Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי IX35 prime edition או קיה ספורטאז urban

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באפשרותי לקחת את שני הרכבים הנ"ל מהעבודה בליסינג,

הקיה יקרה יותר ב-50 ש"ח לחודש.

מה שבעיקרון חשוב לי זה, נפח תא מטען, נוחות נסיעה, ומרווח פנים,

אני קרוב למטר תשעים וגם אשתי גבוהה לכן מרווח גם מאחור חשוב מאוד.

מה עדיף מבין השניים? אני יכול רק את הדגמים הנ"ל, שניהם חדשים.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

מבחינת מרווח שני הרכבים די דומים. תא מטען לפי מיטב זכרוני קצת יותר שימושי בקיה. נוחות נסיעה קצת יותר טובה ביונדאי.

בסך הכל, שני ג׳יפוני פוזה די בינוניים ובוודאי שלא גרועים. אני הייתי הולך על ״רכב מנהלים״ כמו מאזדה 6 או על מיניוואן קטן כמו טויוטה ורסו ולא על פוזה בגרוש, אבל זה אני...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שניהם צנומים מאחור גש לסוכנות אם כל הילדים ...חייב חייב חייב. איכות הנסיעה ביונדאי יותר איכותית, הדגם קבל ריענון קל ב 2014

למרות שהקיה יותר מושכת עיצובית.אל תתפתה אלה אים כן המרווח מאחור בקיה יותר גדול. הקיה יותר מהודקת בנסיעה ומרגישה כמו רכב

משפחתי רגיל למרות משקלה וגודלה (מתחברים יותר מהר לנהיגה בקיה וגם נשים) גם יתרון ,אבל היונדאי יותר שקטה ונעימה בנסיעה בתוך הרכב.

• תוכן חדש...