Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורה בורה (מה לעשות זה לא התחום החזק שלי) בתחום הרכבים מחפשת המלצות לרכב ראשוני לנסיעות של חצי שעה לכל צד (ביום)+ עירוניות. אשמח אם תוכלו למקד אותי

בכמה שיותר דגמים שנראה לכם עונים על הקריטריונים שלי, דגמים - ואם ידוע בסביבות איזה שנים גם, זה מאוד יקל עלי בתחילת החיפושים, מה שחשוב לי בעיקר:

*מחיר - 17,000-20,000 אלף.

*חסכוני. (מנוע קטן, וצריכת דלק נמוכה)

*אמינות

*גיר אוטומט

אם אתם חושבים שהכיוון שלי לא נכון בכלל, אשמח להמלצות..

תודה רבה לכל העונים, :-D:-D

פורסם

יונדאי גטס 2006/2007 (הדגם שאחרי מתיחת הפנים - זה שלפני מתאיחת הפנים פחות חסכוני)

פיאט פונטו 2005/2006 דגם Dynamic עם 80 כ"ס (יש Active עם גיר רובוטי ו-60 כ"ס שפחות מומלץ)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דגם לא כ"כ משנה.

גם מנוע קטן לא תמיד מבטיח צריכת דלק נמוכה, בחלק מהמקרים אין הבדל בצריכת דלק בין 1.3-1.4 ל 1.6.

תסתכלי מסביבך, האם את מכירה מישהו בסביבה הקרובה שלך שמוכר רכב שמור בתקציב הזה?

אין איזה דודה או חבר של אבא/סבא שבדיוק רוצים למכור אוטו יד ראשונה?

וגם אם זו לא תהיה מכונית קטנה אלא נגיד משפחתית קומפקטית אבל שמורה ובמצב טוב - לדעתי כדאי להתפשר קצת בצריכת הדלק ולקנות אותה.

תעברי על לוח מכירה כאן באתר. לפעמים יש כאן מכוניות טובות מאנשים שיודעים מה זה אחזקה נכונה ומתייחסים לרכב כאל משהו מעבר למוצר צריכה בסיסי.

קחי בחשבון שלא ננעלים על דגם מסויים ולא תמיד מקבלים מה שרוצים.

את צריכה רכב שמור מבן אדם אמין שטיפל בו כמו שצריך בשנים שהיה בבעלותו.

ולא משנה אם מדובר בפיאט/יונדאי/מאזדה/אחר.

פורסם

מצטרף לדביו של בוקי מנסיון מר. לא שווה לרכוש רכב מסויים גם אם הוא יד ראשונה עם ק"מ נמוך ושלא טיפלו בו כמו שצריך, במקרה שלי רכשתי רכב כזה יד ראשונה עם 63000 ק"מ לפני שנתיים, הרכב היה שנת 2003 והוצאתי עליו 10K רק על תיקונים!.

פורסם (נערך)

סוזוקי בלנו חסכונית? אני בספק. מה גם שהציון שלה במבחני ריסוק עלוב. אמינה? יכול להיות, אבל רכב שנת 2002 שכבר 12 שנה על הכביש, אם לא עשה בעיות עד עכשיו סימן שיש סיכוי שהוא יתחיל לעשות בעיות ולא משנה אם הוא יפאני או לא, הרכב מזדקן.

כפי שכתבתי, היא צריכה לחפש את הרכב הכי שמור שתמצא, עם תיעוד מלא של טיפולים וטסט הכי ארוך.

הרצתי סתם חיפוש ביד 2 ומצאתי כמה מכוניות שנראות שמורות בתקציב הנ"ל עם היסטוריית טיפולים.

לדעתי, בתקציב הזה הייתי הולך לכיוון של יונדאי גטס 2005-2006(עם עדיפות לגיר רגיל ), פורד פוקוס 2005 ומעלה (הרבה יותר בטיחותית ונוחה מהבלאנו), פיאט פונטו גרנדה 2007, סקודה פאביה ושוב, הכי חשוב שטיפלו ברכב כמו שצריך. זה לא שפותחת השרשור קונה רכב בסכום של 40-60 אלף מחברת ליסינג ומקבלת אחריות על חלק מהמכלולים של הרכב אלא על כל תקלה היא תשלם, ותקלות יכולות לעלות ביוקר ולכן, מצב המכונית הוא הכי חשוב בתקציבים הללו.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

היי תודה לעונים שנתנו לי פתח לחשוב שלא חשוב הדגם אלא באמת רמת השמירה והטיפול ברכב.

