Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי אתמול והיום בבוקר להזמין מספר מוצרים מהאתר הנ"ל אך קיבלתי את ההערה שלא נותת לבצע את ההזמנה.

עוד מישהו נתקל זה?

Got To love It

פורסם

מה משקל החבילה?

מציע לנסות את detailed clean,משם אני מזמין,מגיע תוך שבוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כניראה בעיית משקל,תנסה לעשות הזמנה למוצר אחד ולראות,אצלי גם הייתה בעיה באתר הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא נמצאו שם המוצרים. שלחתי להם מייל אבל לא קיבלתי תשובה עדיין.

האם יש עוד אתרים מוכרים שיש להם מגוון מוצרים וכן עושים משלוח לארץ?

אני רוצה להזמין את האוטם finishkare 1000p, שני פדים של הקס 5.5 אינץ ומתאם עבור המכונה של מגווירס.

עריכה אחרונה על ידי בן ה

Got To love It

פורסם

היה לך איתם איזה קייס בפיפאל?

לגבי אתרים אחרים יש את waxamomo' שלפני חודשיים קבלתי מהם בשבוע חבילה והפעם עבר כבר מעל חודש ולא קבלתי, והם לא עונים לי...

יש את detailedclean

עדיין לא מצאתי בשום מקום חוץ מקלין יור קר תאוטם הזה...

פורסם

פעם ראשונה שאני מנסה להזמין מהם, ולא היה לי קייס בכללי בפיי פאל אף פעם.

גם אני לא מצאתי אותו באתרים שהמולצו כאן לכן שלחתי להם מייל לשאל מדוע מופיעה ההערה.

Got To love It

פורסם

חיפוש בד"ר גוגל העלה שקוד התקלה 10001 הוא תוצאה של חוסר במלאי של כל/אחד מהמוצרים שניסית להזמין.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
חיפוש בד"ר גוגל העלה שקוד התקלה 10001 הוא תוצאה של חוסר במלאי של כל/אחד מהמוצרים שניסית להזמין.

מוזר, כי מוצרים שלא קיימים במלאי רשום באתר כבר שהם אינם מופיעים.

Got To love It

פורסם

מה שחשבתי, התקלה נובעת מכך שהמערכת לא מוצאת שיטת שילוח לאיזור אליו אתה רוצה לשלוח את החבילה.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...