.

זה כמו שאלך לקנות טלוויזה מדגם מסויים ולא יעשה סקר שוק וסתם אחרי זה ידע ששילמתי יותר הבעיה שפה זה רכב וזה לא מאות שקלים זה עשרות אלפי שקלים

פורסם
הרי לשלם מחירון היום על רכב לא נשמע לי כל כך הגיוני השאלה כמה פחות בגלל זה אמרתי באחוזים כמה בערך אחוז אפשר לרדת מהחירון של הרכב.

ולמה זה לא הגיוני? יש רכבים שנמכרים במחירון ואפילו מעליו. הכל תלוי במצב השוק של הרכב הספציפי.

מניסיוני האישי, סוויפט זה רכב נמכר במחירון בלי יותר מידי בעיה. כמובן בתנאי שהנתונים שלו לא נוראיים. כמובן, מניסיון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הניסוח שלך לא ממש ברור, אבל אני אנסה להתייחס בחלקים.

הרי לשלם מחירון היום על רכב לא נשמע לי כל כך הגיוני השאלה כמה פחות בגלל זה אמרתי באחוזים כמה בערך אחוז אפשר לרדת מהחירון של הרכב.

שוב, תלוי איזה רכב ומה המצב של האקזמפלר הספציפי שאתה מתעניין בו.

אם אתה רואה רכב עם ק"מ גבוה ומלא שריטות ומכות, כמובן שלא תשלם עליו מחירון אלא תבקש הפחתה. במקביל אתה צריך להבין שסוויפט זה דגם די מבוקש בשוק המשומשות, לכן כנראה שלא יהיה פשוט למצוא אקזמפלר שמור במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

ולמיטבת ידעתי שאתה קונה רכב מכל סוכנות גדולה סוזוקי או מחברות הליסינג נותנים לך שנה אחריות וגם אפשרי להוציא טיפול ראשון חינם

בחברות ליסינג כן נהוג לתת אחריות, בחברות טריידאין זה שונה.

באוטודיל למשל לא נתנו לי אחריות כשהתעניינתי בפיאט (הם הטריידאין הרשמי של סמל"ת), כל מקום והמדיניות שלו, כשתגיע לשם תשאל.

הרי לא הגיוני שאני אלך לקנות רכב לא יקבל כמעט כלום

אתה משלם על רכב ומקבל רכב.

זה כמו שאלך לקנות טלוויזה מדגם מסויים ולא יעשה סקר שוק

בדיוק בגלל זה אתה צריך לעשות שיעורי בית ולבדוק מה מציעים לך בשוק הפרטי (אתר יד2 ושות') ולראות אם ההצעה שאתה מקבל טובה או לא.

כמובן שאל תשכח שעליך להשוות תפוחים לתפוחים. אם הוא יציע לך GLXI עם 30 אלף ק"מ אתה לא משווה אותו במחיר לGLS עם 80 אלף ק"מ.

אל תשכח גם שבסוכנות טריידאין אתה סוגר את העיסקה במקום מסודר ולא מסתובב בכל הארץ כדי לגלות שמה שהמוכר סיפר בטלפון רחוק מהמציאות, מפחד מסוחרים ורמאים, מבחינתך זה גם שווה כסף.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...