Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מתעלק)

בדיוק אותה בעייה (שני משולשים קדמיים), בקאדילק cts שלי.

במוסך מורשה רוצים 3500 ש"ח על החלקים + עבודה + כיוון פרונט, וזה אחרי הנחה של 15% על הכל.

האם המחיר הגיוני?

האם ניתן להחליף רק גומיות?

תודה

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי מאוד המליצו לא להחליף רק את הגומיות (בוקסות). לא יודע אם זה נכון או לא.

המחיר הוא למשולשים מקוריים?

עדיין לי עלה קצת יותר מזה- לארבעה משולשים מקוריים, ללא כיוון פרונט.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בוקר טוב רון..

אין ספק שהנסיון מדבר בעד עצמו וכל מילה שלך ברזל.

אני ממש לא משווה מקורי לחלופי כי ברמת האיכות בהחלט יהיו הבדלים ולעיתים משמעותיים מאוד. בגדול מה שהיתכוונתי לומר שרכבים שיצא לי להחליף בהם משולשים ובניהם המאזדה 3 וה 6 הדרישה הייתה לחלופי לרוב כמובן מפאת תקציב ירוד והמשולשים עושים יופי של עבודה ולא ניראה בלאי כלשהוא בעיין או השלכות כלשהם אבל אולי זה באמת ייראה בטווח הרחוק מאוד. לפני כחודש החלפתי 2 משולשים חלופיים ללאנטיס 2001 בעלות של 180 ש"ח לכל משולש והלכתי לכיוון פרונט. לאחר יום יומיים התחילו רעשים בסטיות וקפיצות של הרכב...אמרתי לעצמי כניראה המשולש החליפי שווה ל**ת. הבטתי מתחת לרכב ולהפתעתי גיליתי את המשולש משוחרר באחת מפינותיו. אחלה כיוון פרונט! סתם סיפורון שכזה אם כבר דיברנו על משולשים. :)

מאור, תסלח לי אבל זאת דוג' למשל לחוסר ניסיון, כל מי שמרכיב משולש חליפי בלנטיס יודע שהוא יתפרק לאחר לא הרבה זמן(גם לזה ניתן למצוא פיתרון) לכן חשוב להיזהר בזה.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם

לגבי משולשים או כל חלק אחר שצריך להחליף לרכבים בני למעלה מחמש שנים, אני ממש מציע שלא לפחד ולהכנס למורשה יבואן. היבואנים היום הבינו לפחות דלק מוטורס כי צריך להוריד מחירים או להגדיל הנחות מה שגורם למחירים להיות יותר אטרקטיבים ללקוח. לכן אני מציע לברר מחיר במורשה ליפני שמחליטים אחרת

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
מאור, תסלח לי אבל זאת דוג' למשל לחוסר ניסיון, כל מי שמרכיב משולש חליפי בלנטיס יודע שהוא יתפרק לאחר לא הרבה זמן(גם לזה ניתן למצוא פיתרון) לכן חשוב להיזהר בזה.

למען האמת חוסר הניסיון שלי הוא עם חלקים מקוריים אבל במקורי לא צריך ניסיון. :)

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא חס וחלילה נגד מקורי,להיפך...אין כמו מקורי ולי אישית אם יש כסף אני שם רק מקורי אך אנשים שבאים אליי לתיקונים ואין להם את הכסף למקורי מה תגיד להם? להמשיך לנסוע עם חלק תקול? להגיד להם אין כסף אל תחזיקו רכב? אז הם פשוט משקיעים לפי האינטרס התקציבי באותו הרגע וככה זה רוב בעלי הרכבים (חוץ מהחדשים כמובן). עם הזמן כמובן שלמדתי איזה חלק חליפי הוא טוב יותר ואיזה לא שווה כלום. לעניין הלאנטיס - המון פעמים שמתי משולשים חליפיים ומעולם לא חזרו אליי עם בעיה במשולשים האלה. ואני מדבר על כמה שנים אחורה שהרכבים האלה עדיין נוסעים כיום ומרוצים. אני מבטיח לעדכן אם יחזור לי אחד כזה...

• ספונסר פורום
פורסם

הפרש של עד 100 שח ליחידה בין מקור לחלפי זה ממש לא מטורף ביחס תועלת

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

פורסם

אם מדובר בהפרש כזה ברור שעדיף מקורי, במיוחד כשמדובר במשולשים.

פורסם

על מה אתה מדבר?

כמה לדעתך עולים משולשים טורקיים\סיניים\טיוואנים וכמה מקוריים?

אני בספק מאוד אם ההבדלים הוא 100 ואפילו "רק" 200 שקל. עזוב את זה שלוקחים יותר מ200 שקל במוסך גם בעבודה של 5 דקות עם סטופר.

כמובן שבמקרה של משולשים זה לא עבודה של 5 דקות, אבל על כל שטות לוקחים יותר מ150 שקל ואז לא פלא ששמים חליפי.

• ספונסר פורום
פורסם

אושריקו

אני מדבר אליך כבעלים של מוסך מורשה ותאמין לי שבדקתי את הדברים לפני שכתבתי אותם

פורסם
על מה אתה מדבר?

כמה לדעתך עולים משולשים טורקיים\סיניים\טיוואנים וכמה מקוריים?

אני בספק מאוד אם ההבדלים הוא 100 ואפילו "רק" 200 שקל. עזוב את זה שלוקחים יותר מ200 שקל במוסך גם בעבודה של 5 דקות עם סטופר.

כמובן שבמקרה של משולשים זה לא עבודה של 5 דקות, אבל על כל שטות לוקחים יותר מ150 שקל ואז לא פלא ששמים חליפי.

אתה מקשקש ילד

• תוכן חדש...