Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני אמור להחליף את המאזדה 2 שברשותי (ליסינג פרטי) .

הוצע לי דרך אלבר קיה פורטה במקום המאזדה 2 .הפורטה מתומחרת באלבר כרגע במבצע די מפתה הבדל של 100 שקלים בינה לבין המאזדה .

כיון שאני מעוניין גם טיפה להנות מהדרך אני מתלבט בנוגע לפרוטה נכון היא מאובזרת ומבחינה זו זה שדרוג עצום מה מאזדה 2 הספרטנית אך מהנה לנהיגה במידה .שאר החלופות שהוצעו כמו i30,סיד,הונדה גאז,קרוז,i35 יקרות ב 350-450 ש״ח מה פורטה לחודש כך שאני לא בטוח שיש לכך הצדקה .

בחברת ליסינג אחרת הוצעה פוקוס האצבק וסוניק טורבו בתוספת של 150 לחודש בהשוואה לפורטה . הפוקוס תלוי אם נשאר ליבואן במלאי כי לפי חברת הליסינג שיווקה הופסק בדגם האצבק .

אני רווק בדרכ אני ברכב לבד ובסופי שבוע מצטרף הכלב לברדור ( חשוב לי שגם לו יהיה נוח) למושב האחורי ונוסע נוסף .

אני לא בן 20 (טיפה יותר) כך שהסוניק טורבו נראית לי טיפה מצועצעת .

אשמח לחוות דעתכם לגבי הפורטה הסוניק והפוקוס כיון שאני לא מוצא טעם להוסיף 400 שקלים לחודש עבור האופציות האחרות .

חשובה לי נוחות , צריכת דלק שפויה , בטיחות ומעט הנאה מנהיגה לא תזיק .

אשמח לחוות דעתכם המלומדת .

אגב אם חשבתם לרגע....אני לא בן 100 אבל נושק ל 40 .

המון תודה

פורסם

בפורטה החדשה לא נהגתי, אבל כן נהגתי במבחר דגמים של יונדאי וקיה (קיה היא בבעלות יונדאי, והפורטה לצורך העניין היא יונדאי I35 עם שינויים) בנות זמננו והבעיה שלי איתן היא ההיגוי, הוא קל מידי, מלאכותי ולטעמי הורס את כל ההנאה מנהיגה, אבל לכל אחד יש תפיסה אחרת לגבי הנאה מנהיגה.

לצורך העניין המזדה 2 דווקא חביבה, לא חסר לה כוח, ההיגוי בסדר והיא מרגישה יחסית חדה ומגיבה למכונית מודרנית.

הפוקוס לעומת זאת דווקא דיי טובה בתחום הזה, יש לה היגוי ומתלים טובים, יש לה גם גירסת סטיישן שבה הכלב שלך יוכל לזכות בממלכה קטנה בבגאז'.

מבחינה בטיחותית, שווה להריץ חיפוש קטן באינטרנט לראות תוצאות מפורטות ומוסברות, אבל בגדול כולן מציעות רמה טובה ואיבזור בטיחות סטנדרטי לימינו (6-7 כריות אויר, ABS, ESP).

סוניק טורבו מציעה חבילה נחמדה על הנייר עם מנוע חזק ואיבזור נאה, לא נהגתי בה אז לא אוכל לפרט יותר, אבל נראה לי שהתמחור שלה במקרה זה מעט מוגזם, במחירה הרשמי היא זולה מהפוקוס והפורטה בכמעט 20 א' ש"ח ושברולט, לרוב, יחסית ליברלית בהנחות.

להחליט האם תוספת 150 ש"ח בחודש שווה את ה"שדרוג" לפוקוס, רק אתה, אחרי נסיעת מבחן תוכל להחליט, כי:

1. הן לא מכוניות שונות כ"כ אחרי הכל ואולי בכלל לא תרגיש שהפוקוס עדיפה לך.

2. אנחנו לא יודעים מה מצבך הכלכלי ומה סדרי העדיפויות שלך.

בהצלחה.

פורסם

בפוקוס האצבק לא נהגתי אבל אין ספק שמהבצע על הפורטה הוא די מפתה ואם אתה בתקופה לחוצה אז תלך עליו , זה מה שאני הייתי עושה. יש לה מטען גדול וזה טוב עם ילדים אבל כתבת שאתה בן 20+- אז לא יודע כמה זה רלבנטי לך , היא מאד נוחה בשיוט בכבישים בין עירוניים ובכלל היא מגיעה מאד מאובזרת, ראיתי שגם אתה שמת לב לזה.

לדעתי אין הצדקה להבדלים של 350-400 שח בדגמים האחרים, תלך על משהו שקרוב יותר ל100-150 גג ואני בטוח שתהיה מרוצה מזה.. בהצלחה אחי

• תוכן חדש...