Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, הזמנתי דבל דין מאיביי, והוא צריך להגיע בזמן הקרוב, לפי מה שרשום על פרטי המוצר, הוא תומך בפורמטים האודיו הבאים.

Support Audio format: WAVE, AIFF, AU, MP3, MIDI, WMA, Real Audio, VQF, OggVorbis, AAC, APE.

מהוא הפורמט האיכותי ביותר שניתן לשמוע בו מוזיקה, תודה.

עריכה: מצד שני אני רואה עכשיו רשום במקום אחר שזה תומך בפורמטים אחרים

(הכולל קובץ FLAC(שאני יודע שהוא הכי איכותי שיש)

הינה הלינק למי שיכול לברר לי על תמיכה בפורמטים לדבל דין הזה

http://www.ebay.com/itm/161292009481?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

רשום ככה

Media player information

- Video formats supported: MP4, DivX

- Audio formats supported: MP3 / WMA /AC3 / OGG / FLAC

- Image formats supported: JPEG / BMP / PNG / TIFF

- Others: PDF / Word / Excel

עריכה אחרונה על ידי civic07
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שאתה צריך להיות אדיופיל רציני ומערכת ברמה כדי לשמוע הבדלים למשל בין FLAC או AAC,פעם ניסיתי להוריד מוזיקה באיכות גבוה,בפועל לא שמים לב להבדל אלא אם מדובר על MP3 באיכות נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למרות שאתה צריך להיות אדיופיל רציני ומערכת ברמה כדי לשמוע הבדלים למשל בין FLAC או AAC,פעם ניסיתי להוריד מוזיקה באיכות גבוה,בפועל לא שמים לב להבדל אלא אם מדובר על MP3 באיכות נמוכה.

במחשבה שניה לפי מה שאתה אומר, אני באמת לא צריך את הטוב ביותר כי המערכת שלי תיהיה מורט טמפו, ואני מעדיף לשמוע באיכות טובה אבל בקבצים ששוקלים פחות מאשר קבצי FLAC שהם כבדים.

אז איזה קובץ איכותי מומלץ שהוא גם איכותי מספיק וגם לא שוקל הרבה?

ד''א אם יש לי שיר שהוא מגיע בקובץ MP3 למשל, ואני ממיר אותו לקובץ FLAC, אז לא באמת ישמעו באיכות FLAC נכון? או כל קובץ X שאני ממיר אותו לקובץ Y, זה לא ישנה לו את האיכות? אלה אני צריך להוריד את השירים האלה בקבצים מסויימים שמגיעים עם השיר במקור?

פורסם

תוריד mp3 ב320kb ותהנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
תוריד mp3 ב320kb ותהנה.

+1, אם כי סביר להניח שהאודיופילים פה ייסקלו אותך בביטים (או שמא עדיף Bit oneים), אבל אין ספק ש AAC-LC (עייטיונז) שהומר ל 320 CBR או לחלופין דיסק שהומר ל 320 CBR ישמע/ו מצויין ברכב. לרדוף אחר קבצי wav ו flac זה נחמד כשאתה מצוי בסביבה פאסיבית כמו סלון, או הרכב שלך (כשדומם או עומד במקום, עם חלונות סגורים ובלי מזגן), אך ברגע שמתחילים להתגלגל רעשי הכביש, גם ברכב המבודד והאטום ביותר, יידפקו את כל החוויה.

זו כמובן דעתי, עכשיו תרגישו חופשיים לסקול אותי ב Bit-one שאין להם שימוש. ;)

אם יש לי שיר שהוא מגיע בקובץ MP3 למשל, ואני ממיר אותו לקובץ FLAC, אז לא באמת ישמעו באיכות FLAC נכון? או כל קובץ X שאני ממיר אותו לקובץ Y, זה לא ישנה לו את האיכות? אלה אני צריך להוריד את השירים האלה בקבצים מסויימים שמגיעים עם השיר במקור?

