Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחרונה רכשתי רכב אשר סובל מכתמים חזקים במושבים .

מדובר במושבי קטיפה בגוון אוף וויט/קרם אשר מדגישים עוד יותר את הזוהמה .

לאחר ששאבתי את המושבים ניסיתי ליישם עליהם את המנקה ריפודים של מגווירס , עזר במעט אבל בכל זאת כתמים של עשור , עקשנים ולא יורדים .

הייתי שמח לקבל המלצה על חומרים והכוונה בשיטות ניקוי בכדי להביא את סלון הרכב למצב טוב .

תודה

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

השיטה הטובה והיעילה ביותר, היא לקחת שפריצר ריק (כמו של החלונות), למלא אותו במים וחומר לניקוי כללי של שופרסל (גלון צהוב של 4 ליטר, עולה בסביבות 15-20 ש"ח), בדילול של 1:10 או דילול חזק יותר במידה והכתמים ממש עקשנים.

להשפריץ את החומר ולשפשף עם מברשת כמו של השטיחים עד העלמות הכתמים, ולבסוף לעבור עם מטלית מיקרופייבר לספיגת החומר, ולהשאיר חלונות פתוחים בכדי לתת למושבים להתייבש.

עבודה מעט קשה, אך התוצאה שווה את זה.

תעדכן בתמונות ! בהצלחה :)

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם (נערך)

כמו שנרשם מעליי, אין דבר כזה כתמים שלא יורדים.

APC בדילול 1:10, אולי 1:7 אם ממש צריך, לקרצף - עדיף ומומלץ עם מברשת ברמת קושי בינונית ואפילו רכה כדי להימנע מלפרום את הבד. לאחר מכן במידה ויש שואב אבק שמסוגל לשאוב נוזלים אז לשאוב את המושבים, במידה ולא אז לנגב היטב עם מגבת מיקרופייבר יבשה.

אישית אני משתמש בAPC של מגווירס ולא יצא לי לראות כתם שלא ירד, אולי צריך לחזור על הפעולה פעמיים/שלוש, אבל הכל יירד. אין לי ניסיון עם של שופרסל, אבל התגובות לגביו אוהדות.

תוכל לראות תוצאות של שימוש עם APC ושואב רטוב בחתימה שלי, וגם שם מדובר היה בכתמים מאוד קשים, יש תמונות.

תוכל לצרף תמונות של הרכב? באיזה רכב מדובר? סוג שנה וכ'ו...

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

111.jpg103.jpg107.jpg105.jpg

101.jpg

כמה תמונות של לפני ואחרי .

כפי שרואים לא עזר יותר מדי .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

פה צריך עבודה רצינית קצת.

במידה ואתה מעוניין לעבוד לבד ולא ללכת למקום שינקה את זה, ממליץ מאוד על APC, מברשת, ולהתחיל לעבוד ;)

פורסם

תודה על המענה .

מדובר בניסאן פרימירה 2004 .

כל המושבים מלאים בכתמי רווקות מהעשור האחרון .

הנסיון שלי היה רק עם החומר ריפודים של מג'ס והלכתי לפי הוראות של רסס ונגב .

אין מנוס מלהשתמש בציוד כבד יותר

אשמח להבהרה בנוגע לAPC של מגס' מאחר וראיתי כמה חומרים שלהם , אך כל אחד היה בעל יעוד מסויים ולא מצאתי מוצר שענה על ההגדרה של APC

בנוסף אשמח להמלצה על חומר לניקוי שאר פנים הרכב (דשבורד ופרנלים היקפיים ) .

תודה

פורסם

איך בעלים מגיע לכזה מצב??

מקווה שהרכב לפחות מטופל כמו שצריך.

אני מציע את החומר של stp

http://www.autostore.co.il/151426/מנקה%2Dריפודים%2DSTP

עשה אצלי עבודה טובה בדובלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

:shock: אין לי מושג .

זה אחד הרכבים המטונפים שיצא לי לראות בחיי , ואני רואה כל יום 8-15 רכבים שונים .

הסיבה היחידה שקניתי אותו היא המצב המכאני המצויין .

תודה על ההמלצה

פורסם
השיטה הטובה והיעילה ביותר, היא לקחת שפריצר ריק (כמו של החלונות), למלא אותו במים וחומר לניקוי כללי של שופרסל (גלון צהוב של 4 ליטר, עולה בסביבות 15-20 ש"ח), בדילול של 1:10 או דילול חזק יותר במידה והכתמים ממש עקשנים.

להשפריץ את החומר ולשפשף עם מברשת כמו של השטיחים עד העלמות הכתמים, ולבסוף לעבור עם מטלית מיקרופייבר לספיגת החומר, ולהשאיר חלונות פתוחים בכדי לתת למושבים להתייבש.

עבודה מעט קשה, אך התוצאה שווה את זה.

תעדכן בתמונות ! בהצלחה :)

הAPC מתאים גם לעור ?

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?501400

הרכב שלי סבל מבעיה דומה (תמונות ניתן לראות בקישור).

בסופו של דבר, המושבים פורקו מהרכב ונוקו בעזרת APC של שופרסל.

הספסל האחורי והמשענות האחוריים נוקו בנוסף ע"י גרניק, המושבים הקדמיים מצויידים בכריות אוויר ולכן נמנעתי מלהרטיב אותם.

רוב הלכלוך ירד, ניתן להגיע למצב כמעט חדש. כמובן, לאחר השקעה רבה.

בהצלחה

• תוכן חדש...