Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני עד 50k +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב משומש לאישתי, שייענה על הדרישות הבאות:

אוטומטי

חסכוני

אמין

עם קילומטראז׳ לא בשמיים (50-60 אלף נראה לי)

קטן (90% מהנסיעות שלה לבד השאר בזוג)

הנסיעה העיקרית היא 20 ק״מ בין עירוני לכל כיוון כל יום

פעם בחודשיים נסיעה ארוכה יותר לצפון הקרוב כשעה וחצי

הרכב ישמש אותה כשלוש שנים

התקציב 50k

האמת שהתעניינתי בעיקר בקיה פיקנטו אבל אני מתחיל להתבלבל עם כל סיפורי צריכת הדלק...

חשבתי גם על הספלאש של סוזוקי...

בקיצור אשמח לשמוע המלצות הערות והארות

תודה רבה לעונים

רענן

פורסם

תבצע נסיעה בסיאט מי או סקודה סיטיגו רובוטית שנמצאת שנה-שנתיים על הכביש.

אם הגיר הרובוטי, החלונות מאחור שלא נפתחים, ועוד מספר פרטים קטנים בתא הנוסעים אינו מפריע לך?? אז לך עליה.

היא חסכונית, אמינות גרמנית, קטנה , איכותית בנסיעה, איכות בניה מאוד טובה, ומרגישה טוב על כביש מהיר.

מנוע ה75 כ"ס יהיה יותר מספק בכביש מהיר.

בדקתי בלוחות רכב, למרות שיצא ב2012 רק, אז כבר יש מספר מצומצם של רכבים כאלו בלוחות.

בדוק גם באוטודיל , חברת הטרייד אין של היבואנים שלהם, אולי תמצא משהו.

פורסם

שלום לך.

אני יכול לספר לך על הפיקנטו שלי, אמנם היא ידנית, אך הרכב כמעט זהה לאוטומט.

מבחינת צריכת דלק, משהו מזעזע! 1:12.5 מקסימום בנסיעה שכולה בינעירוני הגעתי איתה ל1:14.

הרכב חלש, הרבה זמן עד שמגיב לדוושת הגז.

אך יש כמה יתרונות, הרכב מפנק, נוח, מודרני וצעיר, עיצוב נאה, בינתיים גם אמין :)

מה עם פיאט פנדה? הייתה לי אחת כזו ולא התאכזבתי לרגע.

פורסם

הפינקטו 1.25 הרבה יותר חזקה אבל לא חסכונית,השאלה איזה צריכה רת רוצה להשיג,אם זה באזור ה 1/17 לפחות אז גיר רובוטי,תבדוק גם את הפיגו 107,אבא שלי מקבל בערך 1/18.5,אמינות טובה ואחזקה לא יקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...