כמובן שלא ואף יתכן שזה ישמע יותר גרוע. אתה לא יכול לקחת סורס שנשמע מחורבן מלכתחילה ולשפר אותו בהמרה לפורמט לוסלס. אולי בעתיד, עם אלגוריתמים ביוניים לשיפור הסאונד, אך אני מאוד בספק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

כמובן שלא ואף יתכן שזה ישמע יותר גרוע. אתה לא יכול לקחת סורס שנשמע מחורבן מלכתחילה ולשפר אותו בהמרה לפורמט לוסלס. אולי בעתיד, עם אלגוריתמים ביוניים לשיפור הסאונד, אך אני מאוד בספק.

+1

מידע שהלך לעיבוד, אין אפשרות לשחזר אותו בתמרה כלשהי..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

הבעיה העיקרית איננה תלויה בסוג הקובץ (גם,אבל לא רק), אלא במספר ההמרות שהקובץ עבר.

ז"א שאם יש דיסק-שהומר לקובץ MP3 @ 320KBS ומשם עבר ליוטיוב ומשם עבר עוד המרה חזרה ל MP3@128KBS זה הולך להיות קובץ שמכיל בעיקר זבל, והמון אנשים שומעים ככה מוזיקה היום- מורידים מיוטיוב.

מצד שני אם תיקח דיסק (או פלאק לצורך העניין) ותמיר אותו בעצמך ל MP3@320KBS הוא ישמע נהדר.

אישית אני עושה מאמץ ומחפש מוזיקה ב FLAC וממיר ל WAV, באופן תיאורטי אתה לא מפסיד ככה כלום, לגבי הנפח דיסק און קיי 32 GB יכול להכיר ספרייה מכובדת מאד של שירים מכמה וכמה זאנרים, אני לא רואה טעם ביותר מזה (אותי זה מספק גם לנסיעות ארוכות), ותמיד אפפשר לרכוש עוד אחד.

זה ממש אבסורד שאני מגיע למפגש, נכנס לרכב שניכרת בו ההשקעה בציוד משובח- ואני ששומע קבצים זבל מיוטיוב- חוכמת חלם, השקעת אלפי שקלים במערכת- תעשו את המינמום בשביל באמת להנות ממהשקעה (ולא משנה כמה השקעתם), פעם ב' שימו כמה אלבומים להורדה.

זה הרבה לפני שחושבים על שידרוג כל שהוא.

עריכה אחרונה על ידי bengee

SCANSPEAK

פורסם

FLAC, APE וגם גרסאות מסויימות של WMA הינן מערכות קבצים Lossless שאינן אמורות לאבד מאיכות הסאונד.

כך שהן אמורות להיות מקבילות באיכותן לקובץ WAV טהור. וגם אז לכל תצורת קובץ כזו יש ביטרייט מסויים ופרמטרים אחרים שעשויים להשפיע.

מה שכן, באופן כללי, התצורות הראשונות שהזכרתי נפוצות פחות בפלטפורמות שונות, בניגוד לקבצי WAV שניתן לנגן בערך על כל דבר.

פורסם
תוריד mp3 ב320kb ותהנה.

יוילאן תנקה את תיבת הדואר הנכנס שלך,

אני מנסה לשלוח לך הודעה והיא מלאה.:lol:

תודה

חן

פורסם

טופל.

פורסם
+1, לרדוף אחר קבצי wav ו flac זה נחמד כשאתה מצוי בסביבה פאסיבית כמו סלון, או הרכב שלך (כשדומם או עומד במקום, עם חלונות סגורים ובלי מזגן), אך ברגע שמתחילים להתגלגל רעשי הכביש, גם ברכב המבודד והאטום ביותר, יידפקו את כל החוויה.

זו כמובן דעתי, עכשיו תרגישו חופשיים לסקול אותי ב Bit-one שאין להם שימוש. ;)

.