אני יודעת שקל מאוד "לעבוד" עלי, כי באת שאין לי מושג.

אם היה לי משהו מבין מהמשפחה שאפשר להתייעץ איתו הייתי נעזרת בו. אבל אין לי כ"כ..

ITAMARG - מהנסיון שלך, איך היית חושב להבא , ואיך היית חושב שהיית פועל אחרת במבט לאחור?

מבקש הסטורית טיפולים?

פורסם (נערך)

הייתי מחפש רכב שמור עם היסטוריית טיפולים, אם יש במוסך מורשה יבואן- עוד יותר טוב. לאחר מכן הולך עם בעל הרכב למוסך על מנת לוודא שאכן הרכב טופל שם (שמעתי כבר על מקרה שזייפו קבלות על טיפולים) ושואל את המוסך מתי הטיפול הבא ומה המחיר שלו (יכול להוות קלף מיקוח עם המוכר על מחיר הרכב).

כמובן מבצע נסיעת מבחן כדי בכלל לבדוק שהרכב מתאים לי ושאני מתחבר אליו ובודק שכל המכלולים עובדים (מזגן, מגבים, אורות, חלונות חשמליים, מראות חשמליות וכו' שעלויות תיקון שלהם יכולות להיות גבוהות).

חותם עם בעל הרכב על זכרון דברים לפני הבדיקה ומציין שם שאם יש נזק בלתי הפיך לרכב שהוא לא ציין בפניי במעמד החתימה (כמו פגיעה בשלדה),

הוא משלם על הבדיקה, לוקח את הרכב לבדיקה במכון שכמובן אני אבחר ואם הכל בסדר, מתמקחים קצת על המחיר (כי בטוח שיהיו פה ושם בעיות) וסוגר עיסקה.

אם בעל הרכב נתפס בשקר- לא קונים את הרכב. אם הוא שיקר במשהו אחד סימן שהוא בן אדם לא אמין ואת לא יודעת איזה רכב הוא ימכור לך.

עריכה: דבר נוסף חשוב- סבלנות. רכב לא קונים בלחץ (לא רק רכב). אחת משיטות המכירה הנפוצות היא ליצור אצל הקונה תחושה של חוסר, שזו הזדמנות שאסור לפספס. היום שוק המכוניות מוצף, חברות ליסינג תקועות עם מלאי של רכבים ורכבים נמכרים ללא סיבה מוצדקת אפילו ב 20% מתחת למחירון ואפילו יותר נמוך.

אז לא להיבהל וכן להתמקח.

שלחתי לך הודעה לפרטי, אני אשמח לעזור בשמחה במה שאני יכול.

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תנסי להגדיל קצת את התקציב שלך

ותחפשי דייטסו סיריון שנת 2008 ומעלה.

רכב אמין, נוח, מרווח, חסכוני וקטן.

ההוצאות יהיה הרבה יותר זולות מכל רכב אחר שתחפשי

יש לי ניסיון רב עם הרכבים האלה

מאוד מוצלחים!

זה מנוע קטן אבל מספיק חזק לקחת 3 אנשים לטיול בירושלים בלי מאמץ!

כולל העליות בכניסה לעיר.

יש לו מזגן חזק ובגלל שיש כל כך הרבה מהדגם הזה אפשר אפילו למצוא חלקים בקלות ובשפע!

4 צמיגים לרכב הזה לדוגמה

מחברה גרמנית מאוד מוכרת וברמה גבוהה עולים רק 1200 ש״ח

שזה נחשב יחסית זול

ואפשר למצוא גם בפחות.

בנוסף הוא מגיע עם גיר אוטומט אמין מאוד

ו4 חלונות חשמל.

יותר מזה. את לא צריכה...

בתור בעל מקצוע אני מציע לך להתמקד ספציפית ברכב הזה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...