Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתליית טלווזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לפנות מקום בחדר וחשבתי להוציא את השידת טלוויזיה ובמקומה לקנות זרוע לתליית הטלווזיה,

הבעיה שלי היא שהקירות בבית שלי הם קירות גבס.

הקיר שעליו אני מעוניין לתלות את הטלווזיה הוא קיר חיצוני ( קיר שמעבר לו אין כלום, קיר חיצוני לבניין ).

מדובר על טלווזיה בגודל של 32 אינץ.

השאלה שלי אם יש דרך כלשהי לתלות טלווזיה על קיר גבס? אולי זרוע שיורדת מהתקרה או זרוע מיוחדת לקיר גבס?

תודה לכולם

אופיר

פורסם

אתה מדבר על LCD 32? אם כן אז אין שום בעיה לתלות גם על קיר גבס.

תשתדל לתפוס צד אחד של מתקן התליה על ניצב (חפש עם מגנט).

לצד השני הייתי משתמש בדיבל נעיצה לגבס (ניסיתי למצוא תמונה אבל לא מצאתי, אשתדל לצלם לך על מה אני מדבר). לנעוץ אותו כך שהחריץ מקביל לריצפה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)

אתה מדבר על קיר חיצוני - זה לא יכול להיות קיר גבס - אלא קיר בלוקים (אפור או איטונג), ובדרך כלל יש גם רצועת בטון בחלקו העליון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש קירות חיצוניים מבטון שהחלק הפנימי שלהם הוא גבס למטרת בידוד (בידוד טרמי, בין הקיר לפלטת גבס יש פלטת קלקר).

בכל מקרה אם מדובר בקיר גבס ומסך LCD, עליך לקנות דיבל ג'מבו לקיר גבס ובא לציון גואל (אין צורך לאתר ניצבים בקיר).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש קירות חיצוניים מבטון שהחלק הפנימי שלהם הוא גבס למטרת בידוד (בידוד טרמי, בין הקיר לפלטת גבס יש פלטת קלקר).

בכל מקרה אם מדובר בקיר גבס ומסך LCD, עליך לקנות דיבל ג'מבו לקיר גבס ובא לציון גואל (אין צורך לאתר ניצבים בקיר).

תודה לכולם על התגובות,

אכן מדובר על קיר גבס ומסך LCD 32 , שכחתי לציין שבקיר יש חלון ( לא יודע אם זה משפיע ) ,

אתה חושב שדיבל ג'מבו יחזיק את המשקל של הטלווזיה? אין צורך בלחפש חיזוקים וכו'?

תודה רבה

אופיר

פורסם

אין צורך בחיזוקים כלל.

הסוגים של הדיבלים:

1. דיבל רוזט אדום. שילוב של פלסטיק-מתכת.

53acdcb915c03d8f7e42e048442ee4f3.jpg

2. דיבל שרוול מתכת \ ג'מבו \ שושנה. ברזל-ברזל. חזק מאוד.

4.jpg

שני הדיבלים מאוד חזקים ובשניהם משתמשים לתליית מסכי LCD על קיר גבס ללא איתור ניצבים.

תשתמש בכמה שיותר דיבלים על מנת לחלק את המשקל על כולם. אם הטלויזיה לא כבדה, 6 דיבלים יספיקו (כולל מרווח ביטחון). אם היא כבדה שים 8 דיבלים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אין צורך בחיזוקים כלל.

הסוגים של הדיבלים:

1. דיבל רוזט אדום. שילוב של פלסטיק-מתכת.

[ATTACH=CONFIG]387811[/ATTACH]

2. דיבל שרוול מתכת \ ג'מבו \ שושנה. ברזל-ברזל. חזק מאוד.

4.jpg

שני הדיבלים מאוד חזקים ובשניהם משתמשים לתליית מסכי LCD על קיר גבס ללא איתור ניצבים.

תשתמש בכמה שיותר דיבלים על מנת לחלק את המשקל על כולם. אם הטלויזיה לא כבדה, 6 דיבלים יספיקו (כולל מרווח ביטחון). אם היא כבדה שים 8 דיבלים.

איציק

תודה רבה!!

אשתמש בג'מבו יש לי כאלה בבית.

השאלה הנוספת היא הזרוע עצמה, כל זרוע תיהיה בסדר עם קיר גבס? ( אין לי שום מושג בנושא הזה של תליית טלוויזיה ), יש איזה שהי זרוע ממולצת יותר ?

אופיר

פורסם

הג'מבו-אים לגבס הם מיוחדים ואני בספק אם יש לך כזה דבר בבית.

יש הבדל בין ג'מבו רגיל לקיר בטון לג'מבו לקיר גבס.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כול עוד אתה תולה את המסך על הקיר עם מתקן צמוד קיר

4 רוזטות לגבס יעשו את העבודה

אם אתה רוצה זרוע אז זה לא אפשרי על גבס

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

להבנתי, אפשר לתלות גם זרוע על גבס, אם יש מאחורי הקיר תמיכה בדמות עץ. אנא תקנו אותי אם אני טועה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תלוי בעובי של הלוח עץ מאחורי הקיר גבס ותלוי בגודל שלו

בגדול אין בעיה כול עוד הלוח עבה ויחסית גדול מאחורי הקיר

אם זה קרש מעץ שעובר מאחורי הקיר לא הייתי לוקח את הסיכון

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...