שכחת לציין שכדי לההכפיל ולהקצין את ההנאה מהסאונד, יש להפסיק לנשום לכל אורך השיר המושמע ורצוי בלילות ללא ירח מלא. :-D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

גם מערכת פשוטה ביותר תישמע טוב יותר (בגבולותיה) עם קובץ מקורי שלא פורמט כמו להשוות בין דיסק מקורי.אבל קובץ של 320 שהגיע ממקור איכותי ישמע בהחלט מצוין .

מה עוד שהינך יכול לעשות בעצמך השוואה בלקיחת שיר מסויים ולהאזין לו בשני הפורמטים של 320 וFLAC.

ליאור

פורסם

אני ממיר מדיסק מקורי ל320 או מקבצי לוסלס בפורמט כזה או אחר שאני מוצא ממקורות הורדה טובים ל320 ועדיין לא הצלחתי עד היום להבחין בהבדלים כלשהם.

גם אם יש הם כנראה כל כך מינוריים שבכדי להבחין בהם צריך לשמוע את שני הקבצים בזה אחר זה, אחרת האוזן מתרגלת וזה כבר לא משנה.

בזמן הקרוב אני מתכוון ליצור לי נפח נפרד לדיסקים מקוריים ולנסות לשמוע אותם בנגן שלי כשהוא עובד כנגן היי אנד טהור, על קבצי מקור בלבד, כמה ימים לאחר מכן בדיוק את אותם שירים נבחרים כרגיל בmp3 עם נגן רגיל שמוגבל לקצב העבודה של האנדרואיד שהוא גם ככה קצב עבודה שלא אמורים לשמוע בו הבדל כי כל הקבצים והדיסקים מוקלטים בו מלחתכילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רציתי לעדכן בנושא - שרשור מבורך דרך אגב

אתמול הכנתי לי DOK עם אלבומים נבחרים בפורמט LOSLESS והפורמט הנבחר הינו FLAC

שמעתי מספר אלבומים דרך אפליקציית USBPlayerPro שכאמור כתבתי עליה שרשור - יודעת לעקוף את הALSA (החלק במערכת ההפעלה של אנדרואיד\לינוקס שאחראי על הסאונד) ולהתממשק ישירות לDAC (ממיר לאופטי מUSB במקרה שלי - קונברטר יותר מאשר DAC ) ולנגן ביט סטרים טהור החוצה

בקיצור - שמעתי מספר אלבומים מהטאבלט שלי כאשר הוא בתצורת נגן HIGH END שמנגן קבצי מקור

ואח"כ שמעתי את אותם שירים כאשר אני לא עוקף את מערכת ההפעלה של הנקסוס - נגן רגיל שמנגן כרגיל

האם שמעתי הבדלים?

הדבר היחיד ששמתי לב אליו הוא שהסיגנל כאשר הוא עובר ישירות לDAC - קצת יותר חזק ומרגיש כאילו שהסאב וופר משתלב יותר טוב, מה זה יותר טוב - משתלב מ-ו-ש-ל-ם עם הסט הקדמי ומשהו ביציבות של הזמר\ת במרכז הרכב מודגש יותר

אם זה פסיכולוגי או לא אני לא יודע אבל זו התחושה שקיבלתי בהבדל בהתנהגות של המערכת - מבחינת הסאונד זה נשמע לי אותו הדבר ב99.9% רק שעוצמת המערכת והתנהגות הרכיבים הרגישה לי יציבה יותר - קשה מאוד להסביר במילים.

האם זה אומר שאני הולך מעכשיו להשתמש רק באפליקציה הזו? - לא, אחרי יום אני כבר לא מרגיש בהבדלים האלה ולא יודע עם מה ששמעתי אתמול היה "נדמה לי" או לא.

האפליקציה פחות נוחה לי.

אבל זה פשוט כיפי ואחלה דבר להדגמות :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...